StartsidenTips og rådProff

Knall start for praktisk proffsamling

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

«Praktisk Proff Samling» er et nytt konsept hvor proffene selv får prøve nye produkter fra Team Proff-leverandørene. Den første samlingen, et todagersarrangement på Lillestrøm rett før påske, samlet nærmere 200 entusiastiske deltakere.

Arrangementet var det første i denne serien så både leverandører og Byggmakker i Team Proff var spente på hvordan det ville bli mottatt blant proffene, sier Andreas Ø. Bergh, Salgssjef Proff i Byggmakker.

– Konseptet hører inn under paraplyen kompetansebygging, hvor målet er læring på ulike områder. Både blant ansatte, kunder og leverandører, men det som skiller «Praktisk Proff Samling» er «learning by doing». Vi vet at mange proffer savner å få prøve produktene selv – in action – før de eventuelt kjøper dem, noe som det er få muligheter for på messer, sier Bergh.

Inndelt i 12 stasjoner

På arrangementet roterte proffene mellom i 12 stasjoner hvor 11 av dem var praktiske workshops som Team Proff leverandørene hadde ansvaret for. Den 12. stasjonen hadde som tema smart oppussing og nye energikrav. Dette sto Bolig Enøk for.

– På proffmessene er det vanlig med produktdemonstrasjoner på 10-15 minutter. På «Praktisk Proff Samling» legger vi opp til minst 45 minutters lange sesjoner. Det gir både rom for at proffene får prøve produktene på egenhånd og fordypende diskusjoner i gruppene. På messer, hvor sesjonene er mye kortere, brenner mange inne med spørsmål siden de må haste videre til neste stasjon. Det ønsker vi å unngå med dette konseptet, forklarer Bergh.

Fyller er tomrom

Han forteller at de foreløpig har satt opp dette ene arrangementet i 2017, men de positive tilbakemeldingene gjør det fristende se hvordan de kan utvikle konseptet videre.

– Et slikt konsept fyller helt klart et tomrom, det var det flere som fortalte oss, og det gir selvsagt mersmak. Vi kan derfor garantere at vi vil se flere av denne type arrangement, avslutter Bergh.