StartsidenTips og rådProff

Makita lanserer børsteløs 18V 165 mm sirkelsag

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

 

 

Makitas nye DHS660 er en lett og kompakt sirkelsag som gir mindre belastning på armer og skuldre når du jobber

Bilde: Makitas nye DHS660

Komponentene i DHS660 er laget av magnesium, noe som gjør at vekten på sirkelsagen kun ligger på mellom 2,9- og 3,2 kg., avhengig av hvilket batteri du bruke. I en test som ble gjennomført på et brett med diameteren 38 x 235 mm., klarte sirkelsagen 200 kapp på et fulladet 5.0 Ah batteri.

Ergonomisk utforming

Håndtaket på Makita DHS660 er dekket med gummi. I tillegg har håndtaket god ergonomi, sånn at arbeidsstillingen blir både komfortabel og trygg. Den nye sirkelsagen dessuten utstyrt med en sikkerhetsbryter som forhindrer at du starter den ved en feil.

Automatisk kapphastighet

Sagen kan også skilte med noe som Makita kaller «ADT» – eller Automatic torque Drive Technology. Det smarte med ADT er at kapphastigheten endres automatisk slik at den matcher lasten. Ved lav belastning, kjøer saga på høy hastighet, men med tyngre belastning vil maskinen jobbe med et høyere dreiemoment.

Ikke medlem av Team Proff?

Få med deg alle fordelene her

Link
Treterrasser på terreng Byggmakker

Treterrasser på terreng

15.06.2021

Byggforskserien har revidert anvisning 517.111, som omhandler terrasser av tre i flukt med bakken eller direkte over terreng. Anvisningen kan også være aktuell for tregulv på balkonger og takterrasser.

Revidert om yttervegg av bindingsverk Byggmakker

Revidert om yttervegg av bindingsverk

15.06.2021

En revidert anvisning i Byggforskserien om oppbygging av yttervegger med bindingsverk av tre, beskriver materialer, varmeisolasjon og tettesjikt. Her får du veiledning i montering av isolasjon, vindsperre og dampsperre.

Bli ekspert på gipsplater  Byggmakker

Bli ekspert på gipsplater

04.03.2021

Du som er håndverker, vet at ulike rom krever ulike konstruksjoner – men visste du at det finnes ulike gipsplater med ulike egenskaper? Vi har tatt for oss fem helt forskjellige produkter fra Norgips.

Derfor er jeg Fiks Ferdig-partner  Byggmakker

Derfor er jeg Fiks Ferdig-partner

02.03.2021

Snekker Evensen har mer enn hundre Fiks Ferdig-oppdrag på CVen. Les videre og finn ut hvorfor han tar flere av oppdragene sine i samarbeid med Byggmakker.