StartsidenTips og rådProff

En arbeidssko å regne med

 

Se hvilke produkter vi har i vår Sommerkampanje!

 

Ute etter en vernesko som dekker dine behov uansett oppdrag? Verneskoene fra Sievi er både behagelige og brukervennlige. Les mer om de her.

Sievi er Nord-Europas største produsent av sko, med- og uten vern. De er kjent for sin høye kvalitet, komfort og brede utvalg. Ved valg av Sievi har brukeren slitesterke, lette og komfortable sko i tillegg til et godt design.

For proffen i Byggmakker er det først og fremst verneskoene som er interessante.

­– Sievi vernesko er et finsk produkt. Det betyr at skoene er laget for skandinaviske og nordeuropeiske føtter – det vil si en bred og god lest. Det er en kjempefordel, sier Helena Søderlund, produktsjef i Sievi Norge.  

Skoene er produsert av bærekraftige materialer. For å sikre best mulig slitestyrke, bruker Sievi skinn som er 10-25 % tykkere enn hva som vanligvis brukes til sko.

Ikke medlem av Team Proff?

Få med deg alle fordelene her

Link

Allsidig og brukervennlig

Sievi produserer alt fra klogger, sandaler, lavsko, skoletter og støvler med og uten vern. Ifølge Søderlund er verneskoene bestselgeren i sortimentet.

– Skoene kan brukes i alle typer arbeid hvor det er pålagt med vernesko. Enten du er håndverker i ulike bransjer, vaktmester, brannmann, politi eller er i et miljø som krever varmebestandig fottøy har vi det du trenger, forteller hun. 

Raskt i mål med baderommet:

Les om veggpanel fra Fibo her!

Link

En sko for alle

Verneskoene fra Sievi kommer også til en rimelig pris. Sievi leverer vernesko i flere modeller og prisklasser, alt fra en helt enkel modell til 760 kroner, til en høyteknisk støvel som oppfyller høye og strenge standardkrav til 4000 kroner.

– Prisen avhenger av hvor mye som kreves av skoen – vanntetthet, integrert varme, varmebestandige eller en helt standard og enkel vernesko, avslutter Søderlund.

Vil du se nærmere på verneskoene?

Logg deg inn og se produktet i BM-portalen!

Link
Røff og robust gipsplate Byggmakker

Røff og robust gipsplate

29.06.2020

Ultraboard gir deg brannsikrede og lyddempede vegger, i tillegg til en solid og skruefast overflate. Les mer om den robuste gipsplaten fra Norgips.

Byggmakker jakter håndverkere Byggmakker

Byggmakker jakter håndverkere

19.06.2020

Etterspørselen på Byggmakkers konsept for sluttkunden, Fiks Ferdig, øker kraftig. Det gjør at Byggmakker nå leter etter flere håndverkere.

Ett kontaktpunkt på 1500 m² Byggmakker

Ett kontaktpunkt på 1500 m²

16.06.2020

Når Freddy Engebretsen bestiller materialer til den gigantiske eneboligen på Nesøya er Byggmakker entreprenørens eneste kontaktpunkt.

Montering av veggpanel: Slik går du frem Byggmakker

Montering av veggpanel: Slik går du frem

20.05.2020

Veggpanelene fra Fibo er enkle å installere og lette å holde rene. Her kan du lese om hvordan du monterer dem.