StartsidenTips og rådProff

Derfor er jeg Fiks Ferdig-partner

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Snekker Evensen har mer enn hundre Fiks Ferdig-oppdrag på CVen. Les videre og finn ut hvorfor han tar flere av oppdragene sine i samarbeid med Byggmakker.

Navn: Tommy Evensen
Arbeidssted: Oslo og omegn
Firma: Snekker Evensen
Fartstid som Fiks Ferdig-partner: 2,5 år  
Fiks Ferdig-oppdrag gjennomført: 100 +

Hvorfor er du Fiks Ferdig partner?
Jeg ble spurt av proffselger Axel Asphaug en dag jeg var innom og handlet på Byggmakker Brobekk for et par år siden. Han lurte på om jeg ville prøve noe nytt og jeg tenkte, hvorfor ikke. Nå står jeg her, godt over hundre Fiks Ferdig-oppdrag senere.  

Jeg var ikke kjent med Fiks Ferdig før jeg ble spurt om å være partner. Konseptet var delvis i startgropa da jeg kom om bord.

Hva er fordelene med å være Fiks Ferdig-partner?
Helt klar at man får jobbene servert. Mange håndverkere er vant til å jage oppdrag – så det er definitivt en trygghet. Når det er sagt kan jeg ikke lene meg tilbake og satse på at Byggmakker fyller ordreboka for meg. Dette er et samarbeid som krever innsats, engasjement og service.

Personlig gjennomfører jeg alle Fiks Ferdig-befaringer på ettermiddagen og i helger. Kunden opplever ekstra service, og jeg får tid til flere oppdrag.

En annen fordel er at oppdragene ofte blir større enn man tror. Mange som bestiller enkeltoppdrag som Fiks Ferdig Dør eller Fiks Ferdig Vindu, kan fort ende opp med å pusse opp en hel etasje.

Hva er de største fordelene med Fiks Ferdig for forbruker?
Trygghet. Folk senker skuldrene når oppdraget går via en kjent aktør som Byggmakker, men tilliten hviler alltid på håndverkeren. Kommunikasjon, forutsigbarhet og fleksibilitet er nøkkelen til et vellykket samarbeid mellom meg og kunden.

Jeg har som praksis at kunden får én faktura med alle jobber inkludert. Det merker jeg at folk setter pris på – men det fordrer at du tør å stole på de andre håndverkerne på prosjektet. De fleste jeg jobber med har jeg møtt hos Byggmakker.

Hvordan er det å samarbeide med Byggmakker?
Samarbeidet med Byggmakker er en vinn-vinn-situasjon for meg som proffkunde, sluttkunde og kjeden. Jeg får kunder via Byggmakker, Byggmakker får en trofast partner og forbruker får en trygg og god opplevelse. 

FIKS FERDIG GULV: Er en populær tjeneste hos Byggmakker. Snekker Evensen opplever ofte at ett nytt gulv blir til flere oppdrag.

Hva kreves av en Fiks Ferdig-partner?
Profesjonalitet, engasjement og godt omdømme er avgjørende for å samarbeide med Byggmakker. Dersom du kjenner deg igjen i dette bør du være kvalifisert.

Får skryt av Byggmakker

– Snekker Evensen er en profesjonell og pålitelig håndverker som elsker jobben sin, sier Arne Tenden, proffselger på Byggmakker Brobekk.

Han bekrefter at Byggmakker kun samarbeider med håndverkere de kjenner godt og som har gode skussmål. Det må også være god økonomi i firmaet dersom man skal være en del av Fiks Ferdig-teamet.

Når partner avslutter prosjektet i systemet, blir det automatisk sendt ut en mail til sluttkunde hvor man kan gi tilbakemelding og rangere oppdraget. Tenden forteller at Snekker Evensen er kjent for gode omtaler. Han mener Oslo-tømreren er et godt eksempel på hva Byggmakker ser etter i en partner.

– Vi har testet mange håndverkere og avsluttet med flere. Nå har vi kommet dit vi skal være, med gode partnere som vi stoler på – men vi har plass til fler, avslutter proffselger Tenden.

PROFFE PARTNERE: Arne Tenden og Tommy Evensen treffes støtt og stadig på Byggmakker Brobekk.

Treterrasser på terreng Byggmakker

Treterrasser på terreng

15.06.2021

Byggforskserien har revidert anvisning 517.111, som omhandler terrasser av tre i flukt med bakken eller direkte over terreng. Anvisningen kan også være aktuell for tregulv på balkonger og takterrasser.

Revidert om yttervegg av bindingsverk Byggmakker

Revidert om yttervegg av bindingsverk

15.06.2021

En revidert anvisning i Byggforskserien om oppbygging av yttervegger med bindingsverk av tre, beskriver materialer, varmeisolasjon og tettesjikt. Her får du veiledning i montering av isolasjon, vindsperre og dampsperre.

Bli ekspert på gipsplater  Byggmakker

Bli ekspert på gipsplater

04.03.2021

Du som er håndverker, vet at ulike rom krever ulike konstruksjoner – men visste du at det finnes ulike gipsplater med ulike egenskaper? Vi har tatt for oss fem helt forskjellige produkter fra Norgips.

Disse arbeidsklærne vil proffen ha Byggmakker

Disse arbeidsklærne vil proffen ha

28.01.2021

Utvalget av arbeidsklær har tidligere vært preget av enkle universalløsninger og kjedelig design. I takt med tiden har også funksjonalitet, tekniske løsninger, personlig sikkerhet – og stil, blitt viktigere enn noensinne.