StartsidenTips og rådProff

Innadslående vinduer kan være akkurat det alternativet kunden din leter etter

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

Natres smarte toveisvindu er først og fremst myntet på prosjektmarkedet, hvor det ofte kan være en enkel løsning for å kunne oppfylle strenge byggekrav og særskilte ønsker fra oppdragsgiveren.

De to største fordelene med å velge innadslående vinduer i stedet for standardvinduer, er at de bidrar til å gjøre både lufting og vindusvasking mye enklere. Disse vinduene kan åpnes enkelt i toppen for trekkfri lufting, men kan også svinges helt opp sideveis. Slik kan altså vinduet enkelt vaskes innenfra, noe som er en fordel i et bygg med flere etasjer.

Natre-vinduet er i tillegg svært innbruddsikkert, og fungerer som fullverdig rømningsvei i henhold til godkjente brannforskrifter. Et annet godt salgspoeng overfor kunden din, er at alle vindusfunksjoner justeres med kun én vrider, noe som gjør betjeningen veldig enkelt.

– For proffen kan det særlig være en god idé å anbefale kunden å velge innadslående vinduer når det skal brukes som rømningsvindu, spesielt i kjellere. Ellers passer disse vinduene også godt der det skal settes opp utvending solskjerming, forteller Anders Sunde Bråten, teamleder innesalg i Natre.

Selv har han 17 års fartstid i bransjen, og har de siste årene sett at denne typen vinduer gjerne kan fungere som en «problemløser». For eksempel nevner han tilfeller hvor det står noe i veien på utvendig side som gjør at vinduet ikke kan slås utover, eller vinduer som henger høyt og som derfor er krevende å rengjøre fra utsiden.

Svært elegant design

Funksjon er viktig, men hvordan vinduene ser ut har nok like stor betydning for mange av oppdragsgiverne dine. Natres innadslående vinduer har smale og elegante ramme- og karmprofiler, noe som gir et større glassfelt og sørger for mest mulig lys inn i bygget.

Alle vinduer leveres dessuten med vedlikeholdsvennlig aluminiumbekledning på utvendig side, og vanlig trevindu på innsiden. Dette er med andre ord en løsning som gir minst mulig behov for vedlikehold og maling. Aluminiumen beskytter treverket i vinduet, og gjør at levetiden på produktet forlenges.

De innadslående Natre-vinduene leveres for øvrig med 3-lags glass som standard, og de kan fint kombineres med andre vindustyper.

Smartere oppussing Byggmakker

Smartere oppussing

09.03.2021

For å ta best mulig vare på våre hjem og hytter bør vi ta smarte valg og gode grep når vi pusser opp. Men hvordan gjør vi det? Les rådene som er utarbeidet av Direktoratet for byggkvalitet til hvordan du kan pusse opp smartere.

Setter ny kvalitetsstandard for vinduer og dører Byggmakker

Setter ny kvalitetsstandard for vinduer og dører

15.09.2020

Som ekspert på vinduer tilpasset nordiske forhold, har Natre nå utviklet praktiske innadslående vinduer, samt videreutviklet sine klassiske heve- og skyvedører for det moderne hjem.

Bytte vinduer: Dette bør du tenke på Byggmakker

Bytte vinduer: Dette bør du tenke på

18.08.2020

Nye vinduer er en investering med mange gevinster hvis du velger riktig produkt. Vi har spurt eksperter fra tre ulike vindusprodusenter om hva som skal til for en vellykket vindusshopping.

Guide: Slik velger du riktig skyvedør  Byggmakker

Guide: Slik velger du riktig skyvedør

16.06.2020

Skyvedører med glass fra gulv til tak gjør underverker for romfølelse og lysforhold. Vi har laget en sjekkliste du bør gå gjennom før du velger løsning.