StartsidenTips og rådProff

Daglig leder Tommy Andersen i Oppland tak og fasade: Halve omsetningen min kommer via BM Tak

 

Se hvilke produkter vi har i vår Sommerkampanje!

 

Hva tenker du om takkonseptet?
– Utvilsomt et smart konsept. Bare se på deg selv som forbruker – hvor behagelig er det ikke å forholde seg til kun én person som tar hånd om alt? For mine kunder sørger jeg for alt: Takksjekk, prisoverslag, valg materialer, stilas, skift av tak og til slutt avfallshåndtering. Jeg bruker å si til kundene at de bare kan reise bort et par uker så skal alt være fikset når de kommer tilbake, og hvor alt rundt huset er fjernet. Dette oppleves enkelt og forutsigbart, både i forhold til kvalitet på jobben, hvordan vi opptrer på eiendommen og at den avtalte prisen respekteres.

Hva er den største styrken med BM Tak?
– Jeg synes hele prosessen er bra. Boligeieren ser at noe med taket bør gjøres men er usikker på hvordan han skal gå frem. Ved å kontakte Byggmakker får han først god veiledning av deres eksperter på tak før han deretter henvises til oss med spisskompetanse for gratis taksjekk. Dette skaper tillit til prosessen og økt trygghet for boligeieren.

Hva er responsen på taksjekkene, blir det mange nye oppdrag?
– Jeg opplever svært god uttelling på taksjekkene, men så har jeg også spesialisert meg på denne type jobber. Jeg vil anslå at rundt halvparten av omsetningen min i dag kan spores direkte henvendelser via BM Tak.

Hva tror du boligeierne tenker om konseptet?
– Takkonseptet er spennende fordi det skaper trygghet for boligeieren på et område de fleste anser som for komplisert å finne ut av selv. Skal konseptet fungere bra kreves det likevel at boligeieren blir godt ivaretatt under hele prosessen. Først hos Byggmakker og senere av oss eksperter. Alle ledd i BM Tak må fremstå som profesjonelle og servicevennlige.

Røff og robust gipsplate Byggmakker

Røff og robust gipsplate

29.06.2020

Ultraboard gir deg brannsikrede og lyddempede vegger, i tillegg til en solid og skruefast overflate. Les mer om den robuste gipsplaten fra Norgips.

Byggmakker jakter håndverkere Byggmakker

Byggmakker jakter håndverkere

19.06.2020

Etterspørselen på Byggmakkers konsept for sluttkunden, Fiks Ferdig, øker kraftig. Det gjør at Byggmakker nå leter etter flere håndverkere.

Ett kontaktpunkt på 1500 m² Byggmakker

Ett kontaktpunkt på 1500 m²

16.06.2020

Når Freddy Engebretsen bestiller materialer til den gigantiske eneboligen på Nesøya er Byggmakker entreprenørens eneste kontaktpunkt.

En arbeidssko å regne med Byggmakker

En arbeidssko å regne med

05.06.2020

Ute etter en vernesko som dekker dine behov uansett oppdrag? Verneskoene fra Sievi er både behagelige og brukervennlige. Les mer om de her.