StartsidenTips og rådProff

Natre Neverpaint - Vedlikeholsfrie vinduer

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

 

Se våre supertilbud - gjelder t.o.m 27. juni

 

 

Et ønske om vedlikeholdsfrihet er en tiltagende trend, og spesielt maling av vinduer er tidkrevende pirkearbeid som de færreste huseiere ønsker å bruke tid på. Natre Neverpaint er vedlikeholdsfri aluminiumkledning på utvendig side, som aldri trenger å males.

Fullverdig vindu – naturlig utseende
Natre bygger Neverpaint-vinduene på sedvanlig vis med kjerne av tre. Utsiden kles med aluminium. Aluminiumskarmene pulverlakkeres, men der standard lakk gjerne har en glansgrad på 70 prosent, bruker Natre 30 prosent. Det matte uttrykket gjør at på normal betraktningsavstand oppfattes vinduene som vanlige trevinduer. Neverpaint kan med andre ord trygt benyttes til trehus og hytter, uten at det oppfattes som stilbrudd.

Utvalg og valgfrihet
Neverpaint legger ingen begrensninger på verken farge, glass- eller vindustype. De vedlikeholdsfrie vinduene leveres i toppsving, sidehengslet, faste karmer, balkongdør og heve/skyvedører, og med alle de smarte glassløsningene fra Natre. Standardfargen er bomullshvit (S-0502Y) og aluminiumskarmene har en glansgrad på 30 prosent. Men ved bestilling står kunden fritt til å velge hvilken som helst farge innenfor NCIS-systemet. Ønskes en annen glansgrad er dette også mulig.

Neverpaint – lønnsomt i lengden
Vinduene er den delen av husfasaden som utsettes for størst påkjenninger, og spesielt vinduer på sør- og vestvegger. Økt UV-stråling og kondens på grunn av varierende inne- og utetemperatur gir økt slitasje. Med andre ord bør vinduene males oftere en selve huset, og gjerne etter 5-6 år. Vedlikehold av vinduene forsømmes ofte, noe som resulterer i råte og forkortet levetid. Om man ser totaløkonomi på tid og materialer brukt på vedlikehold, samt total levetid vil den lille ekstrakostnaden ved et Neverpaint-vindu tjene seg inn ved første gangs vedlikehold.

Leveringstid og levetid
Neverpaint tar gjerne en uke lengre enn ordinære vinduer å produsere, og en leveringstid på 3-4 uker må påregnes. Teknisk levetid uten utskiftninger er minimum 20 år, forutsatt normal bruk og slitasje, samt at anvisninger for drift og vedlikehold følges.