StartsidenTips og rådProff

Ett kontaktpunkt på 1500 m²

 

Se hvilke produkter vi har i vår Sommerkampanje!

 

Når Freddy Engebretsen bestiller materialer til den gigantiske eneboligen på Nesøya er Byggmakker entreprenørens eneste kontaktpunkt.

På en liten høyde i et fornemt villastrøk på Nesøya i Asker ruver en svær mengde Leca, som skal bli en 1500 kvadratmeter stor enebolig.

Huset som lå her før har blitt jevnet med jorden, og flere tusen kubikkmeter med er fjell sprengt og fjernet. Tidspunkt for ferdigstilling av prosjektet er ikke bestemt.

– Dette er et unikt prosjekt som ikke står klart over natten. For kunden er det viktigere at vi gjør en skikkelig jobb enn at vi blir fort ferdig, forteller Freddy Engebretsen, daglig leder i Freddy Engebretsen AS. Han leder byggeprosessen med god hjelp fra fem egne ansatte og Byggmakker i ryggen.

Den arkitekttegnede praktvillaen er ikke som andre privatboliger. Inne skal det bygges store oppholdsrom uten bærekonstruksjoner. Taket er derfor konstruert med store og lange stålkonstruksjoner. Det er ikke hverdagskost for håndverkerbedriften til Engebretsen, og med store mengder stål har det vært høy aktivitet med kran og sveising før man så konturene av bygget. I underetasjen skal det legges marmor etter ønske fra kunden. Med unntak av marmorstein bestilles alle varer og tjenester hos Byggmakker.

PROSJEKTLEDER: Freddy Engebretsen er ansvarlig for logistikk og fremdrift på prosjektet.

INDUSTRIELT: Stålbjelkene strekker seg over store deler av huset.

Samlet ansvar gir bedre logistikk

For Engebretsen er det avgjørende med ett kontaktpunkt og én leverandør å forholde seg til.

– Byggmakker har lang erfaring med leveranser til store byggeprosjekter. I tillegg har vi fått med oss Rune Sagvold på laget, som betyr at vi kun trenger å forholde oss til Byggmakker. Det har gjort underverker for logistikken og byggeprosessen.

Sagvold er proffsjef på Byggmakker Brobekk og har hjulpet Engebretsen i mange år. Selv hvis ting ikke går etter planen, føler han seg godt ivaretatt.

– Byggmakker er en fleksibel og ansvarsfull samarbeidspartner. Dersom vi må endre en leveranse i siste liten, stiller Rune opp med alternative løsninger. I denne bransjen går ikke ting alltid helt etter planen. Da handler det om hvordan man håndterer situasjonen, og der er Byggmakker svært dyktige.

GOD OVERSIKT – OG TAKHØYDE: Freddy Engebretsen har mange kvadratmeter å holde styr på. Heldigvis jobber han ikke på prosjektet alene.  

Materialer levert rett på byggeplassen

God logistikk gir bedre resultater

Link

Fleksible på mer enn levering

Freddy Engebretsen er en erfaren bransjemann og kaller seg sta når han forklarer hvorfor han alltid møter i butikk fremfor å bruke digitale tjenester. Han setter pris på at Byggmakker legger til rette for fleksible arbeidsprosesser.

– At jeg kan sette meg ned med Rune og planlegge prosjekter over en kaffekopp er viktig for meg. Jeg vet om folk som bruker BM-portalen og trives veldig godt med den. Selv er jeg av den gamle skolen, og det kommer nok ikke til å endre seg, sier han og får støtte av Sagvold.

– Vi kjenner Freddy godt, og Freddy kjenner oss. Med gode, langvarige kundeforhold ligger alt til rette for fleksible og enkle prosesser, noe vi verdsetter høyt. Målet er å etablere flere slike relasjoner, hvor Byggmakker fungerer som både rådgiver og totalleverandør av materialer og tjenester til byggeplassen, sier proffsjefen.

FOKUS PÅ RELASJONSBYGGING: Rune Sagvold i Byggmakker verdsetter gode kundeforhold høyt.

Bestiller du alt via mobilen?

Les om utviklingen til BM-portalen her!

Link
Røff og robust gipsplate Byggmakker

Røff og robust gipsplate

29.06.2020

Ultraboard gir deg brannsikrede og lyddempede vegger, i tillegg til en solid og skruefast overflate. Les mer om den robuste gipsplaten fra Norgips.

Byggmakker jakter håndverkere Byggmakker

Byggmakker jakter håndverkere

19.06.2020

Etterspørselen på Byggmakkers konsept for sluttkunden, Fiks Ferdig, øker kraftig. Det gjør at Byggmakker nå leter etter flere håndverkere.

En arbeidssko å regne med Byggmakker

En arbeidssko å regne med

05.06.2020

Ute etter en vernesko som dekker dine behov uansett oppdrag? Verneskoene fra Sievi er både behagelige og brukervennlige. Les mer om de her.

Montering av veggpanel: Slik går du frem Byggmakker

Montering av veggpanel: Slik går du frem

20.05.2020

Veggpanelene fra Fibo er enkle å installere og lette å holde rene. Her kan du lese om hvordan du monterer dem.