StartsidenTips og rådProff

Jackon utvider Thermomur-serien med to nye byggesystemer


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

Nyhetene som lanseres i løpet av våren er et spennende alternativ for lavenergiboliger og en videreutvikling av originalen.

Den første av Jackon-nyhetene er Thermomur 250-serien med plaststeg. I motsetning til sin forgjenger, kan den nye 250-serien også brukes som bærevegg og skillevegg mellom leiligheter, og til garasjevegger med tilbakefylling.

– Plaststegene gjør blokken sterkere og mer stabil. Med en massiv betongkjerne på 15 centimeter får den bedre lyddempende egenskaper – og dessuten brannklasse REI 60, sier utviklingssjef Eivind Olsen i Jackon.

– Fordelen med skrufeste i plaststegene er noe alle som kjenner Thermomur setter pris på. Det forenkler monteringen og sparer et betydelig antall arbeidstimer på byggeplass, legger han til.

450-serien egner seg til grønne bygg

Thermomur-seriene er ment å utfylle ulike funksjoner og dekker ulike behov på byggeplassen. Ifølge Olsen blir også endringer i byggeforskriftene lagt til grunn når eksisterende produkter skal forbedres og nye skal skapes. Han tror de nye seriene vil bidra til å gjøre hverdagen til de som bruker byggesystemet enklere og mer effektiv.

– Med U-verdi på 0,11 er Thermomur 450 er et nytt alternativ til lavenergiboliger. Blokken er utviklet for å tilfredsstille strenge isolasjonskrav i det danske markedet, men vil også være interessant for norske brukere som er spesielt opptatt av energisparing, avslutter Olsen.

Både Thermomur 250 med plaststeg og Thermomur 450 vil bli tilgjengelig på det norske markedet i løpet av våren 2018.

Se alt av Termomur her.

Mindre punsjing neste gang du bestiller byggevarer? Byggmakker

Mindre punsjing neste gang du bestiller byggevarer?

27.03.2020

Forbedringene som har blitt gjort i BM Portalen det siste året, har gitt mange av proffkundene til Byggmakker gode gevinster. Integrasjon med kalkulasjonsprogrammer og et nytt BREEAM-filter er noen av funksjonene som skal gi deg en mer effektiv hverdag – hver dag!

Kraftig vekst i BM Portalen: Proffen vil bestille selv! Byggmakker

Kraftig vekst i BM Portalen: Proffen vil bestille selv!

06.01.2020

Byggmakkers skreddersydde nettjeneste for proffen har fått mange nye brukere i 2019. Enda enklere varebestilling og tilgang til informasjon og dokumentasjon gjør hverdagen mer effektiv.

Håndverkere ekstra utsatt: – Det kan få store konsekvenser Byggmakker

Håndverkere ekstra utsatt: – Det kan få store konsekvenser

27.11.2019

– Vi ser veldig mye skader i håndverkerbransjen. Ikke fordi de gjør en dårlig jobb, men fordi en feil kan få veldig store konsekvenser, sier Harald Holm Glad, fagansvarlig for ansvarsforsikring i Gjensidige.

Aldri mer «løses på byggeplass»! Byggmakker

Aldri mer «løses på byggeplass»!

11.11.2019

Med helproffe tekniske tjenester levert av Byggmakker Team Proff vil prosjekteringsarbeidet ditt få en helt ny dimensjon.