StartsidenTips og rådProff

Jackon våtromssystem vinner kampen mot fukt


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

Disse fuktbestandige platene benyttes som underlag for fliser på vegger i våtrom.

I systemet inngår to typer plater til to forskjellige bruksområder: Jackon våtromsplate mot varm vegg, og nyheten Jackon diffusjonstett membranplate mot kald vegg. En slik konstruksjon ivaretar våtromsnormens anbefalinger. Festemateriell og øvrig tilbehør er også en del av systemet.

Våtrom skal utføres slik at det ikke oppstår skade på konstruksjonen, forårsaket av vannlekkasje, kondens eller vanndamp. Platene i Jackon våtrom system trenger membran kun i skjøtene og skruehull i rommets våtsone og mot kald vegg. Platene monteres direkte på stenderverk eller vegg i mur eller betong. Bad som er bygget med Jackon Våtrom System er en trygg, sikker og økonomisk løsning.

  • Holder fukt og råte borte
  • Lett vekt
  • Rask å montere
  • Enkel å tilpasse og forme
  • Ingen miljøgifter
Mindre punsjing neste gang du bestiller byggevarer? Byggmakker

Mindre punsjing neste gang du bestiller byggevarer?

27.03.2020

Forbedringene som har blitt gjort i BM Portalen det siste året, har gitt mange av proffkundene til Byggmakker gode gevinster. Integrasjon med kalkulasjonsprogrammer og et nytt BREEAM-filter er noen av funksjonene som skal gi deg en mer effektiv hverdag – hver dag!

Kraftig vekst i BM Portalen: Proffen vil bestille selv! Byggmakker

Kraftig vekst i BM Portalen: Proffen vil bestille selv!

06.01.2020

Byggmakkers skreddersydde nettjeneste for proffen har fått mange nye brukere i 2019. Enda enklere varebestilling og tilgang til informasjon og dokumentasjon gjør hverdagen mer effektiv.

Håndverkere ekstra utsatt: – Det kan få store konsekvenser Byggmakker

Håndverkere ekstra utsatt: – Det kan få store konsekvenser

27.11.2019

– Vi ser veldig mye skader i håndverkerbransjen. Ikke fordi de gjør en dårlig jobb, men fordi en feil kan få veldig store konsekvenser, sier Harald Holm Glad, fagansvarlig for ansvarsforsikring i Gjensidige.

Aldri mer «løses på byggeplass»! Byggmakker

Aldri mer «løses på byggeplass»!

11.11.2019

Med helproffe tekniske tjenester levert av Byggmakker Team Proff vil prosjekteringsarbeidet ditt få en helt ny dimensjon.