StartsidenTips og rådProff

– Fortsatt mange som bærer skruene sine i pappesker

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Kampanjedager! Se alle våre tilbud her.

 

 

Her er tipset for deg som vil gjøre det enklere å holde orden på festemidlene dine.

Terje Stræte fra JM Entreprenør forteller at de for lengst har kuttet ut løse esker med skruer. I stedet bruker han og kollegaene de grønne ESSBOX-koffertene fra ESSVE, fordi det gir dem god oversikt og orden på alt de har bruk for i løpet av arbeidsdagen.

Håndverkeren tror at flere i bransjen kunne hatt god nytte av å teste ut ESSBOX-systemet. Eskene med festemidler sitter godt fast i bunnen, og selve kofferten er lett å frakte med seg rundt.

– Før hadde vi alle skruene i esker, og så måtte vi etterfylle etter hvert som det ble tomt. Det er fortsatt mange som bærer skruene sine i pappesker, og de ville helt klart hatt bruk for en sånn koffert, sier Stræte.

Tåler en trøkk

Ifølge produsenten er koffertene laget for å både tåle røff håndtering og takle det kalde- og våte klimaet vi har i Norge. Stræte bekrefter at de ikke lenger har noe problem med ødelagte forpakninger nå som de har byttet over til ESSBOX.

– Først og fremst forenkler dette jobben min, og det er mye lettere å holde oversikt. Jeg finner skruene jeg skal bruke veldig raskt, sier han.

I bunnen av ESSBOX-koffertene er det et unikt oktagonmønster som holder alle eskene på plass. I tillegg er koffertene godt polstret på innsiden av lokket, noe som sikrer at skrueforpakningene ikke faller ut.

– Den største fordelen er at skrueboksene kan ligge åpne i kofferten. Dermed har jeg alt tilgjengelig bare ved å lukke opp lokket på kofferten, avslutter Stræte.

Ikke medlem av Team Proff?

Få med deg alle fordelene her

Link
Bli ekspert på gipsplater  Byggmakker

Bli ekspert på gipsplater

04.03.2021

Du som er håndverker, vet at ulike rom krever ulike konstruksjoner – men visste du at det finnes ulike gipsplater med ulike egenskaper? Vi har tatt for oss fem helt forskjellige produkter fra Norgips.

Derfor er jeg Fiks Ferdig-partner  Byggmakker

Derfor er jeg Fiks Ferdig-partner

02.03.2021

Snekker Evensen har mer enn hundre Fiks Ferdig-oppdrag på CVen. Les videre og finn ut hvorfor han tar flere av oppdragene sine i samarbeid med Byggmakker.

Disse arbeidsklærne vil proffen ha Byggmakker

Disse arbeidsklærne vil proffen ha

28.01.2021

Utvalget av arbeidsklær har tidligere vært preget av enkle universalløsninger og kjedelig design. I takt med tiden har også funksjonalitet, tekniske løsninger, personlig sikkerhet – og stil, blitt viktigere enn noensinne.

Byggebransjen tar miljøansvar  Byggmakker

Byggebransjen tar miljøansvar

28.01.2021

Byggenæringen er blant bransjene som har størst klimafotavtrykk, og trenger å bli mer bærekraftig. Slik tar Byggmakker og deres leverandører ansvar.