StartsidenTips og rådProff

De nye batteripakkene fra Bosch skal gjøre det litt lettere å bruke el-verktøy på jobb


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

Bosch lanserer en ny serie med kompakte 18-voltbatterier, kalt ProCore – med 4-, 8- og 12 amperetimer. Sammen med batteriene, lanserer de «markedets raskeste nettverkstilkoblede batterilader». Det skriver verktøyprodusenten i en pressemelding.

Poenget med de nye batteriene fra Bosch er at de veier mindre enn før, uten at det går ut over ytelsen:

 

  • ProCore18V 4.0 Ah har mindre dimensjoner og er lettere enn originalen.
  • ProCore18V 8.0 Ah holder lenger og passer til flere forskjellige typer jobber, også de som krever litt kraft.
  • ProCore18V 12.0 Ah er laget for at du kan bruke det sammen med borhammer, vinkelsliper og sirkelsag.

 

 

 

 

 

Ekstra lang levetid

Produsenten hevder videre at de nye batteriene med såkalt CoolPack-teknologi har lengre levetid enn vanlige batterier, fordi de leder varme på en mer effektiv måte; Batterihuset og de innvendige kjøleelementene rundt battericellene er laget av polyetylen. I tillegg er det ingen hulrom i batteriet. Dette betyr at varmen som oppstår ikke lagres, og på den måten unngår du overoppheting. En annen nyvinning i ProCore-batteriene er at celleforbindere er av kobber, noe som ifølge Bosch sørger for lav motstand og høy effekt.

 

De nye Bosch-batteriene kan brukes med alle produsentens nye- og eldre elektroverktøy og ladeenheter i 18-voltsklassen.

 

 

 

Ny type hurtiglader

I tillegg til den nye batteriserien, lanserer Bosch GAL 18V-160 C Professional, som skal være den raskeste ladeenheten for 18-voltsbatterier på markedet. Den nye laderen har en ladestrøm på 16 ampere og lader blant annet batteriet ProCore18V 12.0 Ah opp til 80 prosent på en drøy halvtime.

 

 

Dette er også verdens første ladeenhet med Bluetooth-støtte, noe som gjør det mulig å stille ladeinnstillinger via smartmobilen din, samt at du får se informasjon om tilstanden til batteriet.

 

Se også: Nå kan du styre verktøyet med mobilen

 

 

 

Disse jobbene trenger kunden fremdeles Byggmakker

Disse jobbene trenger kunden fremdeles

03.04.2020

Norge befinner seg i en krise som følge av koronaviruset, og stadig flere næringer blir nødt til å midlertidig lukke dørene. Regjeringen oppfordrer imidlertid folket til å ta tak i oppussingsprosjekter. Her er våre tips til hvilke jobber du trygt kan gjennomføre.

Mindre punsjing neste gang du bestiller byggevarer? Byggmakker

Mindre punsjing neste gang du bestiller byggevarer?

27.03.2020

Forbedringene som har blitt gjort i BM Portalen det siste året, har gitt mange av proffkundene til Byggmakker gode gevinster. Integrasjon med kalkulasjonsprogrammer og et nytt BREEAM-filter er noen av funksjonene som skal gi deg en mer effektiv hverdag – hver dag!

Kraftig vekst i BM Portalen: Proffen vil bestille selv! Byggmakker

Kraftig vekst i BM Portalen: Proffen vil bestille selv!

06.01.2020

Byggmakkers skreddersydde nettjeneste for proffen har fått mange nye brukere i 2019. Enda enklere varebestilling og tilgang til informasjon og dokumentasjon gjør hverdagen mer effektiv.

Håndverkere ekstra utsatt: – Det kan få store konsekvenser Byggmakker

Håndverkere ekstra utsatt: – Det kan få store konsekvenser

27.11.2019

– Vi ser veldig mye skader i håndverkerbransjen. Ikke fordi de gjør en dårlig jobb, men fordi en feil kan få veldig store konsekvenser, sier Harald Holm Glad, fagansvarlig for ansvarsforsikring i Gjensidige.