StartsidenTips og rådProff

– Fortsatt mange som bærer skruene sine i pappesker

Her er tipset for deg som vil gjøre det enklere å holde orden på festemidlene dine.

Terje Stræte fra JM Entreprenør forteller at de for lengst har kuttet ut løse esker med skruer. I stedet bruker han og kollegaene de grønne ESSBOX-koffertene fra ESSVE, fordi det gir dem god oversikt og orden på alt de har bruk for i løpet av arbeidsdagen.

Håndverkeren tror at flere i bransjen kunne hatt god nytte av å teste ut ESSBOX-systemet. Eskene med festemidler sitter godt fast i bunnen, og selve kofferten er lett å frakte med seg rundt.

– Før hadde vi alle skruene i esker, og så måtte vi etterfylle etter hvert som det ble tomt. Det er fortsatt mange som bærer skruene sine i pappesker, og de ville helt klart hatt bruk for en sånn koffert, sier Stræte.

 

Tåler en trøkk

Ifølge produsenten er koffertene laget for å både tåle røff håndtering og takle det kalde- og våte klimaet vi har i Norge. Stræte bekrefter at de ikke lenger har noe problem med ødelagte forpakninger nå som de har byttet over til ESSBOX.

– Først og fremst forenkler dette jobben min, og det er mye lettere å holde oversikt. Jeg finner skruene jeg skal bruke veldig raskt, sier han.

 

 

 

I bunnen av ESSBOX-koffertene er det et unikt oktagonmønster som holder alle eskene på plass. I tillegg er koffertene godt polstret på innsiden av lokket, noe som sikrer at skrueforpakningene ikke faller ut.

– Den største fordelen er at skrueboksene kan ligge åpne i kofferten. Dermed har jeg alt tilgjengelig bare ved å lukke opp lokket på kofferten, avslutter Stræte.

Håndverkere ekstra utsatt: – Det kan få store konsekvenser Byggmakker

Håndverkere ekstra utsatt: – Det kan få store konsekvenser

27.11.2019

– Vi ser veldig mye skader i håndverkerbransjen. Ikke fordi de gjør en dårlig jobb, men fordi en feil kan få veldig store konsekvenser, sier Harald Holm Glad, fagansvarlig for ansvarsforsikring i Gjensidige.

Aldri mer «løses på byggeplass»! Byggmakker

Aldri mer «løses på byggeplass»!

11.11.2019

Med helproffe tekniske tjenester levert av Byggmakker Team Proff vil prosjekteringsarbeidet ditt få en helt ny dimensjon.

Proffkunder med papirene i orden Byggmakker

Proffkunder med papirene i orden

31.10.2019

Det stilles strenge krav til dokumentasjon i norsk bygg- og anleggsbransje, samtidig som konsekvensene kan bli alvorlige hvis du ikke har alt på stell.

Bruker BM Portalen fordi det er lettvint Byggmakker

Bruker BM Portalen fordi det er lettvint

21.10.2019

Rørosbedriften Kjellmark sparer mye tid på å legge inn varebestillinger og hente ut dokumentasjon fra Byggmakkers smarte nettløsning for proffen.