StartsidenTips og rådProff

Nyhet: Arbeidshansker tilpasset nordiske forhold

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

Disse hanskene sitter som støpt på hendene, har lang levetid, full luftsirkulasjon og fingertupper laget for touchscreen.

Workhand har utviklet en hanskeserie som er spesialtilpasset vårt nordiske klima. Den nye Dry-Fit-hansken har moderne AirFlow-teknologi som sørger for at du kan jobbe med arbeidshansker som er svale og pustende gjennom hele dagen – selv i 30 varmegrader.

— Ingenting er overlatt til tilfeldighetene med disse hanskene. All utvikling har skjedd på bakgrunn av ønsker fra brukerne selv, og vi har jobbet knallhardt over lengre tid med de nye teknologiene. Nå gleder vi oss til å vise de frem, sier Workhand-gründer Tom Stokke.

Andre produkter fra våre leverandører:

KOMFORT HELE DAGEN: De nye hanskene fra Workhand er så behagelige at du kan ha de på hele arbeidsdagen.

EFFEKTIVISERER ARBEIDSDAGEN: Med praktiske fingertupper slipper du å ta av hanskene hver gang du skal bruke mobilen.

Komfortabel og miljøvennlig hanskefamilie

Workhand har tatt i bruk den nyeste teknologien for å gi brukerne den best mulige opplevelsen.

Blant annet bruker Dry-Fit® serien MagicKnit-teknologi, en datastyrt strikketeknologi som gjør at hanskene sitter som støpt. Hanskene er strikket av miljøvennlig SmartFiber-garn fra resirkulerte plastflasker.

Hele Dry-Fit® serien er Øko-Tex® sertifisert og inneholder ingen giftige substanser.

Vil du se nærmere på hanskene fra Workhand Dry-Fit®?

Logg deg inn og se produktene i BM-portalen!

Link
Treterrasser på terreng Byggmakker

Treterrasser på terreng

15.06.2021

Byggforskserien har revidert anvisning 517.111, som omhandler terrasser av tre i flukt med bakken eller direkte over terreng. Anvisningen kan også være aktuell for tregulv på balkonger og takterrasser.

Revidert om yttervegg av bindingsverk Byggmakker

Revidert om yttervegg av bindingsverk

15.06.2021

En revidert anvisning i Byggforskserien om oppbygging av yttervegger med bindingsverk av tre, beskriver materialer, varmeisolasjon og tettesjikt. Her får du veiledning i montering av isolasjon, vindsperre og dampsperre.

Bli ekspert på gipsplater  Byggmakker

Bli ekspert på gipsplater

04.03.2021

Du som er håndverker, vet at ulike rom krever ulike konstruksjoner – men visste du at det finnes ulike gipsplater med ulike egenskaper? Vi har tatt for oss fem helt forskjellige produkter fra Norgips.

Derfor er jeg Fiks Ferdig-partner  Byggmakker

Derfor er jeg Fiks Ferdig-partner

02.03.2021

Snekker Evensen har mer enn hundre Fiks Ferdig-oppdrag på CVen. Les videre og finn ut hvorfor han tar flere av oppdragene sine i samarbeid med Byggmakker.