StartsidenTips og rådProff

Daglig leder Tommy Andersen i Oppland tak og fasade: Halve omsetningen min kommer via BM Tak

Hva tenker du om takkonseptet?
– Utvilsomt et smart konsept. Bare se på deg selv som forbruker – hvor behagelig er det ikke å forholde seg til kun én person som tar hånd om alt? For mine kunder sørger jeg for alt: Takksjekk, prisoverslag, valg materialer, stilas, skift av tak og til slutt avfallshåndtering. Jeg bruker å si til kundene at de bare kan reise bort et par uker så skal alt være fikset når de kommer tilbake, og hvor alt rundt huset er fjernet. Dette oppleves enkelt og forutsigbart, både i forhold til kvalitet på jobben, hvordan vi opptrer på eiendommen og at den avtalte prisen respekteres.

Hva er den største styrken med BM Tak?
– Jeg synes hele prosessen er bra. Boligeieren ser at noe med taket bør gjøres men er usikker på hvordan han skal gå frem. Ved å kontakte Byggmakker får han først god veiledning av deres eksperter på tak før han deretter henvises til oss med spisskompetanse for gratis taksjekk. Dette skaper tillit til prosessen og økt trygghet for boligeieren.

Hva er responsen på taksjekkene, blir det mange nye oppdrag?
– Jeg opplever svært god uttelling på taksjekkene, men så har jeg også spesialisert meg på denne type jobber. Jeg vil anslå at rundt halvparten av omsetningen min i dag kan spores direkte henvendelser via BM Tak.

Hva tror du boligeierne tenker om konseptet?
– Takkonseptet er spennende fordi det skaper trygghet for boligeieren på et område de fleste anser som for komplisert å finne ut av selv. Skal konseptet fungere bra kreves det likevel at boligeieren blir godt ivaretatt under hele prosessen. Først hos Byggmakker og senere av oss eksperter. Alle ledd i BM Tak må fremstå som profesjonelle og servicevennlige.

Har arbeidsdagen for få timer? Byggmakker

Har arbeidsdagen for få timer?

20.01.2021

Byggmakker tilbyr profesjonelle tekniske tjenester slik at du får kabalen til å gå opp.

Slik gir de kundene en enklere hverdag Byggmakker

Slik gir de kundene en enklere hverdag

12.11.2020

Våre proffselgere er lidenskapelig opptatt av det de gjør. Med stor fagkunnskap og engasjement hjelper de folk med å gjøre de riktige valgene i byggeprosjektene sine.

Arbeidstøyet som tåler «alt» Byggmakker

Arbeidstøyet som tåler «alt»

04.11.2020

Disse arbeidsklærne gjør hverdagen tryggere, enklere og mer komfortabel.

Inspirasjon: Bli en superproff på tak Byggmakker

Inspirasjon: Bli en superproff på tak

29.10.2020

Riktig valg av taktekking gir bærekraftige fasader som holder i mange tiår. Les videre og finn ut hvordan du avanserer fra utførende håndverker til inspirerende rådgiver.