StartsidenTips og rådProff

Ny membran fra Isola

Etter mange års utvikling har Isola lansert en selvklebende membran for våtrom.

Når man legger membran på baderom er banemembran et av de tryggeste alternativene. Med denne nye membranen til Isola sikrer du en jevn tykkelse, som i tillegg tåler mye og har lang levetid. Isola Membra er designet for en rask og effektiv montering for vegg og gulv.

– Poenget med å legge membran er å forhindre vann- og vanndampskader på bakenforliggende konstruksjoner. Med Membra løser vi dette på en sikrere og mer brukervennlig måte. Alle komponentene, membranen og mansjettene, har integrert lim. Dette gjør at montering av membran er rask og enkelt, og at flisleggingen kan starte umiddelbart, sier Tom Hvaara i Isola.

Effektiv leggetid

Med de selvbekledende komponentene slipper man å bruke lim. I forhold til tradisjonelle membranduker slipper man å benytte skjøtebånd og tape, og det vil med en gang være klart for å legge fliser. Det er dette som gjør det hele så enkelt, skal vi tro Hvaara.

– Dette er en banemembran som vi ruller ut og fjerner plast på baksiden. Isola Membra kan monteres på alle fuktstabile underlagsplater som er godkjent for våtrom.

– Det er et renslig og ryddig system. Alt du trenger er en kniv, eller saks, og en tommestokk, avslutter Hvaara.

Ikke medlem av Team Proff?

Få med deg alle fordelene her

Link
Setter ny kvalitetsstandard for vinduer og dører Byggmakker

Setter ny kvalitetsstandard for vinduer og dører

15.09.2020

Som ekspert på vinduer tilpasset nordiske forhold, har Natre nå utviklet praktiske innadslående vinduer, samt videreutviklet sine klassiske heve- og skyvedører for det moderne hjem.

Har funnet nøkkelen til en effektiv byggeplass Byggmakker

Har funnet nøkkelen til en effektiv byggeplass

02.09.2020

For Entreprenør Svein Rommen AS handler veien til en effektiv byggeplass om grundig planlegging, god logistikk og en effektiv bruk av ressursene.

Nyhet: Arbeidshansker tilpasset nordiske forhold Byggmakker

Nyhet: Arbeidshansker tilpasset nordiske forhold

21.08.2020

Disse hanskene sitter som støpt på hendene, har lang levetid, full luftsirkulasjon og fingertupper laget for touchscreen.

Gulvduell: parkett vs. klikkvinyl  Byggmakker

Gulvduell: parkett vs. klikkvinyl

21.08.2020

Parkett er et godt gulvvalg – men noen ganger fungerer andre gulvtyper bedre. Denne klikkvinylen egner seg like godt i privatboliger som næringsbygg – og har noen ekstra fordeler du som proff bør vite om.