StartsidenTips og rådProff

Bruker BM Portalen fordi det er lettvint


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

Rørosbedriften Kjellmark sparer mye tid på å legge inn varebestillinger og hente ut dokumentasjon fra Byggmakkers smarte nettløsning for proffen.

KLIKK OG HENT: Vegard Dragmyrhaug har full kontroll på bestillingene som er gjort via bestillingsverktøyet BM Portalen

Med slagordet «Effektiv hverdag – hver dag!» har Byggmakker Proff forpliktet seg til å komme opp med løsninger som faktisk gjør arbeidsdagen litt lettere for alle proffkundene sine. Sånn sett treffer BM Portalen virkelig spikeren på hodet, for med dette verktøyet kan du bestille varer og hente ut dokumentasjon og annen informasjon med bare noen få tastetrykk.

 

For Kjellmark, som har prosjekter over hele Trøndelag, kan de for eksempel bestille varer levert fra Byggmakker-butikken som er nærmest byggeplassen. I BM Portalen har de full oversikt over hvilke varer som er bestilt og levert til hvert prosjekt.

 

– Vi bruker BM Portalen først og fremst til bestilling av materialer, men henter også ut datablad, FDV, tekniske godkjenninger og monteringsanvisninger og så videre, sier prosjektsjef og ingeniør Vegard Dragmyrhaug i Kjellmark.

«Jeg liker spesielt at vi får et førstehåndsinnblikk i hva som er lagerført, og at det ikke er noen tvil om hvilke varer vi bestiller. Sender du e-post og formulerer deg litt feil, kan det fort blir feil i bestillingen også – det slipper vi med BM Portalen»

-Vegard Dragmyrhaug, Johan Kjellmark AS

 

Mer effektiv

Ifølge Dragmyrhaug forenkler bestillingsverktøyet hele prosessen – fra bestilling og enten levering eller henting til dokumentasjon og fakturering.

– Det gjør oss utvilsomt mer effektive – det er derfor vi bruker denne løsningen. Det er veldig lettvint. Vi kan selvsagt velge om vi skal hente selv eller få det levert, og få full oversikt over ordren, og kan sette varene på rett prosjekt. Rundt 80 prosent av bestillingene våre gjennom BM Portalen gjøres fra kontoret, men det er også noen byggeplassledere som bestiller rett fra byggeplassen også, forteller han.

 

EFFEKTIVT: Bestillinger fra BM Portalen kan leveres fra nærmeste varehus, rett til byggeplassen.

 

Kommer stadig flere miljøkrav

I tillegg til å legge inn bestillinger, søke opp informasjon om varer og håndtere viderefakturering, er dokumentasjon en av de virkelig store fordelene med BM Portalen. Og dette er et viktig poeng, ifølge Per Anders Ruud, salgssjef proff i Byggmakker.

– Miljødokumentasjon er noe som kommer mer og mer nå. Det blir stadig flere miljøkrav å forholde seg til, og det har vi fokus på i BM Portalen. Overlevering av all relevant dokumentasjon kan gjøres på en veldig enkel måte derfra, forklarer Ruud.

Åpen 24/7

«BM-portalen er åpen 24/7 for bestillinger og fakturakontroll. Det tror jeg mange av brukerne setter pris på. Det gir deg fleksibilitet til å planlegge og gjennomføre ordre når det passer best» - Per Anders Ruud, salgssjef proff

– Ikke minst ser vi at det er mange som bruker portalen som «oppslagsverk» for å sjekke pris, legger han til.

Salgssjefen sier videre at stadig flere bestillinger gjøres via BM Portalen, og tror at det kanskje skyldes at den yngre generasjonen som er vant til å bestille på nett overtar mer og mer.

– De etablerte håndverkerne er kanskje litt forsiktige med å trykke på bestillingsknappen. De ringer i stedet, fordi det oppleves som det trygge. Men bestillingen fra portalen går rett til proffselgeren som du pleier å snakke med til daglig. Folk liker å handle med folk, og sånn er det fortsatt, avslutter Ruud.

BLI TEAM PROFF-KUNDE PÅ 1-2-3: FYLL UT REGISTRERINGSSKJEMA »

 

Bli med i det beste teamet, Byggmakker Team Proff!

Byggmakker jobber for å gi deg en effektiv hverdag- hver dag! Registrer deg, og les mer om hvordan vi kan lette hverdagen din

Link
Disse jobbene trenger kunden fremdeles Byggmakker

Disse jobbene trenger kunden fremdeles

03.04.2020

Norge befinner seg i en krise som følge av koronaviruset, og stadig flere næringer blir nødt til å midlertidig lukke dørene. Regjeringen oppfordrer imidlertid folket til å ta tak i oppussingsprosjekter. Her er våre tips til hvilke jobber du trygt kan gjennomføre.

Mindre punsjing neste gang du bestiller byggevarer? Byggmakker

Mindre punsjing neste gang du bestiller byggevarer?

27.03.2020

Forbedringene som har blitt gjort i BM Portalen det siste året, har gitt mange av proffkundene til Byggmakker gode gevinster. Integrasjon med kalkulasjonsprogrammer og et nytt BREEAM-filter er noen av funksjonene som skal gi deg en mer effektiv hverdag – hver dag!

Kraftig vekst i BM Portalen: Proffen vil bestille selv! Byggmakker

Kraftig vekst i BM Portalen: Proffen vil bestille selv!

06.01.2020

Byggmakkers skreddersydde nettjeneste for proffen har fått mange nye brukere i 2019. Enda enklere varebestilling og tilgang til informasjon og dokumentasjon gjør hverdagen mer effektiv.

Håndverkere ekstra utsatt: – Det kan få store konsekvenser Byggmakker

Håndverkere ekstra utsatt: – Det kan få store konsekvenser

27.11.2019

– Vi ser veldig mye skader i håndverkerbransjen. Ikke fordi de gjør en dårlig jobb, men fordi en feil kan få veldig store konsekvenser, sier Harald Holm Glad, fagansvarlig for ansvarsforsikring i Gjensidige.