StartsidenTips og rådProff

Byggmester Sigmund Solbakken fixemannen i øyer: - Ni av ti vindussjekker ender i oppdrag

 

Se hvilke produkter vi har i vår Sommerkampanje!

 

Hva tenker du om vinduskonseptet?
– Min erfaring er god – på alle måter. Folkene på proffavdelingen hos Byggmakker har solid kompetanse på vinduer og gir gode råd til boligeieren fra starten av. De tar også hånd om en del koordinering for meg, noe som betyr at de både bistår administrativt og promoterer mitt selskap. For meg er det egentlig bare å møte opp på den kostnadsfrie vindussjekken.

Hva er "hitraten" din på vindussjekken?
– Det drøye året jeg har vært en ressurs for Byggmakker på vinduer har responsen vært imponerende. Jeg vil anslå at ni av ti vindussjekker ender i oppdrag. Størrelsen på oppdragene varierer selvsagt men jeg mener at rundt 20 prosent av omsetningen min er resultat av vinduskonseptet.

Hva er den største styrken med BM Vindu?
– Det at boligeieren allerede er i kjøpsmodus når vi snakker ham er helt klart et stor pluss. Videre gir vindussjekken anledning til å vurdere helheten i huset og diskutere med huseieren hvilke tanker han ser for seg fremover. Det hjelper lite å skifte vinduer om det trekker mange andre steder. I tillegg ønsker mange boligeiere å gjøre endringer på fasaden når de bytter vinduer. For eksempel å bygge en karnapp, noe som vi også kan fikse.

Hvilke tilbakemeldinger får du fra huseierne?
– De setter stor pris på å kunne forholde seg til kun én person. Husk at det er mange prosesser utover det å finne riktig vindu, innhente pris og få jobben gjort. Mange huseiere glemmer logistikken med godkjent stilas, kostnader rundt avfallshåndtering og bortkjøring og destruering av gamle vinduer. Ønsker du fasadeendringer må du kanskje engasjere enda en byggherre. Men for at BM Vindu skal fungere godt så krever det god oppfølging og service i alle ledd. Jeg setter min ære på å få gjennomført vindussjekken i løpet av 48 timer etter at Byggmakker har forespurt meg.

Røff og robust gipsplate Byggmakker

Røff og robust gipsplate

29.06.2020

Ultraboard gir deg brannsikrede og lyddempede vegger, i tillegg til en solid og skruefast overflate. Les mer om den robuste gipsplaten fra Norgips.

Byggmakker jakter håndverkere Byggmakker

Byggmakker jakter håndverkere

19.06.2020

Etterspørselen på Byggmakkers konsept for sluttkunden, Fiks Ferdig, øker kraftig. Det gjør at Byggmakker nå leter etter flere håndverkere.

Ett kontaktpunkt på 1500 m² Byggmakker

Ett kontaktpunkt på 1500 m²

16.06.2020

Når Freddy Engebretsen bestiller materialer til den gigantiske eneboligen på Nesøya er Byggmakker entreprenørens eneste kontaktpunkt.

En arbeidssko å regne med Byggmakker

En arbeidssko å regne med

05.06.2020

Ute etter en vernesko som dekker dine behov uansett oppdrag? Verneskoene fra Sievi er både behagelige og brukervennlige. Les mer om de her.