StartsidenTips og rådProff

Daglig leder Tommy Andersen i Oppland tak og fasade: Halve omsetningen min kommer via BM Tak

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

Hva tenker du om takkonseptet?
– Utvilsomt et smart konsept. Bare se på deg selv som forbruker – hvor behagelig er det ikke å forholde seg til kun én person som tar hånd om alt? For mine kunder sørger jeg for alt: Takksjekk, prisoverslag, valg materialer, stilas, skift av tak og til slutt avfallshåndtering. Jeg bruker å si til kundene at de bare kan reise bort et par uker så skal alt være fikset når de kommer tilbake, og hvor alt rundt huset er fjernet. Dette oppleves enkelt og forutsigbart, både i forhold til kvalitet på jobben, hvordan vi opptrer på eiendommen og at den avtalte prisen respekteres.

Hva er den største styrken med BM Tak?
– Jeg synes hele prosessen er bra. Boligeieren ser at noe med taket bør gjøres men er usikker på hvordan han skal gå frem. Ved å kontakte Byggmakker får han først god veiledning av deres eksperter på tak før han deretter henvises til oss med spisskompetanse for gratis taksjekk. Dette skaper tillit til prosessen og økt trygghet for boligeieren.

Hva er responsen på taksjekkene, blir det mange nye oppdrag?
– Jeg opplever svært god uttelling på taksjekkene, men så har jeg også spesialisert meg på denne type jobber. Jeg vil anslå at rundt halvparten av omsetningen min i dag kan spores direkte henvendelser via BM Tak.

Hva tror du boligeierne tenker om konseptet?
– Takkonseptet er spennende fordi det skaper trygghet for boligeieren på et område de fleste anser som for komplisert å finne ut av selv. Skal konseptet fungere bra kreves det likevel at boligeieren blir godt ivaretatt under hele prosessen. Først hos Byggmakker og senere av oss eksperter. Alle ledd i BM Tak må fremstå som profesjonelle og servicevennlige.

Treterrasser på terreng Byggmakker

Treterrasser på terreng

15.06.2021

Byggforskserien har revidert anvisning 517.111, som omhandler terrasser av tre i flukt med bakken eller direkte over terreng. Anvisningen kan også være aktuell for tregulv på balkonger og takterrasser.

Revidert om yttervegg av bindingsverk Byggmakker

Revidert om yttervegg av bindingsverk

15.06.2021

En revidert anvisning i Byggforskserien om oppbygging av yttervegger med bindingsverk av tre, beskriver materialer, varmeisolasjon og tettesjikt. Her får du veiledning i montering av isolasjon, vindsperre og dampsperre.

Bli ekspert på gipsplater  Byggmakker

Bli ekspert på gipsplater

04.03.2021

Du som er håndverker, vet at ulike rom krever ulike konstruksjoner – men visste du at det finnes ulike gipsplater med ulike egenskaper? Vi har tatt for oss fem helt forskjellige produkter fra Norgips.

Derfor er jeg Fiks Ferdig-partner  Byggmakker

Derfor er jeg Fiks Ferdig-partner

02.03.2021

Snekker Evensen har mer enn hundre Fiks Ferdig-oppdrag på CVen. Les videre og finn ut hvorfor han tar flere av oppdragene sine i samarbeid med Byggmakker.