StartsidenTips og rådProff

Tape til forsegling mot betong

Isola sin tape er egnet for alle typer betong- og sementbaserte overflater. Les mer om produktet og se video av hvordan tapen benyttes til overgangen mellom ringmur og vegg.

Isolas KC-Tape er laget til forsegling av overganger mot betong. Ved siden av å være sterk og tøyelig, kommer KC-tapen også med en overflate av filt som enkelt kan dekkes med sementpuss.

Isola anbefaler KC-tapen til overgangen mellom vegg og ringmur, forsegling av vindusfuger i betongbygg og fasader med sementpuss, forsegling av overgangen mellom vegg og betonggulv. For å forenkle monteringen har Isola KC-Tape klebefelt med delt beskyttelsesfolie. Det gjør at tilpasning til hjørner og overganger som ligger vinkelrett mot hverandre kan utføres raskt og sikkert.

Ikke medlem av Team Proff?
Få med deg alle fordelene her

– KC-tapen finnes både til innvendig og utvendig forsegling og hefter godt til de fleste faste underlag. For god heft bør alltid porøse og vanskelige underlag primes med Isola Tape primer sier produktteknisk rådgiver Thomas Gjessing i Isola AS.

Se byggetips fra Isola her:
Slik forsegler du overgangen mellom ringmur og vegg

Ønsker du mer produktopplæring? Besøk produktsenteret her

 

 

På tide å skifte tak? Byggmakker

På tide å skifte tak?

27.04.2021

20% på takstein, takplater og takbelegg* Gjelder i perioden 28. april - 16. mai.

Bli ekspert på gipsplater  Byggmakker

Bli ekspert på gipsplater

04.03.2021

Du som er håndverker, vet at ulike rom krever ulike konstruksjoner – men visste du at det finnes ulike gipsplater med ulike egenskaper? Vi har tatt for oss fem helt forskjellige produkter fra Norgips.

Derfor er jeg Fiks Ferdig-partner  Byggmakker

Derfor er jeg Fiks Ferdig-partner

02.03.2021

Snekker Evensen har mer enn hundre Fiks Ferdig-oppdrag på CVen. Les videre og finn ut hvorfor han tar flere av oppdragene sine i samarbeid med Byggmakker.

Disse arbeidsklærne vil proffen ha Byggmakker

Disse arbeidsklærne vil proffen ha

28.01.2021

Utvalget av arbeidsklær har tidligere vært preget av enkle universalløsninger og kjedelig design. I takt med tiden har også funksjonalitet, tekniske løsninger, personlig sikkerhet – og stil, blitt viktigere enn noensinne.