StartsidenTips og rådProff

Enkel, smart og effektiv tilbehørspakke for radonsperre

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

Radonsperre 400 er Isolas bestselger for radonsikring av bygg. Med Radon Komplett får du en smart tilbehørspakke til denne som er tilpasset en bolig med grunnflate på rundt 100 m2.

Radongass er en naturlig gass som finnes i berggrunnen. Denne transporteres med luft og kan trenge inn i bygg dersom det er utettheter i gulv eller grunnkonstruksjonen. For å hindre dette skal det i henhold til byggeforskriftene monteres en godkjent radonsperre. Med Radon Komplett tilbyr Isola et produkt som ivaretar alle tetteløsningene som må til. Sammen med radonsperren gir det trygghet for et radonsikkert bygg.

Ikke medlem av Team Proff?

Få med deg alle fordelene her

Link

Enkelt og effektivt

Isola Radon Komplett gjør at både innkjøp og håndtering blir enklere og mer effektivt når alt finnes på en plass. Pakken inneholder Radon Skjøtebånd, Mansjetter, Tettemasse og Flexibånd til forsegling av hjørner.

I pakken inngår også en komplett radonbrønn som kan aktiveres dersom radonmengden i det ferdige bygget skulle overstige kravet som settes i byggeforskriftene.
­– Skjøtebånd og flexibånd skal benyttes til å forsegle omlegg og hjørner i radonsperren. Begge båndene er utstyrt med et selvklebende butyl for enkel og sikker montasje. Det samme gjelder mansjettene som er tilpasset ulike standarddimensjoner for rør og avløp. Tettemassen er flytende og kan brukes som forsegling der det ikke er mulig å komme til med mansjetter, sier produktteknisk rådgiver Thomas Gjessing i Isola AS.

Radonbrønnen monteres horisontalt gjennom gulvkonstruksjonen og ned til de drenerende massene. For en tett tilslutning til radonsperren følger det med en tilpasset mansjett.

> Se video av Isola Radon Komplett 

 

Pakken består av følgende produkter:

1 stk Isola Radonbrønn A200
1 stk Isola Radon mansjett i alu-butyl 32 mm
1 stk Isola Radon mansjett i alu-butyl 75 mm
1 stk Isola Radon mansjett i alu-butyl 125 mm
3 stk Isola Radon mansjett i alu-butyl 110 mm
1 stk Isola Radon tettemasse, 1 liter
1 stk Isola skjøtebånd 60 mm x 25 m
1 stk Isola Radon flexibånd, 80 mm x 10 m

Gjør det enkelt og effektivt – bestill Isola Radon Komplett her
Logg deg inn og se på pakken i BM-portalen!

Arbeidstøyet som tåler «alt» Byggmakker

Arbeidstøyet som tåler «alt»

04.11.2020

Disse arbeidsklærne gjør hverdagen tryggere, enklere og mer komfortabel.

Inspirasjon: Bli en superproff på tak Byggmakker

Inspirasjon: Bli en superproff på tak

29.10.2020

Riktig valg av taktekking gir bærekraftige fasader som holder i mange tiår. Les videre og finn ut hvordan du avanserer fra utførende håndverker til inspirerende rådgiver.

Proffgulv som sparer tid og helse   Byggmakker

Proffgulv som sparer tid og helse

01.10.2020

Dette proffgulvet er det eneste av sitt slag på markedet. Forestia proffgulv er gulvrevolusjonen som både er lettere og kortere enn «vanlige» gulvplater.

Setter ny kvalitetsstandard for vinduer og dører Byggmakker

Setter ny kvalitetsstandard for vinduer og dører

15.09.2020

Som ekspert på vinduer tilpasset nordiske forhold, har Natre nå utviklet praktiske innadslående vinduer, samt videreutviklet sine klassiske heve- og skyvedører for det moderne hjem.

Nyhet: Arbeidshansker tilpasset nordiske forhold Byggmakker

Nyhet: Arbeidshansker tilpasset nordiske forhold

21.08.2020

Disse hanskene sitter som støpt på hendene, har lang levetid, full luftsirkulasjon og fingertupper laget for touchscreen.

Gulvduell: parkett vs. klikkvinyl  Byggmakker

Gulvduell: parkett vs. klikkvinyl

21.08.2020

Parkett er et godt gulvvalg – men noen ganger fungerer andre gulvtyper bedre. Denne klikkvinylen egner seg like godt i privatboliger som næringsbygg – og har noen ekstra fordeler du som proff bør vite om.

Røff og robust gipsplate Byggmakker

Røff og robust gipsplate

29.06.2020

Ultraboard gir deg brannsikrede og lyddempede vegger, i tillegg til en solid og skruefast overflate. Les mer om den robuste gipsplaten fra Norgips.

En arbeidssko å regne med Byggmakker

En arbeidssko å regne med

05.06.2020

Ute etter en vernesko som dekker dine behov uansett oppdrag? Verneskoene fra Sievi er både behagelige og brukervennlige. Les mer om de her.

Montering av veggpanel: Slik går du frem Byggmakker

Montering av veggpanel: Slik går du frem

20.05.2020

Veggpanelene fra Fibo er enkle å installere og lette å holde rene. Her kan du lese om hvordan du monterer dem.

Platefeber fra Rockwool Byggmakker

Platefeber fra Rockwool

11.05.2020

Med sine unike innebygde egenskaper er Rockwool sine ulike isolasjonsplater egnet for alt du måtte trenge for dine isolasjonsjobber. Her er en noen av dem!

Enkel, smart og effektiv tilbehørspakke for radonsperre Byggmakker

Enkel, smart og effektiv tilbehørspakke for radonsperre

27.04.2020

Radonsperre 400 er Isolas bestselger for radonsikring av bygg. Med Radon Komplett får du en smart tilbehørspakke til denne som er tilpasset en bolig med grunnflate på rundt 100 m2.

Effektivt og enkelt uten plugg Byggmakker

Effektivt og enkelt uten plugg

20.04.2020

Lettbetongskruen fra ESSVE trenger ikke forboring. I ulike lengder og tykkelser vil denne skruen forenkle og effektivisere din hverdag.

Hurtig, enkel og justerbar karmskrue Byggmakker

Hurtig, enkel og justerbar karmskrue

26.03.2020

Denne karmskruen halverer monteringstiden og kan brukes i alt fra tre og stål til betong, Leca og tegl. Her kan du lese om Programa Karmfix fra ESSVE.

Tape til forsegling mot betong Byggmakker

Tape til forsegling mot betong

19.03.2020

Isola sin tape er egnet for alle typer betong- og sementbaserte overflater. Les mer om produktet og se video av hvordan tapen benyttes til overgangen mellom ringmur og vegg.

Treterrasser på terreng Byggmakker

Treterrasser på terreng

15.06.2021

Byggforskserien har revidert anvisning 517.111, som omhandler terrasser av tre i flukt med bakken eller direkte over terreng. Anvisningen kan også være aktuell for tregulv på balkonger og takterrasser.

Revidert om yttervegg av bindingsverk Byggmakker

Revidert om yttervegg av bindingsverk

15.06.2021

En revidert anvisning i Byggforskserien om oppbygging av yttervegger med bindingsverk av tre, beskriver materialer, varmeisolasjon og tettesjikt. Her får du veiledning i montering av isolasjon, vindsperre og dampsperre.

Bli ekspert på gipsplater  Byggmakker

Bli ekspert på gipsplater

04.03.2021

Du som er håndverker, vet at ulike rom krever ulike konstruksjoner – men visste du at det finnes ulike gipsplater med ulike egenskaper? Vi har tatt for oss fem helt forskjellige produkter fra Norgips.

Derfor er jeg Fiks Ferdig-partner  Byggmakker

Derfor er jeg Fiks Ferdig-partner

02.03.2021

Snekker Evensen har mer enn hundre Fiks Ferdig-oppdrag på CVen. Les videre og finn ut hvorfor han tar flere av oppdragene sine i samarbeid med Byggmakker.