StartsidenTips og rådProff

De nye batteripakkene fra Bosch skal gjøre det litt lettere å bruke el-verktøy på jobb

 

Se hvilke produkter vi har i vår Sommerkampanje!

 

Bosch lanserer en ny serie med kompakte 18-voltbatterier, kalt ProCore – med 4-, 8- og 12 amperetimer. Sammen med batteriene, lanserer de «markedets raskeste nettverkstilkoblede batterilader». Det skriver verktøyprodusenten i en pressemelding.

Poenget med de nye batteriene fra Bosch er at de veier mindre enn før, uten at det går ut over ytelsen:

  • ProCore18V 4.0 Ah har mindre dimensjoner og er lettere enn originalen.
  • ProCore18V 8.0 Ah holder lenger og passer til flere forskjellige typer jobber, også de som krever litt kraft.
  • ProCore18V 12.0 Ah er laget for at du kan bruke det sammen med borhammer, vinkelsliper og sirkelsag.

Ekstra lang levetid

Produsenten hevder videre at de nye batteriene med såkalt CoolPack-teknologi har lengre levetid enn vanlige batterier, fordi de leder varme på en mer effektiv måte; Batterihuset og de innvendige kjøleelementene rundt battericellene er laget av polyetylen. I tillegg er det ingen hulrom i batteriet. Dette betyr at varmen som oppstår ikke lagres, og på den måten unngår du overoppheting. En annen nyvinning i ProCore-batteriene er at celleforbindere er av kobber, noe som ifølge Bosch sørger for lav motstand og høy effekt.

De nye Bosch-batteriene kan brukes med alle produsentens nye- og eldre elektroverktøy og ladeenheter i 18-voltsklassen.

Ny type hurtiglader

I tillegg til den nye batteriserien, lanserer Bosch GAL 18V-160 C Professional, som skal være den raskeste ladeenheten for 18-voltsbatterier på markedet. Den nye laderen har en ladestrøm på 16 ampere og lader blant annet batteriet ProCore18V 12.0 Ah opp til 80 prosent på en drøy halvtime.

Dette er også verdens første ladeenhet med Bluetooth-støtte, noe som gjør det mulig å stille ladeinnstillinger via smartmobilen din, samt at du får se informasjon om tilstanden til batteriet.

Se også: Nå kan du styre verktøyet med mobilen

Røff og robust gipsplate Byggmakker

Røff og robust gipsplate

29.06.2020

Ultraboard gir deg brannsikrede og lyddempede vegger, i tillegg til en solid og skruefast overflate. Les mer om den robuste gipsplaten fra Norgips.

Byggmakker jakter håndverkere Byggmakker

Byggmakker jakter håndverkere

19.06.2020

Etterspørselen på Byggmakkers konsept for sluttkunden, Fiks Ferdig, øker kraftig. Det gjør at Byggmakker nå leter etter flere håndverkere.

Ett kontaktpunkt på 1500 m² Byggmakker

Ett kontaktpunkt på 1500 m²

16.06.2020

Når Freddy Engebretsen bestiller materialer til den gigantiske eneboligen på Nesøya er Byggmakker entreprenørens eneste kontaktpunkt.

En arbeidssko å regne med Byggmakker

En arbeidssko å regne med

05.06.2020

Ute etter en vernesko som dekker dine behov uansett oppdrag? Verneskoene fra Sievi er både behagelige og brukervennlige. Les mer om de her.