StartsidenTips og rådProff

Ny membran fra Isola

Etter mange års utvikling har Isola lansert en selvklebende membran for våtrom.

Når man legger membran på baderom er banemembran et av de tryggeste alternativene. Med denne nye membranen til Isola sikrer du en jevn tykkelse, som i tillegg tåler mye og har lang levetid. Isola Membra er designet for en rask og effektiv montering for vegg og gulv.

 

– Poenget med å legge membran er å forhindre vann- og vanndampskader på bakenforliggende konstruksjoner. Med Membra løser vi dette på en sikrere og mer brukervennlig måte. Alle komponentene, membranen og mansjettene, har integrert lim. Dette gjør at montering av membran er rask og enkelt, og at flisleggingen kan starte umiddelbart, sier Tom Hvaara i Isola.

 

Effektiv leggetid

Med de selvbekledende komponentene slipper man å bruke lim. I forhold til tradisjonelle membranduker slipper man å benytte skjøtebånd og tape, og det vil med en gang være klart for å legge fliser. Det er dette som gjør det hele så enkelt, skal vi tro Hvaara.

 

– Dette er en banemembran som vi ruller ut og fjerner plast på baksiden. Isola Membra kan monteres på alle fuktstabile underlagsplater som er godkjent for våtrom.

 

– Det er et renslig og ryddig system. Alt du trenger er en kniv, eller saks, og en tommestokk, avslutter Hvaara.

Håndverkere ekstra utsatt: – Det kan få store konsekvenser Byggmakker

Håndverkere ekstra utsatt: – Det kan få store konsekvenser

27.11.2019

– Vi ser veldig mye skader i håndverkerbransjen. Ikke fordi de gjør en dårlig jobb, men fordi en feil kan få veldig store konsekvenser, sier Harald Holm Glad, fagansvarlig for ansvarsforsikring i Gjensidige.

Aldri mer «løses på byggeplass»! Byggmakker

Aldri mer «løses på byggeplass»!

11.11.2019

Med helproffe tekniske tjenester levert av Byggmakker Team Proff vil prosjekteringsarbeidet ditt få en helt ny dimensjon.

Proffkunder med papirene i orden Byggmakker

Proffkunder med papirene i orden

31.10.2019

Det stilles strenge krav til dokumentasjon i norsk bygg- og anleggsbransje, samtidig som konsekvensene kan bli alvorlige hvis du ikke har alt på stell.

Bruker BM Portalen fordi det er lettvint Byggmakker

Bruker BM Portalen fordi det er lettvint

21.10.2019

Rørosbedriften Kjellmark sparer mye tid på å legge inn varebestillinger og hente ut dokumentasjon fra Byggmakkers smarte nettløsning for proffen.