StartsidenTips og rådProff

Glava lanserer proff 34


 

Klar for vinteren?. Vi har snøskuffer. Se utvalget her!


 

GLAVA® har videreutviklet hovedproduktet og lanserer Proff 34, med bedre isolasjonsevne for norske bygg og boliger.

Proff 34 erstatter dagens Proff 35
– Nå har vi tatt hovedproduktet vårt ett steg videre, som gir mulighet til å isolere norske bygg enda bedre, sier Henrik Norland, produktsjef for bygg i GLAVA®.

GLAVA® jobber kontinuerlig for å utvikle produkter med bedre evne til å isolere
Høsten 2015 åpnet GLAVA® ny produksjonslinje i Stjørdal, der det er investert 130 millioner kroner i bygging av Europas mest moderne produksjonslinje for glassullproduksjon.

– Det stilles stadig større krav til isolasjonsverdien i det norske byggemarkedet. Vi er rustet for å møte etterspørselen etter økt boligkomfort, sier Jon Karlsen, administrerende direktør i GLAVA AS.

Investering i nye produksjonsanlegg ved fabrikkene i Stjørdal og Askim betyr mer energieffektiv og rasjonell produksjon av glassullprodukter. Bedre produktegenskaper er et viktig ledd i satsingen. Optimaliseringen av produktet, for å oppnå bedre isoleringsevne, har også gitt enda bedre spenst og formfasthet, noe som gjør monteringsarbeidet enklere.
Isolasjon handler om energi, miljø og komfort. Jo lavere lambda-verdi, desto bedre isolerer produktet. Med høyere isolasjonsevne oppnår vi bedre inneklima og lavere energiforbruk.

PROFF 34

  • PROFF 34 brukes som varme- og lydisolering av gulv, vegger og tak i nye og eldre bygninger.
  • PROFF 34 kan også benyttes som termisk- og støyisolering av kjøle- og fryserom, skip og tanker.
  • PROFF 34 er godkjent for komfortisolasjon om bord i skip.
  • PROFF 34 har en nominell bredde på 570 mm og anvendes til både 36 mm og 48 mm trevirke.
  • PROFF 34 leveres som plate (med og uten papir), rull, takstolplate (med og uten papir), bjelkeplate, stålstenderplate og stålstenderrull.
Aldri mer «løses på byggeplass»! Byggmakker

Aldri mer «løses på byggeplass»!

11.11.2019

Med helproffe tekniske tjenester levert av Byggmakker Team Proff vil prosjekteringsarbeidet ditt få en helt ny dimensjon.

Proffkunder med papirene i orden Byggmakker

Proffkunder med papirene i orden

31.10.2019

Det stilles strenge krav til dokumentasjon i norsk bygg- og anleggsbransje, samtidig som konsekvensene kan bli alvorlige hvis du ikke har alt på stell.

Bruker BM Portalen fordi det er lettvint Byggmakker

Bruker BM Portalen fordi det er lettvint

21.10.2019

Rørosbedriften Kjellmark sparer mye tid på å legge inn varebestillinger og hente ut dokumentasjon fra Byggmakkers smarte nettløsning for proffen.

Hold kulda ute Byggmakker

Hold kulda ute

11.10.2019

Om hjemmet ditt er dårlig isolert, merker du raskt når kulda kommer. Heldigvis finnes det enkle grep du kan gjøre helt selv.