StartsidenTips og rådProff

Byggmakker jakter håndverkere

 

Se hvilke produkter vi har i vår Sommerkampanje!

 

Etterspørselen på Byggmakkers konsept for sluttkunden, Fiks Ferdig, øker kraftig. Det gjør at Byggmakker nå leter etter flere håndverkere.

Våren 2017 lanserte Byggmakker Fiks Ferdig – konseptet som retter seg mot forbrukere i ROT-markedet. Fiks Ferdig-konseptet gir forbrukeren muligheten til å få installasjon eller montering med på kjøpet av en gitt vare. I løpet av de siste årene har Byggmakker lansert enda flere slike konsepter – blant annet for kjøkken, vindu, bad, gulv, varme, terrasse og elbil-lader.

En av suksessfaktorene bak konseptet har vært samarbeidet mellom Byggmakker og de utførende håndverkere. Som et viktig satsningsområde i Byggmakker har Fiks Ferdig vokst kraftig de siste årene, noe Byggmester Ole-H.Røisehagen ser på som svært positivt.

– Konsepter som Fiks Ferdig gjør at vi kan levere enda flere gode prosjekter til fornøyde kunder. Måten Byggmakker får fulgt opp de ulike prosjektene på digitalt gjør at det i tillegg er svært enkelt å holde oversikten, sier byggmesteren på Gjøvik.Investeringer Byggmakker har gjort det siste året fører til at alle Fiks Ferdig-prosjekter effektivt følges opp og automatisk integreres med Byggmakkers egne nettsider.

– At det nå gjøres mulig for oss å kommunisere direkte med våre kunder gjennom dette systemet er veldig gunstig. Tilbud og dokumentasjon ligger tilgjengelig på ett sted, enkelt for våre utførende håndverker og boligeier, sier Røisehagen.

ALLEREDE PÅ LISTA OVER HÅNDVERKERE: Byggmester Ole-H.Røisehagen

Er du allerede proffkunde hos Byggmakker?

Logg deg inn i BM-portalen her.

Link

«For proffen dreier det seg om tilgangen til varme leads. Her har vi hendene fulle.»

Etterspørsel: dyktige håndverkere

Siden oppstarten i 2017 har konseptet hatt en jevn økning i både tilbud og etterspørsel, men da Covid-19 ankom i midten av mars så man en kortvarig tendens der forbrukerne utførte prosjektene selv.

Derimot har det siden mai måned vært en solid økning av forbrukerkunder som ønsker hjelp fra en håndverker til å utføre jobben. Særlig Fiks Ferdig Terrasse har en stor økning på nærmere 150% sammenliknet med samme periode i fjor. Utover det har samtlige Fiks Ferdig-tjenester jevnt over økt i etterspørsel. Det er tydelig at hus og hjem prioriteres og investeres i, skal vi tro Runar Didriksen, salgssjef retail i Byggmakker handel AS.

– Vi ser en trend i markedet der flere og flere boligeiere ønsker hjelp med den faglige utførelsen. Trykket på Fiks Ferdig har til tider vært så stort at vi har hatt utfordringer med å få tak i nok dyktige håndverkere, sier Didriksen, og får støtte fra Røisehagen.

– At vi står på lista til Byggmakker når kundene deres ønsker hjelp er noe vi ikke ville vært foruten. Konsepter som dette gjør at man utvikler kvalitetsleveranser i flere ledd på samme tid. Det er vi, håndverkerne, som ser hvor fornøyde sluttkunden blir. Man skal ikke kimse av de tilbakemeldingene, avslutter Røisehagen.

Har du lyst til å bli en av våre flinke Fiks Ferdig håndverkere?
Send en mail til [email protected] 

GODT FORNØYD MED FIKS FERDIG: Runar Didriksen i Byggmakker Handel AS

Ønsker du mer tid på byggeplassen?

Ønsker du mer tid på byggeplassen?

God logistikk sparer deg for tid og penger

Link
Røff og robust gipsplate Byggmakker

Røff og robust gipsplate

29.06.2020

Ultraboard gir deg brannsikrede og lyddempede vegger, i tillegg til en solid og skruefast overflate. Les mer om den robuste gipsplaten fra Norgips.

Ett kontaktpunkt på 1500 m² Byggmakker

Ett kontaktpunkt på 1500 m²

16.06.2020

Når Freddy Engebretsen bestiller materialer til den gigantiske eneboligen på Nesøya er Byggmakker entreprenørens eneste kontaktpunkt.

En arbeidssko å regne med Byggmakker

En arbeidssko å regne med

05.06.2020

Ute etter en vernesko som dekker dine behov uansett oppdrag? Verneskoene fra Sievi er både behagelige og brukervennlige. Les mer om de her.

Montering av veggpanel: Slik går du frem Byggmakker

Montering av veggpanel: Slik går du frem

20.05.2020

Veggpanelene fra Fibo er enkle å installere og lette å holde rene. Her kan du lese om hvordan du monterer dem.