StartsidenTips og rådProff

For alle typer vær og vind – og farger


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

I dag selges det langt mer royalimpregnerte fasadebord enn tidligere. Da holder det ikke med tradisjonelle galvaniserte skruer. Nå har ESSVE utviklet syrefaste skruer i forskjellige farger som matcher fargen på treverket.

ESSVE lanserer nå syrefaste fasadeskruer i samme RAL-koder som både Moelven, Bergene Holm og Talgø sitt treverk – hvit, grå, brun, og svart. De fargede skruene går i ett med trevirket og gjør fasaden pen og enhetlig. Skruens senkhode forhindrer fuktinntrengning slik at man unngår stygge merker og renner som følge av regn.

 

– De siste fem årene har det vært stor utvikling innen fasadeskruer, og vi ser at syrefaste skruer bare blir mer og mer populært. Materialer som lages i dag krever syrefaste skruer, og da holder det ikke med A2 rustfritt hvis du vil inngå svarte renner som følge av dårlig vær. Fasadeskruen til ESSVE tåler alle typer vær og vind, og holder i mange, mange år, sier Anders Slemdal, Key Account Manager i ESSVE.

 

Høyt etterspurt

Fasadeskruen er høyt etterspurt, og trevirkeleverandørene har flere kunder som har vist sin interesse. Skruen er riktignok dyrere enn vanlige skruer, og ifølge Slemdal vil vanlige skruer fremdeles brukes mye rundt omkring på byggeplasser.

 

– Vanlige blanke skruer vil ikke forsvinne. Det er fremdeles mange som driver med rehabilitering innvendig i store volum, og her er det ikke krav til syrefaste skruer, sier han og fortsetter:

 

­– Syrefaste skruer lager vi for tømreren som jobber med de nye fasadene, som øker i popularitet. En stor andel av nye hus som bygges har denne typen kledning.

 

Mindre punsjing neste gang du bestiller byggevarer? Byggmakker

Mindre punsjing neste gang du bestiller byggevarer?

27.03.2020

Forbedringene som har blitt gjort i BM Portalen det siste året, har gitt mange av proffkundene til Byggmakker gode gevinster. Integrasjon med kalkulasjonsprogrammer og et nytt BREEAM-filter er noen av funksjonene som skal gi deg en mer effektiv hverdag – hver dag!

Kraftig vekst i BM Portalen: Proffen vil bestille selv! Byggmakker

Kraftig vekst i BM Portalen: Proffen vil bestille selv!

06.01.2020

Byggmakkers skreddersydde nettjeneste for proffen har fått mange nye brukere i 2019. Enda enklere varebestilling og tilgang til informasjon og dokumentasjon gjør hverdagen mer effektiv.

Håndverkere ekstra utsatt: – Det kan få store konsekvenser Byggmakker

Håndverkere ekstra utsatt: – Det kan få store konsekvenser

27.11.2019

– Vi ser veldig mye skader i håndverkerbransjen. Ikke fordi de gjør en dårlig jobb, men fordi en feil kan få veldig store konsekvenser, sier Harald Holm Glad, fagansvarlig for ansvarsforsikring i Gjensidige.

Aldri mer «løses på byggeplass»! Byggmakker

Aldri mer «løses på byggeplass»!

11.11.2019

Med helproffe tekniske tjenester levert av Byggmakker Team Proff vil prosjekteringsarbeidet ditt få en helt ny dimensjon.