StartsidenTips og rådProff

"fiks ferdig" gjør folk mer beviste på å sjekke taket


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

Mens badet pusses opp for flere hundre tusen kroner, blir mange huseiere først oppmerksom på taket når det renner vann nedover gipsplatene. Dermed blir det som i utgangspunktet kanskje ikke hadde kostet så mye svært dyrt. Vi spurte Robert Johannesen i Storhamar Tak, som gjennom tre år har fått formidlet takoppdrag gjennom Byggmakker, om hva han synes om konseptet.

Hva er din erfaring med takkonseptet?

– Folk er ganske sløve når det kommer til taket. Da frister det mer å åpne lommeboken for noe de ser hver dag. Taket, som de kanskje aldri har vært oppe på engang, blir prioritert nederst. Derfor er BM Tak et meget godt konsept.

Kan du utdype det?

– Det jeg har erfart er at taksjekk er noe du først tenker på når du ser at naboen i gang med sitt tak. Du får altså en form for oppvåkning. Litt av det samme ser vi på Byggmakkers takkampanjer, hvor boligeieren får det nødvendige sparket bak. At taksjekken i tillegg er gratis trigger kanskje mest.

Hva vil du si er den største styrken med «Fiks ferdig tak»?

– Utover at taksjekken er gratis, vil jeg fremheve to faktorer; Det ene er den seriøsiteten Byggmakker representerer. Slike takjobber kan jo blir ganske dyre og da tror jeg mange vegrer seg for å ringe noen tilfeldige håndverkere.

– Dernest har vi den strømlinjeformede og strenge prosessen rundt oppdragene, med garanti på oppmøtetidspunkt for taksjekk og oppfølging i etterkant. Det står i sterk kontrast til det mange boligeiere har opplevd tidligere. Flere jeg har snakket med hørte aldri noe mer etter deres første henvendelse på telefon. Noen boligeiere har til og med opplevd å ikke høre noe fra håndverkeren selv etter en taksjekk var gjennomført!

Robert Johannesen i Storhamar Tak, som har sitt nedslagsfelt på Ringsaker, Hamar, Løten og Stange, er stor fan av «Fiks ferdig tak». Han mener konseptet gir boligeiere det nødvendige sparket bak for at de sjekker taket sitt.

Hva er responsen på taksjekkene, blir det mange nye oppdrag?

– Rundt halvparten av alle taksjekker ender i oppdrag, og det er jo vel anvendt tid. Det aller viktigste er å komme i kontakt med folk og det gjør jeg gjennom Byggmakkers oppdragsformidling. For når man først er ute hos boligeieren har det en tendens til å «balle på seg» med andre oppdrag

Mindre punsjing neste gang du bestiller byggevarer? Byggmakker

Mindre punsjing neste gang du bestiller byggevarer?

27.03.2020

Forbedringene som har blitt gjort i BM Portalen det siste året, har gitt mange av proffkundene til Byggmakker gode gevinster. Integrasjon med kalkulasjonsprogrammer og et nytt BREEAM-filter er noen av funksjonene som skal gi deg en mer effektiv hverdag – hver dag!

Bytte tak: Dette må du vite  Byggmakker

Bytte tak: Dette må du vite

18.03.2020

Er du usikker på om taket ditt holder en vinter eller regnvåt sommer til, anbefaler vi deg å lese videre. Vanlig boligforsikring dekker nemlig ikke vannlekkasjer utenfra.

Kraftig vekst i BM Portalen: Proffen vil bestille selv! Byggmakker

Kraftig vekst i BM Portalen: Proffen vil bestille selv!

06.01.2020

Byggmakkers skreddersydde nettjeneste for proffen har fått mange nye brukere i 2019. Enda enklere varebestilling og tilgang til informasjon og dokumentasjon gjør hverdagen mer effektiv.

Håndverkere ekstra utsatt: – Det kan få store konsekvenser Byggmakker

Håndverkere ekstra utsatt: – Det kan få store konsekvenser

27.11.2019

– Vi ser veldig mye skader i håndverkerbransjen. Ikke fordi de gjør en dårlig jobb, men fordi en feil kan få veldig store konsekvenser, sier Harald Holm Glad, fagansvarlig for ansvarsforsikring i Gjensidige.