StartsidenTips og rådProff

– Fortsatt mange som bærer skruene sine i pappesker


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

Her er tipset for deg som vil gjøre det enklere å holde orden på festemidlene dine.

Terje Stræte fra JM Entreprenør forteller at de for lengst har kuttet ut løse esker med skruer. I stedet bruker han og kollegaene de grønne ESSBOX-koffertene fra ESSVE, fordi det gir dem god oversikt og orden på alt de har bruk for i løpet av arbeidsdagen.

Håndverkeren tror at flere i bransjen kunne hatt god nytte av å teste ut ESSBOX-systemet. Eskene med festemidler sitter godt fast i bunnen, og selve kofferten er lett å frakte med seg rundt.

– Før hadde vi alle skruene i esker, og så måtte vi etterfylle etter hvert som det ble tomt. Det er fortsatt mange som bærer skruene sine i pappesker, og de ville helt klart hatt bruk for en sånn koffert, sier Stræte.

 

Tåler en trøkk

Ifølge produsenten er koffertene laget for å både tåle røff håndtering og takle det kalde- og våte klimaet vi har i Norge. Stræte bekrefter at de ikke lenger har noe problem med ødelagte forpakninger nå som de har byttet over til ESSBOX.

– Først og fremst forenkler dette jobben min, og det er mye lettere å holde oversikt. Jeg finner skruene jeg skal bruke veldig raskt, sier han.

 

 

 

I bunnen av ESSBOX-koffertene er det et unikt oktagonmønster som holder alle eskene på plass. I tillegg er koffertene godt polstret på innsiden av lokket, noe som sikrer at skrueforpakningene ikke faller ut.

– Den største fordelen er at skrueboksene kan ligge åpne i kofferten. Dermed har jeg alt tilgjengelig bare ved å lukke opp lokket på kofferten, avslutter Stræte.

Mindre punsjing neste gang du bestiller byggevarer? Byggmakker

Mindre punsjing neste gang du bestiller byggevarer?

27.03.2020

Forbedringene som har blitt gjort i BM Portalen det siste året, har gitt mange av proffkundene til Byggmakker gode gevinster. Integrasjon med kalkulasjonsprogrammer og et nytt BREEAM-filter er noen av funksjonene som skal gi deg en mer effektiv hverdag – hver dag!

Kraftig vekst i BM Portalen: Proffen vil bestille selv! Byggmakker

Kraftig vekst i BM Portalen: Proffen vil bestille selv!

06.01.2020

Byggmakkers skreddersydde nettjeneste for proffen har fått mange nye brukere i 2019. Enda enklere varebestilling og tilgang til informasjon og dokumentasjon gjør hverdagen mer effektiv.

Håndverkere ekstra utsatt: – Det kan få store konsekvenser Byggmakker

Håndverkere ekstra utsatt: – Det kan få store konsekvenser

27.11.2019

– Vi ser veldig mye skader i håndverkerbransjen. Ikke fordi de gjør en dårlig jobb, men fordi en feil kan få veldig store konsekvenser, sier Harald Holm Glad, fagansvarlig for ansvarsforsikring i Gjensidige.

Aldri mer «løses på byggeplass»! Byggmakker

Aldri mer «løses på byggeplass»!

11.11.2019

Med helproffe tekniske tjenester levert av Byggmakker Team Proff vil prosjekteringsarbeidet ditt få en helt ny dimensjon.