StartsidenTips og rådProff

Byggmakker jakter håndverkere

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Etterspørselen på Byggmakkers konsept for sluttkunden, Fiks Ferdig, øker kraftig. Det gjør at Byggmakker nå leter etter flere håndverkere.

Våren 2017 lanserte Byggmakker Fiks Ferdig – konseptet som retter seg mot forbrukere i ROT-markedet. Fiks Ferdig-konseptet gir forbrukeren muligheten til å få installasjon eller montering med på kjøpet av en gitt vare. I løpet av de siste årene har Byggmakker lansert enda flere slike konsepter – blant annet for kjøkken, vindu, bad, gulv, varme, terrasse og elbil-lader.

En av suksessfaktorene bak konseptet har vært samarbeidet mellom Byggmakker og de utførende håndverkere. Som et viktig satsningsområde i Byggmakker har Fiks Ferdig vokst kraftig de siste årene, noe Byggmester Ole-H.Røisehagen ser på som svært positivt.

– Konsepter som Fiks Ferdig gjør at vi kan levere enda flere gode prosjekter til fornøyde kunder. Måten Byggmakker får fulgt opp de ulike prosjektene på digitalt gjør at det i tillegg er svært enkelt å holde oversikten, sier byggmesteren på Gjøvik.Investeringer Byggmakker har gjort det siste året fører til at alle Fiks Ferdig-prosjekter effektivt følges opp og automatisk integreres med Byggmakkers egne nettsider.

– At det nå gjøres mulig for oss å kommunisere direkte med våre kunder gjennom dette systemet er veldig gunstig. Tilbud og dokumentasjon ligger tilgjengelig på ett sted, enkelt for våre utførende håndverker og boligeier, sier Røisehagen.

ALLEREDE PÅ LISTA OVER HÅNDVERKERE: Byggmester Ole-H.Røisehagen

«For proffen dreier det seg om tilgangen til varme leads. Her har vi hendene fulle.»

Etterspørsel: dyktige håndverkere

Siden oppstarten i 2017 har konseptet hatt en jevn økning i både tilbud og etterspørsel, men da Covid-19 ankom i midten av mars så man en kortvarig tendens der forbrukerne utførte prosjektene selv.

Derimot har det siden mai måned vært en solid økning av forbrukerkunder som ønsker hjelp fra en håndverker til å utføre jobben. Særlig Fiks Ferdig Terrasse har en stor økning på nærmere 150% sammenliknet med samme periode i fjor. Utover det har samtlige Fiks Ferdig-tjenester jevnt over økt i etterspørsel. Det er tydelig at hus og hjem prioriteres og investeres i, skal vi tro Andreas Bergh, salgssjef proff i Byggmakker handel AS.

– Vi ser en trend i markedet der flere og flere boligeiere ønsker hjelp med den faglige utførelsen. Trykket på Fiks Ferdig har til tider vært så stort at vi har hatt utfordringer med å få tak i nok dyktige håndverkere, sier Bergh, og får støtte fra Røisehagen.

– At vi står på lista til Byggmakker når kundene deres ønsker hjelp er noe vi ikke ville vært foruten. Konsepter som dette gjør at man utvikler kvalitetsleveranser i flere ledd på samme tid. Det er vi, håndverkerne, som ser hvor fornøyde sluttkunden blir. Man skal ikke kimse av de tilbakemeldingene, avslutter Røisehagen.

Har du lyst til å bli en av våre flinke Fiks Ferdig håndverkere?
Send en mail til [email protected] 

Treterrasser på terreng Byggmakker

Treterrasser på terreng

15.06.2021

Byggforskserien har revidert anvisning 517.111, som omhandler terrasser av tre i flukt med bakken eller direkte over terreng. Anvisningen kan også være aktuell for tregulv på balkonger og takterrasser.

Revidert om yttervegg av bindingsverk Byggmakker

Revidert om yttervegg av bindingsverk

15.06.2021

En revidert anvisning i Byggforskserien om oppbygging av yttervegger med bindingsverk av tre, beskriver materialer, varmeisolasjon og tettesjikt. Her får du veiledning i montering av isolasjon, vindsperre og dampsperre.

Bli ekspert på gipsplater  Byggmakker

Bli ekspert på gipsplater

04.03.2021

Du som er håndverker, vet at ulike rom krever ulike konstruksjoner – men visste du at det finnes ulike gipsplater med ulike egenskaper? Vi har tatt for oss fem helt forskjellige produkter fra Norgips.

Derfor er jeg Fiks Ferdig-partner  Byggmakker

Derfor er jeg Fiks Ferdig-partner

02.03.2021

Snekker Evensen har mer enn hundre Fiks Ferdig-oppdrag på CVen. Les videre og finn ut hvorfor han tar flere av oppdragene sine i samarbeid med Byggmakker.