StartsidenTips og rådProff

Bruker BM Portalen fordi det er lettvint

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

Rørosbedriften Kjellmark sparer mye tid på å legge inn varebestillinger og hente ut dokumentasjon fra Byggmakkers smarte nettløsning for proffen.

Med slagordet «Effektiv hverdag – hver dag!» har Byggmakker Proff forpliktet seg til å komme opp med løsninger som faktisk gjør arbeidsdagen litt lettere for alle proffkundene sine. Sånn sett treffer BM Portalen virkelig spikeren på hodet, for med dette verktøyet kan du bestille varer og hente ut dokumentasjon og annen informasjon med bare noen få tastetrykk.

For Kjellmark, som har prosjekter over hele Trøndelag, kan de for eksempel bestille varer levert fra Byggmakker-butikken som er nærmest byggeplassen. I BM Portalen har de full oversikt over hvilke varer som er bestilt og levert til hvert prosjekt.

– Vi bruker BM Portalen først og fremst til bestilling av materialer, men henter også ut datablad, FDV, tekniske godkjenninger og monteringsanvisninger og så videre, sier prosjektsjef og ingeniør Vegard Dragmyrhaug i Kjellmark.

«Jeg liker spesielt godt at vi raskt kan se hva som er lagerført, og at det ikke er noen tvil om hvilke varer vi bestiller.

Sender du e-post og formulerer deg litt feil, kan det fort blir feil i bestillingen også – det unngår vi med BM Portalen»

-Vegard Dragmyrhaug, Johan Kjellmark AS

Enkelt, effektiv og lønnsomt

I følge Dragmyrhaug forenkler bestillingsverktøyet hele prosessen – fra bestilling og enten levering eller henting til dokumentasjon og fakturering.

– Det gjør oss utvilsomt mer effektive – det er derfor vi bruker denne løsningen. Det er veldig lettvint. Vi kan selvsagt velge om vi skal hente selv eller få det levert, og få full oversikt over ordren, og kan sette varene på rett prosjekt. Rundt 80 prosent av bestillingene våre gjennom BM Portalen gjøres fra kontoret, men det er også noen byggeplassledere som bestiller rett fra byggeplassen også, forteller han.

EFFEKTIVT: Bestillinger fra BM Portalen kan leveres fra nærmeste varehus, rett til byggeplassen.

 

Kommer stadig flere miljøkrav

I tillegg til å legge inn bestillinger, søke opp informasjon om varer og håndtere viderefakturering, er dokumentasjon en av de virkelig store fordelene med BM Portalen. Og dette er et viktig poeng, ifølge Per Anders Ruud, salgssjef proff i Byggmakker.

– Miljødokumentasjon er noe som kommer mer og mer nå. Det blir stadig flere miljøkrav å forholde seg til, og det har vi fokus på i BM Portalen. Overlevering av all relevant dokumentasjon kan gjøres på en veldig enkel måte derfra, forklarer Ruud.

Les mer om miljøvennlige byggeprosjekter her

Åpen 24/7

«BM-portalen er åpen 24/7 for bestillinger og fakturakontroll. Det tror jeg mange av brukerne setter pris på. Det gir deg fleksibilitet til å planlegge og gjennomføre ordre når det passer best»

- Per Anders Ruud, salgssjef proff

– Ikke minst ser vi at det er mange som bruker portalen som «oppslagsverk» for å sjekke pris, legger han til.

Salgssjefen sier videre at stadig flere bestillinger gjøres via BM Portalen, og tror at det kanskje skyldes at den yngre generasjonen som er vant til å bestille på nett overtar mer og mer.

– De etablerte håndverkerne er kanskje litt forsiktige med å trykke på bestillingsknappen. De ringer i stedet, fordi det oppleves som det trygge. Men bestillingen fra portalen går rett til proffselgeren som du pleier å snakke med til daglig. Folk liker å handle med folk, og sånn er det fortsatt, avslutter Ruud.

 

Bli Byggmakker Proff kunde

Få tilgang til bransjens beste fordeler og nettbutikk. Registrer deg her.

Link
Treterrasser på terreng Byggmakker

Treterrasser på terreng

15.06.2021

Byggforskserien har revidert anvisning 517.111, som omhandler terrasser av tre i flukt med bakken eller direkte over terreng. Anvisningen kan også være aktuell for tregulv på balkonger og takterrasser.

Revidert om yttervegg av bindingsverk Byggmakker

Revidert om yttervegg av bindingsverk

15.06.2021

En revidert anvisning i Byggforskserien om oppbygging av yttervegger med bindingsverk av tre, beskriver materialer, varmeisolasjon og tettesjikt. Her får du veiledning i montering av isolasjon, vindsperre og dampsperre.

Bli ekspert på gipsplater  Byggmakker

Bli ekspert på gipsplater

04.03.2021

Du som er håndverker, vet at ulike rom krever ulike konstruksjoner – men visste du at det finnes ulike gipsplater med ulike egenskaper? Vi har tatt for oss fem helt forskjellige produkter fra Norgips.

Derfor er jeg Fiks Ferdig-partner  Byggmakker

Derfor er jeg Fiks Ferdig-partner

02.03.2021

Snekker Evensen har mer enn hundre Fiks Ferdig-oppdrag på CVen. Les videre og finn ut hvorfor han tar flere av oppdragene sine i samarbeid med Byggmakker.