StartsidenTips og rådProff

En arbeidssko å regne med

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Ute etter en vernesko som dekker dine behov uansett oppdrag? Verneskoene fra Sievi er både behagelige og brukervennlige. Les mer om de her.

Sievi er Nord-Europas største produsent av sko, med- og uten vern. De er kjent for sin høye kvalitet, komfort og brede utvalg. Ved valg av Sievi har brukeren slitesterke, lette og komfortable sko i tillegg til et godt design.

For proffen i Byggmakker er det først og fremst verneskoene som er interessante.

­– Sievi vernesko er et finsk produkt. Det betyr at skoene er laget for skandinaviske og nordeuropeiske føtter – det vil si en bred og god lest. Det er en kjempefordel, sier Helena Søderlund, produktsjef i Sievi Norge.  

Skoene er produsert av bærekraftige materialer. For å sikre best mulig slitestyrke, bruker Sievi skinn som er 10-25 % tykkere enn hva som vanligvis brukes til sko.

Allsidig og brukervennlig

Sievi produserer alt fra klogger, sandaler, lavsko, skoletter og støvler med og uten vern. Ifølge Søderlund er verneskoene bestselgeren i sortimentet.

– Skoene kan brukes i alle typer arbeid hvor det er pålagt med vernesko. Enten du er håndverker i ulike bransjer, vaktmester, brannmann, politi eller er i et miljø som krever varmebestandig fottøy har vi det du trenger, forteller hun. 

En sko for alle

Verneskoene fra Sievi kommer også til en rimelig pris. Sievi leverer vernesko i flere modeller og prisklasser, alt fra en helt enkel modell til 760 kroner, til en høyteknisk støvel som oppfyller høye og strenge standardkrav til 4000 kroner.

– Prisen avhenger av hvor mye som kreves av skoen – vanntetthet, integrert varme, varmebestandige eller en helt standard og enkel vernesko, avslutter Søderlund.

Treterrasser på terreng Byggmakker

Treterrasser på terreng

15.06.2021

Byggforskserien har revidert anvisning 517.111, som omhandler terrasser av tre i flukt med bakken eller direkte over terreng. Anvisningen kan også være aktuell for tregulv på balkonger og takterrasser.

Revidert om yttervegg av bindingsverk Byggmakker

Revidert om yttervegg av bindingsverk

15.06.2021

En revidert anvisning i Byggforskserien om oppbygging av yttervegger med bindingsverk av tre, beskriver materialer, varmeisolasjon og tettesjikt. Her får du veiledning i montering av isolasjon, vindsperre og dampsperre.

Bli ekspert på gipsplater  Byggmakker

Bli ekspert på gipsplater

04.03.2021

Du som er håndverker, vet at ulike rom krever ulike konstruksjoner – men visste du at det finnes ulike gipsplater med ulike egenskaper? Vi har tatt for oss fem helt forskjellige produkter fra Norgips.

Derfor er jeg Fiks Ferdig-partner  Byggmakker

Derfor er jeg Fiks Ferdig-partner

02.03.2021

Snekker Evensen har mer enn hundre Fiks Ferdig-oppdrag på CVen. Les videre og finn ut hvorfor han tar flere av oppdragene sine i samarbeid med Byggmakker.