StartsidenTips og rådProff

Ny membran fra Isola

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

 

 

Etter mange års utvikling har Isola lansert en selvklebende membran for våtrom.

Når man legger membran på baderom er banemembran et av de tryggeste alternativene. Med denne nye membranen til Isola sikrer du en jevn tykkelse, som i tillegg tåler mye og har lang levetid. Isola Membra er designet for en rask og effektiv montering for vegg og gulv.

– Poenget med å legge membran er å forhindre vann- og vanndampskader på bakenforliggende konstruksjoner. Med Membra løser vi dette på en sikrere og mer brukervennlig måte. Alle komponentene, membranen og mansjettene, har integrert lim. Dette gjør at montering av membran er rask og enkelt, og at flisleggingen kan starte umiddelbart, sier Tom Hvaara i Isola.

Effektiv leggetid

Med de selvbekledende komponentene slipper man å bruke lim. I forhold til tradisjonelle membranduker slipper man å benytte skjøtebånd og tape, og det vil med en gang være klart for å legge fliser. Det er dette som gjør det hele så enkelt, skal vi tro Hvaara.

– Dette er en banemembran som vi ruller ut og fjerner plast på baksiden. Isola Membra kan monteres på alle fuktstabile underlagsplater som er godkjent for våtrom.

– Det er et renslig og ryddig system. Alt du trenger er en kniv, eller saks, og en tommestokk, avslutter Hvaara.

Ikke medlem av Team Proff?

Få med deg alle fordelene her

Link
Treterrasser på terreng Byggmakker

Treterrasser på terreng

15.06.2021

Byggforskserien har revidert anvisning 517.111, som omhandler terrasser av tre i flukt med bakken eller direkte over terreng. Anvisningen kan også være aktuell for tregulv på balkonger og takterrasser.

Revidert om yttervegg av bindingsverk Byggmakker

Revidert om yttervegg av bindingsverk

15.06.2021

En revidert anvisning i Byggforskserien om oppbygging av yttervegger med bindingsverk av tre, beskriver materialer, varmeisolasjon og tettesjikt. Her får du veiledning i montering av isolasjon, vindsperre og dampsperre.

Bli ekspert på gipsplater  Byggmakker

Bli ekspert på gipsplater

04.03.2021

Du som er håndverker, vet at ulike rom krever ulike konstruksjoner – men visste du at det finnes ulike gipsplater med ulike egenskaper? Vi har tatt for oss fem helt forskjellige produkter fra Norgips.

Derfor er jeg Fiks Ferdig-partner  Byggmakker

Derfor er jeg Fiks Ferdig-partner

02.03.2021

Snekker Evensen har mer enn hundre Fiks Ferdig-oppdrag på CVen. Les videre og finn ut hvorfor han tar flere av oppdragene sine i samarbeid med Byggmakker.