StartsidenTips og rådProff

Slik holder du deg varm og tørr på byggeplassen


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

Når kulda setter inn, er det fint å ha et tørt og varmt sted hvor du kan ta en pause mellom slagene!

Du slenger på deg lag på lag med ull. Kanskje en regn- og vindtett jakke utapå. Følelsen av å måtte tørke snørra med en blåfrossen knyttneve kjenner vi alle. Selvfølgelig finnes det dager hvor det faktisk ikke er så kult å jobbe utendørs om vinter’n.

 

En utstyrscontainer er tørr, varm og godt opplyst. Her kan du varme deg noen minutter og ta en kopp kaffe med gode kollegaer. Her kan du jobbe uten at det kalde regnet pisker deg i trynet. Og du har du lys nok til å kikke over byggetegningene før neste steg. I tillegg rommer containeren alt du trenger av verktøy og utstyr, og materialer som ikke bør bli våte kan oppbevares under tak.

 

Container-konseptet til Byggmakker er veldig enkelt: Du velger innholdet du vil ha, og så får du levert container’n direkte på byggeplassen. Vil du ha det enda enklere, kan du velge mellom fire standardløsninger.

 

– Med denne løsningen slår du to fluer i én smekk: Logistikk og komfort. Selv om mange ser på det som en selvfølge, vet vi at det ikke alltid er så enkelt å få til på en byggeplass. Mange må dessverre ta til takke med det som skulle vært midlertidige nødløsninger, og sånn burde det ikke være, sier Petter Skjerven, salgsdirektør Proff i Byggmakker.

 

Komfort er viktig

Byggmakker leverer containere i mange størrelser og varianter – blant annet med innvendig lys og varmevifte. Bare det vil nok øke trivselen blant de ansatte med flere hakk på en kald og mørk januar- eller februardag! Flere av containerne har dessuten stålhyller og hylleplater. Det gir deg god oversikt over materialer og utstyr.

 

Fordeler med Byggmakker utstyrscontainer:

 

  • Alle maskiner, utstyr og tilbehør tilgjengelig på byggeplassen
  • Du slipper å bruke tid på innkjøp, henting og levering av varer
  • Høyere effektivitet og bedre lønnsomhet
  • Et sosialt og komfortabelt samlingspunkt for de ansatte
  • BM-containerne har FG-godkjent lås, som kan forhindre tyveri av verdifullt utstyr og materialer.

 

Bestill utstyrscontainer til ditt neste prosjekt her »

 

BMPortalen.jpg

Mindre punsjing neste gang du bestiller byggevarer? Byggmakker

Mindre punsjing neste gang du bestiller byggevarer?

27.03.2020

Forbedringene som har blitt gjort i BM Portalen det siste året, har gitt mange av proffkundene til Byggmakker gode gevinster. Integrasjon med kalkulasjonsprogrammer og et nytt BREEAM-filter er noen av funksjonene som skal gi deg en mer effektiv hverdag – hver dag!

Kraftig vekst i BM Portalen: Proffen vil bestille selv! Byggmakker

Kraftig vekst i BM Portalen: Proffen vil bestille selv!

06.01.2020

Byggmakkers skreddersydde nettjeneste for proffen har fått mange nye brukere i 2019. Enda enklere varebestilling og tilgang til informasjon og dokumentasjon gjør hverdagen mer effektiv.

Håndverkere ekstra utsatt: – Det kan få store konsekvenser Byggmakker

Håndverkere ekstra utsatt: – Det kan få store konsekvenser

27.11.2019

– Vi ser veldig mye skader i håndverkerbransjen. Ikke fordi de gjør en dårlig jobb, men fordi en feil kan få veldig store konsekvenser, sier Harald Holm Glad, fagansvarlig for ansvarsforsikring i Gjensidige.

Aldri mer «løses på byggeplass»! Byggmakker

Aldri mer «løses på byggeplass»!

11.11.2019

Med helproffe tekniske tjenester levert av Byggmakker Team Proff vil prosjekteringsarbeidet ditt få en helt ny dimensjon.