StartsidenTips og rådProff

Innadslående vinduer kan være akkurat det alternativet kunden din leter etter

 

Se hvilke produkter vi har i vår Sommerkampanje!

 

Natres smarte toveisvindu er først og fremst myntet på prosjektmarkedet, hvor det ofte kan være en enkel løsning for å kunne oppfylle strenge byggekrav og særskilte ønsker fra oppdragsgiveren.

De to største fordelene med å velge innadslående vinduer i stedet for standardvinduer, er at de bidrar til å gjøre både lufting og vindusvasking mye enklere. Disse vinduene kan åpnes enkelt i toppen for trekkfri lufting, men kan også svinges helt opp sideveis. Slik kan altså vinduet enkelt vaskes innenfra, noe som er en fordel i et bygg med flere etasjer.

Natre-vinduet er i tillegg svært innbruddsikkert, og fungerer som fullverdig rømningsvei i henhold til godkjente brannforskrifter. Et annet godt salgspoeng overfor kunden din, er at alle vindusfunksjoner justeres med kun én vrider, noe som gjør betjeningen veldig enkelt.

– For proffen kan det særlig være en god idé å anbefale kunden å velge innadslående vinduer når det skal brukes som rømningsvindu, spesielt i kjellere. Ellers passer disse vinduene også godt der det skal settes opp utvending solskjerming, forteller Anders Sunde Bråten, teamleder innesalg i Natre.

Selv har han 17 års fartstid i bransjen, og har de siste årene sett at denne typen vinduer gjerne kan fungere som en «problemløser». For eksempel nevner han tilfeller hvor det står noe i veien på utvendig side som gjør at vinduet ikke kan slås utover, eller vinduer som henger høyt og som derfor er krevende å rengjøre fra utsiden.

Svært elegant design

Funksjon er viktig, men hvordan vinduene ser ut har nok like stor betydning for mange av oppdragsgiverne dine. Natres innadslående vinduer har smale og elegante ramme- og karmprofiler, noe som gir et større glassfelt og sørger for mest mulig lys inn i bygget.

Alle vinduer leveres dessuten med vedlikeholdsvennlig aluminiumbekledning på utvendig side, og vanlig trevindu på innsiden. Dette er med andre ord en løsning som gir minst mulig behov for vedlikehold og maling. Aluminiumen beskytter treverket i vinduet, og gjør at levetiden på produktet forlenges.

De innadslående Natre-vinduene leveres for øvrig med 3-lags glass som standard, og de kan fint kombineres med andre vindustyper.

Guide: Slik velger du riktig skyvedør  Byggmakker

Guide: Slik velger du riktig skyvedør

16.06.2020

Skyvedører med glass fra gulv til tak gjør underverker for romfølelse og lysforhold. Vi har laget en enkel sjekkliste du bør gå gjennom før du velger løsning.

Er du klar for vinteren? Hold kulda ute og varmen inne Byggmakker

Er du klar for vinteren? Hold kulda ute og varmen inne

26.10.2018

En tredjedel av alt varmetap i boligen din skjer gjennom vinduer og dører. Det riktige vindusvalget kan derfor bli en mer lønnsom investering enn du hadde trodd.

Funkis ved vannkanten Byggmakker

Funkis ved vannkanten

03.09.2018

Ved havgapet i Brønnøysund finner du en rålekker funkisperle. En familie på fem har realisert husdrømmen og valg av vinduer har vært fundamentalt i prosjektet.

Bekymringsfrie vinduer Byggmakker

Bekymringsfrie vinduer

04.04.2018

Trodde du at et vindu bare var et vindu? I dag kan man oppgradere et vindu til å øke innekomforten, sikkerheten, boligverdien, begrense lyd eller solstråler, spare strømutgifter – eller rett og slett ta vindusvasken selv.