Ny membran fra Isola


 

Klar for den kalde fine tida?  Peis eller vedovn


 

Etter mange års utvikling har Isola lansert en selvklebende membran for våtrom.

Ny membran fra Isola  Byggmakker

Når man legger membran på baderom er banemembran et av de tryggeste alternativene. Med denne nye membranen til Isola sikrer du en jevn tykkelse, som i tillegg tåler mye og har lang levetid. Isola Membra er designet for en rask og effektiv montering for vegg og gulv.

 

– Poenget med å legge membran er å forhindre vann- og vanndampskader på bakenforliggende konstruksjoner. Med Membra løser vi dette på en sikrere og mer brukervennlig måte. Alle komponentene, membranen og mansjettene, har integrert lim. Dette gjør at montering av membran er rask og enkelt, og at flisleggingen kan starte umiddelbart, sier Tom Hvaara i Isola.

 

Effektiv leggetid

Med de selvbekledende komponentene slipper man å bruke lim. I forhold til tradisjonelle membranduker slipper man å benytte skjøtebånd og tape, og det vil med en gang være klart for å legge fliser. Det er dette som gjør det hele så enkelt, skal vi tro Hvaara.

 

– Dette er en banemembran som vi ruller ut og fjerner plast på baksiden. Isola Membra kan monteres på alle fuktstabile underlagsplater som er godkjent for våtrom.

 

– Det er et renslig og ryddig system. Alt du trenger er en kniv, eller saks, og en tommestokk, avslutter Hvaara.

Bruker BM Portalen fordi det er lettvint Byggmakker

Bruker BM Portalen fordi det er lettvint

21.10.2019

Rørosbedriften Kjellmark sparer mye tid på å legge inn varebestillinger og hente ut dokumentasjon fra Byggmakkers smarte nettløsning for proffen.

Lærlinglekene: Den neste generasjonen  Byggmakker

Lærlinglekene: Den neste generasjonen

04.10.2019

Når Lærlinglekene blir arrangert i Trondheim, er det for å knytte kontakter mellom den nåværende og den neste generasjonen håndverkere. – De er fremtiden vår, sier proffselger.

Rekord i Steinkjer: Tredoblet antall jenter på Lærlinglekene! Byggmakker

Rekord i Steinkjer: Tredoblet antall jenter på Lærlinglekene!

03.10.2019

3 av 50 deltakere på Lærlinglekene i Steinkjer var jenter. Og det er rekord. Nå vil jentene selv ha endring.

Stort behov etter arbeidskraft også i Sogn og Fjordane Byggmakker

Stort behov etter arbeidskraft også i Sogn og Fjordane

26.09.2019

Da Lærlinglekene tok turen innom Førde, møtte over 50 lærlinger og elever fra yrkesutdanningen opp. Samtidig ser de lokale byggmesterne etter mer arbeidskraft.