StartsidenTips og rådProff

Jackon våtromssystem vinner kampen mot fukt

 

Se hvilke produkter vi har i vår Sommerkampanje!

 

Disse fuktbestandige platene benyttes som underlag for fliser på vegger i våtrom.

I systemet inngår to typer plater til to forskjellige bruksområder: Jackon våtromsplate mot varm vegg, og nyheten Jackon diffusjonstett membranplate mot kald vegg. En slik konstruksjon ivaretar våtromsnormens anbefalinger. Festemateriell og øvrig tilbehør er også en del av systemet.

Våtrom skal utføres slik at det ikke oppstår skade på konstruksjonen, forårsaket av vannlekkasje, kondens eller vanndamp. Platene i Jackon våtrom system trenger membran kun i skjøtene og skruehull i rommets våtsone og mot kald vegg. Platene monteres direkte på stenderverk eller vegg i mur eller betong. Bad som er bygget med Jackon Våtrom System er en trygg, sikker og økonomisk løsning.

  • Holder fukt og råte borte
  • Lett vekt
  • Rask å montere
  • Enkel å tilpasse og forme
  • Ingen miljøgifter
Røff og robust gipsplate Byggmakker

Røff og robust gipsplate

29.06.2020

Ultraboard gir deg brannsikrede og lyddempede vegger, i tillegg til en solid og skruefast overflate. Les mer om den robuste gipsplaten fra Norgips.

Byggmakker jakter håndverkere Byggmakker

Byggmakker jakter håndverkere

19.06.2020

Etterspørselen på Byggmakkers konsept for sluttkunden, Fiks Ferdig, øker kraftig. Det gjør at Byggmakker nå leter etter flere håndverkere.

Ett kontaktpunkt på 1500 m² Byggmakker

Ett kontaktpunkt på 1500 m²

16.06.2020

Når Freddy Engebretsen bestiller materialer til den gigantiske eneboligen på Nesøya er Byggmakker entreprenørens eneste kontaktpunkt.

En arbeidssko å regne med Byggmakker

En arbeidssko å regne med

05.06.2020

Ute etter en vernesko som dekker dine behov uansett oppdrag? Verneskoene fra Sievi er både behagelige og brukervennlige. Les mer om de her.