StartsidenTips og rådProff

– Fortsatt mange som bærer skruene sine i pappesker

 

Se hvilke produkter vi har i vår Sommerkampanje!

 

Her er tipset for deg som vil gjøre det enklere å holde orden på festemidlene dine.

Terje Stræte fra JM Entreprenør forteller at de for lengst har kuttet ut løse esker med skruer. I stedet bruker han og kollegaene de grønne ESSBOX-koffertene fra ESSVE, fordi det gir dem god oversikt og orden på alt de har bruk for i løpet av arbeidsdagen.

Håndverkeren tror at flere i bransjen kunne hatt god nytte av å teste ut ESSBOX-systemet. Eskene med festemidler sitter godt fast i bunnen, og selve kofferten er lett å frakte med seg rundt.

– Før hadde vi alle skruene i esker, og så måtte vi etterfylle etter hvert som det ble tomt. Det er fortsatt mange som bærer skruene sine i pappesker, og de ville helt klart hatt bruk for en sånn koffert, sier Stræte.

Tåler en trøkk

Ifølge produsenten er koffertene laget for å både tåle røff håndtering og takle det kalde- og våte klimaet vi har i Norge. Stræte bekrefter at de ikke lenger har noe problem med ødelagte forpakninger nå som de har byttet over til ESSBOX.

– Først og fremst forenkler dette jobben min, og det er mye lettere å holde oversikt. Jeg finner skruene jeg skal bruke veldig raskt, sier han.

I bunnen av ESSBOX-koffertene er det et unikt oktagonmønster som holder alle eskene på plass. I tillegg er koffertene godt polstret på innsiden av lokket, noe som sikrer at skrueforpakningene ikke faller ut.

– Den største fordelen er at skrueboksene kan ligge åpne i kofferten. Dermed har jeg alt tilgjengelig bare ved å lukke opp lokket på kofferten, avslutter Stræte.

Ikke medlem av Team Proff?

Få med deg alle fordelene her

Link
Røff og robust gipsplate Byggmakker

Røff og robust gipsplate

29.06.2020

Ultraboard gir deg brannsikrede og lyddempede vegger, i tillegg til en solid og skruefast overflate. Les mer om den robuste gipsplaten fra Norgips.

Byggmakker jakter håndverkere Byggmakker

Byggmakker jakter håndverkere

19.06.2020

Etterspørselen på Byggmakkers konsept for sluttkunden, Fiks Ferdig, øker kraftig. Det gjør at Byggmakker nå leter etter flere håndverkere.

Ett kontaktpunkt på 1500 m² Byggmakker

Ett kontaktpunkt på 1500 m²

16.06.2020

Når Freddy Engebretsen bestiller materialer til den gigantiske eneboligen på Nesøya er Byggmakker entreprenørens eneste kontaktpunkt.

En arbeidssko å regne med Byggmakker

En arbeidssko å regne med

05.06.2020

Ute etter en vernesko som dekker dine behov uansett oppdrag? Verneskoene fra Sievi er både behagelige og brukervennlige. Les mer om de her.