StartsidenTips og rådProff

Jackon våtromssystem vinner kampen mot fukt

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Kampanjedager! Se alle våre tilbud her.

 

 

Disse fuktbestandige platene benyttes som underlag for fliser på vegger i våtrom.

I systemet inngår to typer plater til to forskjellige bruksområder: Jackon våtromsplate mot varm vegg, og nyheten Jackon diffusjonstett membranplate mot kald vegg. En slik konstruksjon ivaretar våtromsnormens anbefalinger. Festemateriell og øvrig tilbehør er også en del av systemet.

Våtrom skal utføres slik at det ikke oppstår skade på konstruksjonen, forårsaket av vannlekkasje, kondens eller vanndamp. Platene i Jackon våtrom system trenger membran kun i skjøtene og skruehull i rommets våtsone og mot kald vegg. Platene monteres direkte på stenderverk eller vegg i mur eller betong. Bad som er bygget med Jackon Våtrom System er en trygg, sikker og økonomisk løsning.

  • Holder fukt og råte borte
  • Lett vekt
  • Rask å montere
  • Enkel å tilpasse og forme
  • Ingen miljøgifter
Bli ekspert på gipsplater  Byggmakker

Bli ekspert på gipsplater

04.03.2021

Du som er håndverker, vet at ulike rom krever ulike konstruksjoner – men visste du at det finnes ulike gipsplater med ulike egenskaper? Vi har tatt for oss fem helt forskjellige produkter fra Norgips.

Derfor er jeg Fiks Ferdig-partner  Byggmakker

Derfor er jeg Fiks Ferdig-partner

02.03.2021

Snekker Evensen har mer enn hundre Fiks Ferdig-oppdrag på CVen. Les videre og finn ut hvorfor han tar flere av oppdragene sine i samarbeid med Byggmakker.

Disse arbeidsklærne vil proffen ha Byggmakker

Disse arbeidsklærne vil proffen ha

28.01.2021

Utvalget av arbeidsklær har tidligere vært preget av enkle universalløsninger og kjedelig design. I takt med tiden har også funksjonalitet, tekniske løsninger, personlig sikkerhet – og stil, blitt viktigere enn noensinne.

Byggebransjen tar miljøansvar  Byggmakker

Byggebransjen tar miljøansvar

28.01.2021

Byggenæringen er blant bransjene som har størst klimafotavtrykk, og trenger å bli mer bærekraftig. Slik tar Byggmakker og deres leverandører ansvar.