StartsidenTips og rådProff

Byggmakker jakter håndverkere

Etterspørselen på Byggmakkers konsept for sluttkunden, Fiks Ferdig, øker kraftig. Det gjør at Byggmakker nå leter etter flere håndverkere.

Våren 2017 lanserte Byggmakker Fiks Ferdig – konseptet som retter seg mot forbrukere i ROT-markedet. Fiks Ferdig-konseptet gir forbrukeren muligheten til å få installasjon eller montering med på kjøpet av en gitt vare. I løpet av de siste årene har Byggmakker lansert enda flere slike konsepter – blant annet for kjøkken, vindu, bad, gulv, varme, terrasse og elbil-lader.

En av suksessfaktorene bak konseptet har vært samarbeidet mellom Byggmakker og de utførende håndverkere. Som et viktig satsningsområde i Byggmakker har Fiks Ferdig vokst kraftig de siste årene, noe Byggmester Ole-H.Røisehagen ser på som svært positivt.

– Konsepter som Fiks Ferdig gjør at vi kan levere enda flere gode prosjekter til fornøyde kunder. Måten Byggmakker får fulgt opp de ulike prosjektene på digitalt gjør at det i tillegg er svært enkelt å holde oversikten, sier byggmesteren på Gjøvik.Investeringer Byggmakker har gjort det siste året fører til at alle Fiks Ferdig-prosjekter effektivt følges opp og automatisk integreres med Byggmakkers egne nettsider.

– At det nå gjøres mulig for oss å kommunisere direkte med våre kunder gjennom dette systemet er veldig gunstig. Tilbud og dokumentasjon ligger tilgjengelig på ett sted, enkelt for våre utførende håndverker og boligeier, sier Røisehagen.

ALLEREDE PÅ LISTA OVER HÅNDVERKERE: Byggmester Ole-H.Røisehagen

«For proffen dreier det seg om tilgangen til varme leads. Her har vi hendene fulle.»

Etterspørsel: dyktige håndverkere

Siden oppstarten i 2017 har konseptet hatt en jevn økning i både tilbud og etterspørsel, men da Covid-19 ankom i midten av mars så man en kortvarig tendens der forbrukerne utførte prosjektene selv.

Derimot har det siden mai måned vært en solid økning av forbrukerkunder som ønsker hjelp fra en håndverker til å utføre jobben. Særlig Fiks Ferdig Terrasse har en stor økning på nærmere 150% sammenliknet med samme periode i fjor. Utover det har samtlige Fiks Ferdig-tjenester jevnt over økt i etterspørsel. Det er tydelig at hus og hjem prioriteres og investeres i, skal vi tro Runar Didriksen, salgssjef retail i Byggmakker handel AS.

– Vi ser en trend i markedet der flere og flere boligeiere ønsker hjelp med den faglige utførelsen. Trykket på Fiks Ferdig har til tider vært så stort at vi har hatt utfordringer med å få tak i nok dyktige håndverkere, sier Didriksen, og får støtte fra Røisehagen.

– At vi står på lista til Byggmakker når kundene deres ønsker hjelp er noe vi ikke ville vært foruten. Konsepter som dette gjør at man utvikler kvalitetsleveranser i flere ledd på samme tid. Det er vi, håndverkerne, som ser hvor fornøyde sluttkunden blir. Man skal ikke kimse av de tilbakemeldingene, avslutter Røisehagen.

Har du lyst til å bli en av våre flinke Fiks Ferdig håndverkere?
Send en mail til [email protected] 

GODT FORNØYD MED FIKS FERDIG: Runar Didriksen i Byggmakker Handel AS

Slik gir de kundene en enklere hverdag Byggmakker

Slik gir de kundene en enklere hverdag

12.11.2020

Våre proffselgere er lidenskapelig opptatt av det de gjør. Med stor fagkunnskap og engasjement hjelper de folk med å gjøre de riktige valgene i byggeprosjektene sine.

Arbeidstøyet som tåler «alt» Byggmakker

Arbeidstøyet som tåler «alt»

04.11.2020

Disse arbeidsklærne gjør hverdagen tryggere, enklere og mer komfortabel.

Inspirasjon: Bli en superproff på tak Byggmakker

Inspirasjon: Bli en superproff på tak

29.10.2020

Riktig valg av taktekking gir bærekraftige fasader som holder i mange tiår. Les videre og finn ut hvordan du avanserer fra utførende håndverker til inspirerende rådgiver.

Konservativ byggmester på nett med Byggmakker Byggmakker

Konservativ byggmester på nett med Byggmakker

01.10.2020

Byggmester Bjørnar Sæterhaug anser seg selv som konservativ i faget, men logger seg allikevel stadig inn i BM-portalen. Der henter han ut prisinformasjon, tekniske godkjenninger og annen dokumentasjon til ECO Nordlands mange ulike prosjekter.