StartsidenTips og rådProff

Jackon våtromssystem vinner kampen mot fukt

Disse fuktbestandige platene benyttes som underlag for fliser på vegger i våtrom.

I systemet inngår to typer plater til to forskjellige bruksområder: Jackon våtromsplate mot varm vegg, og nyheten Jackon diffusjonstett membranplate mot kald vegg. En slik konstruksjon ivaretar våtromsnormens anbefalinger. Festemateriell og øvrig tilbehør er også en del av systemet.

Våtrom skal utføres slik at det ikke oppstår skade på konstruksjonen, forårsaket av vannlekkasje, kondens eller vanndamp. Platene i Jackon våtrom system trenger membran kun i skjøtene og skruehull i rommets våtsone og mot kald vegg. Platene monteres direkte på stenderverk eller vegg i mur eller betong. Bad som er bygget med Jackon Våtrom System er en trygg, sikker og økonomisk løsning.

  • Holder fukt og råte borte
  • Lett vekt
  • Rask å montere
  • Enkel å tilpasse og forme
  • Ingen miljøgifter
Håndverkere ekstra utsatt: – Det kan få store konsekvenser Byggmakker

Håndverkere ekstra utsatt: – Det kan få store konsekvenser

27.11.2019

– Vi ser veldig mye skader i håndverkerbransjen. Ikke fordi de gjør en dårlig jobb, men fordi en feil kan få veldig store konsekvenser, sier Harald Holm Glad, fagansvarlig for ansvarsforsikring i Gjensidige.

Aldri mer «løses på byggeplass»! Byggmakker

Aldri mer «løses på byggeplass»!

11.11.2019

Med helproffe tekniske tjenester levert av Byggmakker Team Proff vil prosjekteringsarbeidet ditt få en helt ny dimensjon.

Proffkunder med papirene i orden Byggmakker

Proffkunder med papirene i orden

31.10.2019

Det stilles strenge krav til dokumentasjon i norsk bygg- og anleggsbransje, samtidig som konsekvensene kan bli alvorlige hvis du ikke har alt på stell.

Bruker BM Portalen fordi det er lettvint Byggmakker

Bruker BM Portalen fordi det er lettvint

21.10.2019

Rørosbedriften Kjellmark sparer mye tid på å legge inn varebestillinger og hente ut dokumentasjon fra Byggmakkers smarte nettløsning for proffen.