StartsidenTips og rådProff

Nå får du hjelp til tekniske tjenester hos Byggmakker!


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

Byggmakker lanserer et nytt og bedre tilbud for deg som ikke vil kaste bort tid og penger på papirarbeid.

Målet til Byggmakker Proff er å gi proffkundene «en enklere hverdag – hver dag». Derfor kunne proffdirektør Petter Skjerven glise ekstra bredt da han presenterte et helt nytt tilbud på årets Byggmakker Forum – et tilbud som kan virkelig kan forenkle hverdagen for norske håndverkerbedrifter:

– Vi er stolte av å kunne lansere et nytt element i Fordelsprogrammet vårt, og det er Tekniske tjenester, forteller Skjerven.

– Kunden sparer tid og penger på å forholde seg til sin faste proffselger, også får de hjelp til arbeidstegninger, mengdeberegninger, statiske beregninger, branntekniske løsninger og så videre, legger han til.

 

 

 

 

Avtalen du får som medlem av Team Proff sikrer at du får rimelige priser, tett oppfølging og ikke minst all dokumentasjonen du trenger til dine byggeprosjekter.

Proffe tegninger og -beregninger

Ifølge Skjerven har Byggmakker først og fremst fokusert på å hjelpe små- og mellomstore bedrifter som ikke kan forsvare å ha sin egen tekniske avdeling. Med det nye tilbudet ønsker Byggmakker å strekke ut en hjelpende hånd til proffene.

 

For eksempel, en byggmester skal ikke lenger være nødt til å sitte til langt på kveld og klø seg i huet over en byggesøknad. Små håndverksbedrifter burde dessuten ha like gode muligheter til å levere proffe arkitekttegninger og ingeniørberegninger som de store aktørene.

Ettersom bestilling av tekniske tjenester skjer direkte via proffselgeren hos din lokale Byggmakker, blir det i tillegg veldig enkelt og oversiktlig. Du får ekstra rimelige timepriser, og prisoverslag ved etterspørsel for større prosjekter.

Bli Team Proff-kunde her »

Les mer om tekniske tjeneseter her »

 

 

Mindre punsjing neste gang du bestiller byggevarer? Byggmakker

Mindre punsjing neste gang du bestiller byggevarer?

27.03.2020

Forbedringene som har blitt gjort i BM Portalen det siste året, har gitt mange av proffkundene til Byggmakker gode gevinster. Integrasjon med kalkulasjonsprogrammer og et nytt BREEAM-filter er noen av funksjonene som skal gi deg en mer effektiv hverdag – hver dag!

Kraftig vekst i BM Portalen: Proffen vil bestille selv! Byggmakker

Kraftig vekst i BM Portalen: Proffen vil bestille selv!

06.01.2020

Byggmakkers skreddersydde nettjeneste for proffen har fått mange nye brukere i 2019. Enda enklere varebestilling og tilgang til informasjon og dokumentasjon gjør hverdagen mer effektiv.

Håndverkere ekstra utsatt: – Det kan få store konsekvenser Byggmakker

Håndverkere ekstra utsatt: – Det kan få store konsekvenser

27.11.2019

– Vi ser veldig mye skader i håndverkerbransjen. Ikke fordi de gjør en dårlig jobb, men fordi en feil kan få veldig store konsekvenser, sier Harald Holm Glad, fagansvarlig for ansvarsforsikring i Gjensidige.

Aldri mer «løses på byggeplass»! Byggmakker

Aldri mer «løses på byggeplass»!

11.11.2019

Med helproffe tekniske tjenester levert av Byggmakker Team Proff vil prosjekteringsarbeidet ditt få en helt ny dimensjon.