StartsidenTips og rådProff

Bruk Glavaflex til isolering av kalde rør og VVS-installasjoner

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Skadeforebygging, helse, komfort og reduksjon av energiutgifter er viktige argumenter for å isolere kalde rør og VVS-installasjoner.

GLAVAFLEX® er lansert som nytt produkt for isolering av kaldtvannsrør, kjøling og frys og ventilasjonsanlegg. Produktet er tydelig merket, har en robust emballasje og er enkelt å håndtere.

Energibesparelsen er et vesentlig argument for å isolere kjøle- og fryseanlegg, men det finnes også andre fordeler. Her er de viktigste argumentene for å isolere kalde rør:

Forebygge skader
Riktig isolerte rør har redusert risiko for å forårsake fukt- og råteskader som følge av kondens. Og selvfølgelig: Isolerte rør er ikke like utsatt for frostskader.

Helseeffekt
Med stabil, riktig temperatur i rørsystemet, reduseres risikoen for bakterievekst og mugg. Riktig rørisolering gir et mer hygienisk system.

Økt komfort
Isolerte VVS-installasjoner gir riktig temperatur på vannet. Isoleringen sørger også for at støyen fra rørene reduseres. Det betyr mye for komforten, både på jobb og i privatboliger.

Hva er GLAVAFLEX?

GLAVAFLEX® er en isolerende cellegummi som er utviklet for norske forhold. I utviklingsfasen har vi blant annet samarbeidet med rørleggere og isolatører, for å lage et best mulig produkt. GLAVAFLEX® er en fullstendig produktserie for isolering av rør og kanaler, med alt nødvendig tilbehør for å utføre jobben skikkelig.