StartsidenTips og rådProff

Tape til forsegling mot betong


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


Isola sin tape er egnet for alle typer betong- og sementbaserte overflater. Les mer om produktet og se video av hvordan tapen benyttes til overgangen mellom ringmur og vegg.

Isolas KC-Tape er laget til forsegling av overganger mot betong. Ved siden av å være sterk og tøyelig, kommer KC-tapen også med en overflate av filt som enkelt kan dekkes med sementpuss.

Isola anbefaler KC-tapen til overgangen mellom vegg og ringmur, forsegling av vindusfuger i betongbygg og fasader med sementpuss, forsegling av overgangen mellom vegg og betonggulv. For å forenkle monteringen har Isola KC-Tape klebefelt med delt beskyttelsesfolie. Det gjør at tilpasning til hjørner og overganger som ligger vinkelrett mot hverandre kan utføres raskt og sikkert.

Ikke medlem av Team Proff?
Få med deg alle fordelene her

– KC-tapen finnes både til innvendig og utvendig forsegling og hefter godt til de fleste faste underlag. For god heft bør alltid porøse og vanskelige underlag primes med Isola Tape primer sier produktteknisk rådgiver Thomas Gjessing i Isola AS.

Se byggetips fra Isola her:
Slik forsegler du overgangen mellom ringmur og vegg

Ønsker du mer produktopplæring? Besøk produktsenteret her

 

 

Guide: Slik utfører du en taksjekk på egenhånd  Byggmakker

Guide: Slik utfører du en taksjekk på egenhånd

26.05.2020

Hvert år regner det 470 000 liter vann på et hustak. Når var sist du sjekket taket ditt? Det bør gjøres oftere enn du tror.

Montering av veggpanel: Slik går du frem Byggmakker

Montering av veggpanel: Slik går du frem

20.05.2020

Veggpanelene fra Fibo er enkle å installere og lette å holde rene. Her kan du lese om hvordan du monterer dem.

Platefeber fra Rockwool Byggmakker

Platefeber fra Rockwool

11.05.2020

Med sine unike innebygde egenskaper er Rockwool sine ulike isolasjonsplater egnet for alt du måtte trenge for dine isolasjonsjobber. Her er en noen av dem!

Enkel, smart og effektiv tilbehørspakke for radonsperre Byggmakker

Enkel, smart og effektiv tilbehørspakke for radonsperre

27.04.2020

Radonsperre 400 er Isolas bestselger for radonsikring av bygg. Med Radon Komplett får du en smart tilbehørspakke til denne som er tilpasset en bolig med grunnflate på rundt 100 m2.