StartsidenTips og rådProff

Slik holder du deg varm og tørr på byggeplassen

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

 

 

Når kulda setter inn, er det fint å ha et tørt og varmt sted hvor du kan ta en pause mellom slagene.

Du tar på deg lag på lag med ull. Kanskje en regn- og vindtett jakke utenpå. Selvfølgelig finnes det dager hvor det faktisk ikke er så hyggelig å jobbe utendørs om vinteren.

En utstyrscontainer er tørr, varm og godt opplyst. Her kan du varme deg noen minutter og ta en kopp kaffe med gode kollegaer. Her kan du jobbe uten at det kalde regnet pisker deg i ansiktet. Og du har du lys nok til å kikke over byggetegningene før neste steg. I tillegg rommer containeren alt du trenger av verktøy og utstyr, og materialer som ikke bør bli våte kan oppbevares under tak.

Container-konseptet til Byggmakker er veldig enkelt: Du velger innholdet du vil ha, og så får du levert containeren direkte på byggeplassen. Vil du ha det enda enklere, kan du velge mellom fire standardløsninger.

Med denne løsningen slår du to fluer i én smekk: Logistikk og komfort. Selv om mange ser på det som en selvfølge, vet vi at det ikke alltid er så enkelt å få til på en byggeplass. Mange må dessverre ta til takke med det som skulle vært midlertidige nødløsninger, og sånn burde det ikke være.
- Petter Skjerven, Byggmakker.

Komfort er viktig

Byggmakker leverer containere i mange størrelser og varianter – blant annet med innvendig lys og varmevifte.

Bare det vil nok øke trivselen blant de ansatte med flere hakk på en kald og mørk januar- eller februardag. Flere av containerne har dessuten stålhyller og hylleplater. Det gir deg god oversikt over materialer og utstyr.

Fordeler med Byggmakker utstyrscontainer:

  1. Alle maskiner, utstyr og tilbehør tilgjengelig på byggeplassen
  2. Du slipper å bruke tid på innkjøp, henting og levering av varer
  3. Høyere effektivitet og bedre lønnsomhet
  4. Et sosialt og komfortabelt samlingspunkt for de ansatte
  5. Byggmakker-containerne har FG-godkjent lås, som kan forhindre tyveri av verdifullt utstyr og materialer.

Kontakt din lokale proffselger for bestilling av utstyrscontainer til ditt neste prosjekt »

Treterrasser på terreng Byggmakker

Treterrasser på terreng

15.06.2021

Byggforskserien har revidert anvisning 517.111, som omhandler terrasser av tre i flukt med bakken eller direkte over terreng. Anvisningen kan også være aktuell for tregulv på balkonger og takterrasser.

Revidert om yttervegg av bindingsverk Byggmakker

Revidert om yttervegg av bindingsverk

15.06.2021

En revidert anvisning i Byggforskserien om oppbygging av yttervegger med bindingsverk av tre, beskriver materialer, varmeisolasjon og tettesjikt. Her får du veiledning i montering av isolasjon, vindsperre og dampsperre.

Bli ekspert på gipsplater  Byggmakker

Bli ekspert på gipsplater

04.03.2021

Du som er håndverker, vet at ulike rom krever ulike konstruksjoner – men visste du at det finnes ulike gipsplater med ulike egenskaper? Vi har tatt for oss fem helt forskjellige produkter fra Norgips.

Derfor er jeg Fiks Ferdig-partner  Byggmakker

Derfor er jeg Fiks Ferdig-partner

02.03.2021

Snekker Evensen har mer enn hundre Fiks Ferdig-oppdrag på CVen. Les videre og finn ut hvorfor han tar flere av oppdragene sine i samarbeid med Byggmakker.