StartsidenTips og rådProff

Makita lanserer børsteløs 18V 165 mm sirkelsag


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

Makitas nye DHS660 er en lett og kompakt sirkelsag som gir mindre belastning på armer og skuldre når du jobber

Bilde: Makitas nye DHS660

Komponentene i DHS660 er laget av magnesium, noe som gjør at vekten på sirkelsagen kun ligger på mellom 2,9- og 3,2 kg., avhengig av hvilket batteri du bruke. I en test som ble gjennomført på et brett med diameteren 38 x 235 mm., klarte sirkelsagen 200 kapp på et fulladet 5.0 Ah batteri.

Ergonomisk utforming
Håndtaket på Makita DHS660 er dekket med gummi. I tillegg har håndtaket god ergonomi, sånn at arbeidsstillingen blir både komfortabel og trygg. Den nye sirkelsagen dessuten utstyrt med en sikkerhetsbryter som forhindrer at du starter den ved en feil.

 

Automatisk kapphastighet
Sagen kan også skilte med noe som Makita kaller «ADT» – eller Automatic torque Drive Technology. Det smarte med ADT er at kapphastigheten endres automatisk slik at den matcher lasten. Ved lav belastning, kjøer saga på høy hastighet, men med tyngre belastning vil maskinen jobbe med et høyere dreiemoment.

Mindre punsjing neste gang du bestiller byggevarer? Byggmakker

Mindre punsjing neste gang du bestiller byggevarer?

27.03.2020

Forbedringene som har blitt gjort i BM Portalen det siste året, har gitt mange av proffkundene til Byggmakker gode gevinster. Integrasjon med kalkulasjonsprogrammer og et nytt BREEAM-filter er noen av funksjonene som skal gi deg en mer effektiv hverdag – hver dag!

Kraftig vekst i BM Portalen: Proffen vil bestille selv! Byggmakker

Kraftig vekst i BM Portalen: Proffen vil bestille selv!

06.01.2020

Byggmakkers skreddersydde nettjeneste for proffen har fått mange nye brukere i 2019. Enda enklere varebestilling og tilgang til informasjon og dokumentasjon gjør hverdagen mer effektiv.

Håndverkere ekstra utsatt: – Det kan få store konsekvenser Byggmakker

Håndverkere ekstra utsatt: – Det kan få store konsekvenser

27.11.2019

– Vi ser veldig mye skader i håndverkerbransjen. Ikke fordi de gjør en dårlig jobb, men fordi en feil kan få veldig store konsekvenser, sier Harald Holm Glad, fagansvarlig for ansvarsforsikring i Gjensidige.

Aldri mer «løses på byggeplass»! Byggmakker

Aldri mer «løses på byggeplass»!

11.11.2019

Med helproffe tekniske tjenester levert av Byggmakker Team Proff vil prosjekteringsarbeidet ditt få en helt ny dimensjon.