StartsidenTips og rådProff

Logistikkløsninger

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

Byggmakker tilbyr skreddersydde logistikkløsninger som vil spare deg for tid og penger!

  • Få materialer levert på rett sted til rett tid
  • Gjør jobben raskere og mer effektivt  
  • Du slipper at materiell og avfall hoper seg opp over tid
  • Redusert forurensning
  • Færre arbeidsskader og lavere sykefravær

 

«Byggmakker leverer byggevarer til våre prosjekter. Deres leveringsdyktighet, fagkompetanse og konkurransedyktige priser gjør hverdagen enklere for oss. De er en god samarbeidspartner for oss»

Atle Jensen, daglig leder i Jensen Bygg-Team AS. 

FÅ MATERIALENE LEVERT DIREKTE TIL BYGGEPLASSEN
Korte frister og stramme budsjettrammer kan være en stor utfordring for mange i byggebransjen. I tillegg kan materialer som blir liggende ute under presenning bli utsatt for fuktskader eller tyveri. Derfor er det er en stor fordel få materialene på plass akkurat når du trenger dem.

Snakk med oss når du skal planlegge ditt neste prosjekt, så sørger vi for at du får levert det du trenger direkte til byggeplassen. Sammen finner vi løsningen som fungerer best for ditt prosjekt – og vi kan levere varene med varebil, lastebil, kranbil eller til og med helikopter.

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe? Ta kontakt med din proffselger

Treterrasser på terreng Byggmakker

Treterrasser på terreng

15.06.2021

Byggforskserien har revidert anvisning 517.111, som omhandler terrasser av tre i flukt med bakken eller direkte over terreng. Anvisningen kan også være aktuell for tregulv på balkonger og takterrasser.

Revidert om yttervegg av bindingsverk Byggmakker

Revidert om yttervegg av bindingsverk

15.06.2021

En revidert anvisning i Byggforskserien om oppbygging av yttervegger med bindingsverk av tre, beskriver materialer, varmeisolasjon og tettesjikt. Her får du veiledning i montering av isolasjon, vindsperre og dampsperre.

Bli ekspert på gipsplater  Byggmakker

Bli ekspert på gipsplater

04.03.2021

Du som er håndverker, vet at ulike rom krever ulike konstruksjoner – men visste du at det finnes ulike gipsplater med ulike egenskaper? Vi har tatt for oss fem helt forskjellige produkter fra Norgips.

Derfor er jeg Fiks Ferdig-partner  Byggmakker

Derfor er jeg Fiks Ferdig-partner

02.03.2021

Snekker Evensen har mer enn hundre Fiks Ferdig-oppdrag på CVen. Les videre og finn ut hvorfor han tar flere av oppdragene sine i samarbeid med Byggmakker.