StartsidenTips og rådProff

Nå får du hjelp til tekniske tjenester hos Byggmakker!

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Kampanjedager! Se alle våre tilbud her.

 

 

Byggmakker lanserer et nytt og bedre tilbud for deg som ikke vil kaste bort tid og penger på papirarbeid.

Målet til Byggmakker Proff er å gi proffkundene «en enklere hverdag – hver dag». Derfor kunne proffdirektør Petter Skjerven glise ekstra bredt da han presenterte et helt nytt tilbud på årets Byggmakker Forum – et tilbud som kan virkelig kan forenkle hverdagen for norske håndverkerbedrifter:

– Vi er stolte av å kunne lansere et nytt element i Fordelsprogrammet vårt, og det er Tekniske tjenester, forteller Skjerven.

– Kunden sparer tid og penger på å forholde seg til sin faste proffselger, også får de hjelp til arbeidstegninger, mengdeberegninger, statiske beregninger, branntekniske løsninger og så videre, legger han til.

 

 

 

 

Avtalen du får som medlem av Team Proff sikrer at du får rimelige priser, tett oppfølging og ikke minst all dokumentasjonen du trenger til dine byggeprosjekter.

Proffe tegninger og -beregninger

Ifølge Skjerven har Byggmakker først og fremst fokusert på å hjelpe små- og mellomstore bedrifter som ikke kan forsvare å ha sin egen tekniske avdeling. Med det nye tilbudet ønsker Byggmakker å strekke ut en hjelpende hånd til proffene.

 

For eksempel, en byggmester skal ikke lenger være nødt til å sitte til langt på kveld og klø seg i huet over en byggesøknad. Små håndverksbedrifter burde dessuten ha like gode muligheter til å levere proffe arkitekttegninger og ingeniørberegninger som de store aktørene.

Ettersom bestilling av tekniske tjenester skjer direkte via proffselgeren hos din lokale Byggmakker, blir det i tillegg veldig enkelt og oversiktlig. Du får ekstra rimelige timepriser, og prisoverslag ved etterspørsel for større prosjekter.

Bli Team Proff-kunde her »

Les mer om tekniske tjeneseter her »

 

 

Treterrasser på terreng Byggmakker

Treterrasser på terreng

15.06.2021

Byggforskserien har revidert anvisning 517.111, som omhandler terrasser av tre i flukt med bakken eller direkte over terreng. Anvisningen kan også være aktuell for tregulv på balkonger og takterrasser.

Revidert om yttervegg av bindingsverk Byggmakker

Revidert om yttervegg av bindingsverk

15.06.2021

En revidert anvisning i Byggforskserien om oppbygging av yttervegger med bindingsverk av tre, beskriver materialer, varmeisolasjon og tettesjikt. Her får du veiledning i montering av isolasjon, vindsperre og dampsperre.

Bli ekspert på gipsplater  Byggmakker

Bli ekspert på gipsplater

04.03.2021

Du som er håndverker, vet at ulike rom krever ulike konstruksjoner – men visste du at det finnes ulike gipsplater med ulike egenskaper? Vi har tatt for oss fem helt forskjellige produkter fra Norgips.

Derfor er jeg Fiks Ferdig-partner  Byggmakker

Derfor er jeg Fiks Ferdig-partner

02.03.2021

Snekker Evensen har mer enn hundre Fiks Ferdig-oppdrag på CVen. Les videre og finn ut hvorfor han tar flere av oppdragene sine i samarbeid med Byggmakker.