StartsidenTips og rådProff

"fiks ferdig" gjør folk mer beviste på å sjekke taket

 

Se hvilke produkter vi har i vår Sommerkampanje!

 

Mens badet pusses opp for flere hundre tusen kroner, blir mange huseiere først oppmerksom på taket når det renner vann nedover gipsplatene. Dermed blir det som i utgangspunktet kanskje ikke hadde kostet så mye svært dyrt. Vi spurte Robert Johannesen i Storhamar Tak, som gjennom tre år har fått formidlet takoppdrag gjennom Byggmakker, om hva han synes om konseptet.

Hva er din erfaring med takkonseptet?

– Folk er ganske sløve når det kommer til taket. Da frister det mer å åpne lommeboken for noe de ser hver dag. Taket, som de kanskje aldri har vært oppe på engang, blir prioritert nederst. Derfor er BM Tak et meget godt konsept.

Kan du utdype det?

– Det jeg har erfart er at taksjekk er noe du først tenker på når du ser at naboen i gang med sitt tak. Du får altså en form for oppvåkning. Litt av det samme ser vi på Byggmakkers takkampanjer, hvor boligeieren får det nødvendige sparket bak. At taksjekken i tillegg er gratis trigger kanskje mest.

Hva vil du si er den største styrken med «Fiks ferdig tak»?

– Utover at taksjekken er gratis, vil jeg fremheve to faktorer; Det ene er den seriøsiteten Byggmakker representerer. Slike takjobber kan jo blir ganske dyre og da tror jeg mange vegrer seg for å ringe noen tilfeldige håndverkere.

– Dernest har vi den strømlinjeformede og strenge prosessen rundt oppdragene, med garanti på oppmøtetidspunkt for taksjekk og oppfølging i etterkant. Det står i sterk kontrast til det mange boligeiere har opplevd tidligere. Flere jeg har snakket med hørte aldri noe mer etter deres første henvendelse på telefon. Noen boligeiere har til og med opplevd å ikke høre noe fra håndverkeren selv etter en taksjekk var gjennomført!

Robert Johannesen i Storhamar Tak, som har sitt nedslagsfelt på Ringsaker, Hamar, Løten og Stange, er stor fan av «Fiks ferdig tak». Han mener konseptet gir boligeiere det nødvendige sparket bak for at de sjekker taket sitt.

Hva er responsen på taksjekkene, blir det mange nye oppdrag?

– Rundt halvparten av alle taksjekker ender i oppdrag, og det er jo vel anvendt tid. Det aller viktigste er å komme i kontakt med folk og det gjør jeg gjennom Byggmakkers oppdragsformidling. For når man først er ute hos boligeieren har det en tendens til å «balle på seg» med andre oppdrag

Røff og robust gipsplate Byggmakker

Røff og robust gipsplate

29.06.2020

Ultraboard gir deg brannsikrede og lyddempede vegger, i tillegg til en solid og skruefast overflate. Les mer om den robuste gipsplaten fra Norgips.

Byggmakker jakter håndverkere Byggmakker

Byggmakker jakter håndverkere

19.06.2020

Etterspørselen på Byggmakkers konsept for sluttkunden, Fiks Ferdig, øker kraftig. Det gjør at Byggmakker nå leter etter flere håndverkere.

Ett kontaktpunkt på 1500 m² Byggmakker

Ett kontaktpunkt på 1500 m²

16.06.2020

Når Freddy Engebretsen bestiller materialer til den gigantiske eneboligen på Nesøya er Byggmakker entreprenørens eneste kontaktpunkt.

En arbeidssko å regne med Byggmakker

En arbeidssko å regne med

05.06.2020

Ute etter en vernesko som dekker dine behov uansett oppdrag? Verneskoene fra Sievi er både behagelige og brukervennlige. Les mer om de her.