StartsidenTips og rådProff

Byggmester Sigmund Solbakken fixemannen i øyer: - Ni av ti vindussjekker ender i oppdrag


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

Hva tenker du om vinduskonseptet?
– Min erfaring er god – på alle måter. Folkene på proffavdelingen hos Byggmakker har solid kompetanse på vinduer og gir gode råd til boligeieren fra starten av. De tar også hånd om en del koordinering for meg, noe som betyr at de både bistår administrativt og promoterer mitt selskap. For meg er det egentlig bare å møte opp på den kostnadsfrie vindussjekken.

Hva er "hitraten" din på vindussjekken?
– Det drøye året jeg har vært en ressurs for Byggmakker på vinduer har responsen vært imponerende. Jeg vil anslå at ni av ti vindussjekker ender i oppdrag. Størrelsen på oppdragene varierer selvsagt men jeg mener at rundt 20 prosent av omsetningen min er resultat av vinduskonseptet.

Hva er den største styrken med BM Vindu?
– Det at boligeieren allerede er i kjøpsmodus når vi snakker ham er helt klart et stor pluss. Videre gir vindussjekken anledning til å vurdere helheten i huset og diskutere med huseieren hvilke tanker han ser for seg fremover. Det hjelper lite å skifte vinduer om det trekker mange andre steder. I tillegg ønsker mange boligeiere å gjøre endringer på fasaden når de bytter vinduer. For eksempel å bygge en karnapp, noe som vi også kan fikse.

Hvilke tilbakemeldinger får du fra huseierne?
– De setter stor pris på å kunne forholde seg til kun én person. Husk at det er mange prosesser utover det å finne riktig vindu, innhente pris og få jobben gjort. Mange huseiere glemmer logistikken med godkjent stilas, kostnader rundt avfallshåndtering og bortkjøring og destruering av gamle vinduer. Ønsker du fasadeendringer må du kanskje engasjere enda en byggherre. Men for at BM Vindu skal fungere godt så krever det god oppfølging og service i alle ledd. Jeg setter min ære på å få gjennomført vindussjekken i løpet av 48 timer etter at Byggmakker har forespurt meg.

Mindre punsjing neste gang du bestiller byggevarer? Byggmakker

Mindre punsjing neste gang du bestiller byggevarer?

27.03.2020

Forbedringene som har blitt gjort i BM Portalen det siste året, har gitt mange av proffkundene til Byggmakker gode gevinster. Integrasjon med kalkulasjonsprogrammer og et nytt BREEAM-filter er noen av funksjonene som skal gi deg en mer effektiv hverdag – hver dag!

Kraftig vekst i BM Portalen: Proffen vil bestille selv! Byggmakker

Kraftig vekst i BM Portalen: Proffen vil bestille selv!

06.01.2020

Byggmakkers skreddersydde nettjeneste for proffen har fått mange nye brukere i 2019. Enda enklere varebestilling og tilgang til informasjon og dokumentasjon gjør hverdagen mer effektiv.

Håndverkere ekstra utsatt: – Det kan få store konsekvenser Byggmakker

Håndverkere ekstra utsatt: – Det kan få store konsekvenser

27.11.2019

– Vi ser veldig mye skader i håndverkerbransjen. Ikke fordi de gjør en dårlig jobb, men fordi en feil kan få veldig store konsekvenser, sier Harald Holm Glad, fagansvarlig for ansvarsforsikring i Gjensidige.

Aldri mer «løses på byggeplass»! Byggmakker

Aldri mer «løses på byggeplass»!

11.11.2019

Med helproffe tekniske tjenester levert av Byggmakker Team Proff vil prosjekteringsarbeidet ditt få en helt ny dimensjon.