StartsidenTips og rådProff

Makita lanserer børsteløs 18V 165 mm sirkelsag

Makitas nye DHS660 er en lett og kompakt sirkelsag som gir mindre belastning på armer og skuldre når du jobber

Bilde: Makitas nye DHS660

Komponentene i DHS660 er laget av magnesium, noe som gjør at vekten på sirkelsagen kun ligger på mellom 2,9- og 3,2 kg., avhengig av hvilket batteri du bruke. I en test som ble gjennomført på et brett med diameteren 38 x 235 mm., klarte sirkelsagen 200 kapp på et fulladet 5.0 Ah batteri.

Ergonomisk utforming

Håndtaket på Makita DHS660 er dekket med gummi. I tillegg har håndtaket god ergonomi, sånn at arbeidsstillingen blir både komfortabel og trygg. Den nye sirkelsagen dessuten utstyrt med en sikkerhetsbryter som forhindrer at du starter den ved en feil.

Automatisk kapphastighet

Sagen kan også skilte med noe som Makita kaller «ADT» – eller Automatic torque Drive Technology. Det smarte med ADT er at kapphastigheten endres automatisk slik at den matcher lasten. Ved lav belastning, kjøer saga på høy hastighet, men med tyngre belastning vil maskinen jobbe med et høyere dreiemoment.

Ikke medlem av Team Proff?

Få med deg alle fordelene her

Link
Slik gir de kundene en enklere hverdag Byggmakker

Slik gir de kundene en enklere hverdag

12.11.2020

Våre proffselgere er lidenskapelig opptatt av det de gjør. Med stor fagkunnskap og engasjement hjelper de folk med å gjøre de riktige valgene i byggeprosjektene sine.

Arbeidstøyet som tåler «alt» Byggmakker

Arbeidstøyet som tåler «alt»

04.11.2020

Disse arbeidsklærne gjør hverdagen tryggere, enklere og mer komfortabel.

Inspirasjon: Bli en superproff på tak Byggmakker

Inspirasjon: Bli en superproff på tak

29.10.2020

Riktig valg av taktekking gir bærekraftige fasader som holder i mange tiår. Les videre og finn ut hvordan du avanserer fra utførende håndverker til inspirerende rådgiver.

Konservativ byggmester på nett med Byggmakker Byggmakker

Konservativ byggmester på nett med Byggmakker

01.10.2020

Byggmester Bjørnar Sæterhaug anser seg selv som konservativ i faget, men logger seg allikevel stadig inn i BM-portalen. Der henter han ut prisinformasjon, tekniske godkjenninger og annen dokumentasjon til ECO Nordlands mange ulike prosjekter.