StartsidenTips og rådProff

Bruker BM Portalen fordi det er lettvint

 

Se hvilke produkter vi har i vår Sommerkampanje!

 

Rørosbedriften Kjellmark sparer mye tid på å legge inn varebestillinger og hente ut dokumentasjon fra Byggmakkers smarte nettløsning for proffen.

KLIKK OG HENT: Vegard Dragmyrhaug har full kontroll på bestillingene som er gjort via bestillingsverktøyet BM Portalen

Med slagordet «Effektiv hverdag – hver dag!» har Byggmakker Proff forpliktet seg til å komme opp med løsninger som faktisk gjør arbeidsdagen litt lettere for alle proffkundene sine. Sånn sett treffer BM Portalen virkelig spikeren på hodet, for med dette verktøyet kan du bestille varer og hente ut dokumentasjon og annen informasjon med bare noen få tastetrykk.

 

For Kjellmark, som har prosjekter over hele Trøndelag, kan de for eksempel bestille varer levert fra Byggmakker-butikken som er nærmest byggeplassen. I BM Portalen har de full oversikt over hvilke varer som er bestilt og levert til hvert prosjekt.

 

– Vi bruker BM Portalen først og fremst til bestilling av materialer, men henter også ut datablad, FDV, tekniske godkjenninger og monteringsanvisninger og så videre, sier prosjektsjef og ingeniør Vegard Dragmyrhaug i Kjellmark.

«Jeg liker spesielt at vi får et førstehåndsinnblikk i hva som er lagerført, og at det ikke er noen tvil om hvilke varer vi bestiller. Sender du e-post og formulerer deg litt feil, kan det fort blir feil i bestillingen også – det slipper vi med BM Portalen»

-Vegard Dragmyrhaug, Johan Kjellmark AS

 

Mer effektiv

Ifølge Dragmyrhaug forenkler bestillingsverktøyet hele prosessen – fra bestilling og enten levering eller henting til dokumentasjon og fakturering.

– Det gjør oss utvilsomt mer effektive – det er derfor vi bruker denne løsningen. Det er veldig lettvint. Vi kan selvsagt velge om vi skal hente selv eller få det levert, og få full oversikt over ordren, og kan sette varene på rett prosjekt. Rundt 80 prosent av bestillingene våre gjennom BM Portalen gjøres fra kontoret, men det er også noen byggeplassledere som bestiller rett fra byggeplassen også, forteller han.

 

EFFEKTIVT: Bestillinger fra BM Portalen kan leveres fra nærmeste varehus, rett til byggeplassen.

 

Kommer stadig flere miljøkrav

I tillegg til å legge inn bestillinger, søke opp informasjon om varer og håndtere viderefakturering, er dokumentasjon en av de virkelig store fordelene med BM Portalen. Og dette er et viktig poeng, ifølge Per Anders Ruud, salgssjef proff i Byggmakker.

– Miljødokumentasjon er noe som kommer mer og mer nå. Det blir stadig flere miljøkrav å forholde seg til, og det har vi fokus på i BM Portalen. Overlevering av all relevant dokumentasjon kan gjøres på en veldig enkel måte derfra, forklarer Ruud.

Åpen 24/7

«BM-portalen er åpen 24/7 for bestillinger og fakturakontroll. Det tror jeg mange av brukerne setter pris på. Det gir deg fleksibilitet til å planlegge og gjennomføre ordre når det passer best» - Per Anders Ruud, salgssjef proff

– Ikke minst ser vi at det er mange som bruker portalen som «oppslagsverk» for å sjekke pris, legger han til.

Salgssjefen sier videre at stadig flere bestillinger gjøres via BM Portalen, og tror at det kanskje skyldes at den yngre generasjonen som er vant til å bestille på nett overtar mer og mer.

– De etablerte håndverkerne er kanskje litt forsiktige med å trykke på bestillingsknappen. De ringer i stedet, fordi det oppleves som det trygge. Men bestillingen fra portalen går rett til proffselgeren som du pleier å snakke med til daglig. Folk liker å handle med folk, og sånn er det fortsatt, avslutter Ruud.

BLI TEAM PROFF-KUNDE PÅ 1-2-3: FYLL UT REGISTRERINGSSKJEMA »

 

Bli med i det beste teamet, Byggmakker Team Proff!

Byggmakker jobber for å gi deg en effektiv hverdag- hver dag! Registrer deg, og les mer om hvordan vi kan lette hverdagen din

Link
Røff og robust gipsplate Byggmakker

Røff og robust gipsplate

29.06.2020

Ultraboard gir deg brannsikrede og lyddempede vegger, i tillegg til en solid og skruefast overflate. Les mer om den robuste gipsplaten fra Norgips.

Byggmakker jakter håndverkere Byggmakker

Byggmakker jakter håndverkere

19.06.2020

Etterspørselen på Byggmakkers konsept for sluttkunden, Fiks Ferdig, øker kraftig. Det gjør at Byggmakker nå leter etter flere håndverkere.

Ett kontaktpunkt på 1500 m² Byggmakker

Ett kontaktpunkt på 1500 m²

16.06.2020

Når Freddy Engebretsen bestiller materialer til den gigantiske eneboligen på Nesøya er Byggmakker entreprenørens eneste kontaktpunkt.

En arbeidssko å regne med Byggmakker

En arbeidssko å regne med

05.06.2020

Ute etter en vernesko som dekker dine behov uansett oppdrag? Verneskoene fra Sievi er både behagelige og brukervennlige. Les mer om de her.