StartsidenTips og rådProff

Ny membran fra Isola


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

Etter mange års utvikling har Isola lansert en selvklebende membran for våtrom.

Når man legger membran på baderom er banemembran et av de tryggeste alternativene. Med denne nye membranen til Isola sikrer du en jevn tykkelse, som i tillegg tåler mye og har lang levetid. Isola Membra er designet for en rask og effektiv montering for vegg og gulv.

 

– Poenget med å legge membran er å forhindre vann- og vanndampskader på bakenforliggende konstruksjoner. Med Membra løser vi dette på en sikrere og mer brukervennlig måte. Alle komponentene, membranen og mansjettene, har integrert lim. Dette gjør at montering av membran er rask og enkelt, og at flisleggingen kan starte umiddelbart, sier Tom Hvaara i Isola.

 

Effektiv leggetid

Med de selvbekledende komponentene slipper man å bruke lim. I forhold til tradisjonelle membranduker slipper man å benytte skjøtebånd og tape, og det vil med en gang være klart for å legge fliser. Det er dette som gjør det hele så enkelt, skal vi tro Hvaara.

 

– Dette er en banemembran som vi ruller ut og fjerner plast på baksiden. Isola Membra kan monteres på alle fuktstabile underlagsplater som er godkjent for våtrom.

 

– Det er et renslig og ryddig system. Alt du trenger er en kniv, eller saks, og en tommestokk, avslutter Hvaara.

Mindre punsjing neste gang du bestiller byggevarer? Byggmakker

Mindre punsjing neste gang du bestiller byggevarer?

27.03.2020

Forbedringene som har blitt gjort i BM Portalen det siste året, har gitt mange av proffkundene til Byggmakker gode gevinster. Integrasjon med kalkulasjonsprogrammer og et nytt BREEAM-filter er noen av funksjonene som skal gi deg en mer effektiv hverdag – hver dag!

Kraftig vekst i BM Portalen: Proffen vil bestille selv! Byggmakker

Kraftig vekst i BM Portalen: Proffen vil bestille selv!

06.01.2020

Byggmakkers skreddersydde nettjeneste for proffen har fått mange nye brukere i 2019. Enda enklere varebestilling og tilgang til informasjon og dokumentasjon gjør hverdagen mer effektiv.

Håndverkere ekstra utsatt: – Det kan få store konsekvenser Byggmakker

Håndverkere ekstra utsatt: – Det kan få store konsekvenser

27.11.2019

– Vi ser veldig mye skader i håndverkerbransjen. Ikke fordi de gjør en dårlig jobb, men fordi en feil kan få veldig store konsekvenser, sier Harald Holm Glad, fagansvarlig for ansvarsforsikring i Gjensidige.

Aldri mer «løses på byggeplass»! Byggmakker

Aldri mer «løses på byggeplass»!

11.11.2019

Med helproffe tekniske tjenester levert av Byggmakker Team Proff vil prosjekteringsarbeidet ditt få en helt ny dimensjon.