StartsidenTips og rådProff

Daglig leder Tommy Andersen i Oppland tak og fasade: Halve omsetningen min kommer via BM Tak


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

Hva tenker du om takkonseptet?
– Utvilsomt et smart konsept. Bare se på deg selv som forbruker – hvor behagelig er det ikke å forholde seg til kun én person som tar hånd om alt? For mine kunder sørger jeg for alt: Takksjekk, prisoverslag, valg materialer, stilas, skift av tak og til slutt avfallshåndtering. Jeg bruker å si til kundene at de bare kan reise bort et par uker så skal alt være fikset når de kommer tilbake, og hvor alt rundt huset er fjernet. Dette oppleves enkelt og forutsigbart, både i forhold til kvalitet på jobben, hvordan vi opptrer på eiendommen og at den avtalte prisen respekteres.

Hva er den største styrken med BM Tak?
– Jeg synes hele prosessen er bra. Boligeieren ser at noe med taket bør gjøres men er usikker på hvordan han skal gå frem. Ved å kontakte Byggmakker får han først god veiledning av deres eksperter på tak før han deretter henvises til oss med spisskompetanse for gratis taksjekk. Dette skaper tillit til prosessen og økt trygghet for boligeieren.

Hva er responsen på taksjekkene, blir det mange nye oppdrag?
– Jeg opplever svært god uttelling på taksjekkene, men så har jeg også spesialisert meg på denne type jobber. Jeg vil anslå at rundt halvparten av omsetningen min i dag kan spores direkte henvendelser via BM Tak.

Hva tror du boligeierne tenker om konseptet?
– Takkonseptet er spennende fordi det skaper trygghet for boligeieren på et område de fleste anser som for komplisert å finne ut av selv. Skal konseptet fungere bra kreves det likevel at boligeieren blir godt ivaretatt under hele prosessen. Først hos Byggmakker og senere av oss eksperter. Alle ledd i BM Tak må fremstå som profesjonelle og servicevennlige.

Mindre punsjing neste gang du bestiller byggevarer? Byggmakker

Mindre punsjing neste gang du bestiller byggevarer?

27.03.2020

Forbedringene som har blitt gjort i BM Portalen det siste året, har gitt mange av proffkundene til Byggmakker gode gevinster. Integrasjon med kalkulasjonsprogrammer og et nytt BREEAM-filter er noen av funksjonene som skal gi deg en mer effektiv hverdag – hver dag!

Kraftig vekst i BM Portalen: Proffen vil bestille selv! Byggmakker

Kraftig vekst i BM Portalen: Proffen vil bestille selv!

06.01.2020

Byggmakkers skreddersydde nettjeneste for proffen har fått mange nye brukere i 2019. Enda enklere varebestilling og tilgang til informasjon og dokumentasjon gjør hverdagen mer effektiv.

Håndverkere ekstra utsatt: – Det kan få store konsekvenser Byggmakker

Håndverkere ekstra utsatt: – Det kan få store konsekvenser

27.11.2019

– Vi ser veldig mye skader i håndverkerbransjen. Ikke fordi de gjør en dårlig jobb, men fordi en feil kan få veldig store konsekvenser, sier Harald Holm Glad, fagansvarlig for ansvarsforsikring i Gjensidige.

Aldri mer «løses på byggeplass»! Byggmakker

Aldri mer «løses på byggeplass»!

11.11.2019

Med helproffe tekniske tjenester levert av Byggmakker Team Proff vil prosjekteringsarbeidet ditt få en helt ny dimensjon.