StartsidenTips og rådProff

Nytt tetteprodukt fra Isola


 

Klar for vinteren?. Vi har snøskuffer. Se utvalget her!


 

FlexWrap 60 skal gjøre tettearbeidet både enklere og mer effektivt, hevder produsenten.

Isola lanserer nå et nytt tilskudd i FlexWrap-sortimentet: Et hendig tapeformat med bredde på kun 60 millimeter. Denne tapen er i likhet med de andre FlexWrap-produktene forkomprimert og består av en kreppet Tyvek-duk med fleksibel og selvklebende butyl. Dermed fungerer tapen også til tetting rundt alle typer gjennomføringer som ikke er standardiserte, samt ferdigtilpassede forhåndsproduserte mansjetter.

Aktuelle bruksområder for FlexWrap 60 inkluderer tetting rundt bjelker, braketter, rektangulære ventilasjonskanaler, elektrikerbokser eller lignende.

Ettersom tapen er forkomprimert, er den svært enkel å forme også til vinkler og hjørner. Den selvklebende butylen sørger for en god og tett tilslutning med varige heftegenskaper. FlexWrap 60 kan også brukes til tettearbeid både på vind- og dampsperrer av polyetylen eller polypropylen, og hefter godt til de fleste faste materialer som treverk, metaller, mur og betong. Imidlertid må porøse og sugende underlag alltid primes før du bruker FlexWrap 60.

Tapen er for øvrig kompatibel med alle vindsperre-  og undertakvariantene som inngår i Isola Tyvek Klimasystem. FlexWrap 60 blir tilgjengelig på markedet våren 2018.

Aldri mer «løses på byggeplass»! Byggmakker

Aldri mer «løses på byggeplass»!

11.11.2019

Med helproffe tekniske tjenester levert av Byggmakker Team Proff vil prosjekteringsarbeidet ditt få en helt ny dimensjon.

Proffkunder med papirene i orden Byggmakker

Proffkunder med papirene i orden

31.10.2019

Det stilles strenge krav til dokumentasjon i norsk bygg- og anleggsbransje, samtidig som konsekvensene kan bli alvorlige hvis du ikke har alt på stell.

Bruker BM Portalen fordi det er lettvint Byggmakker

Bruker BM Portalen fordi det er lettvint

21.10.2019

Rørosbedriften Kjellmark sparer mye tid på å legge inn varebestillinger og hente ut dokumentasjon fra Byggmakkers smarte nettløsning for proffen.

Lærlinglekene: Den neste generasjonen  Byggmakker

Lærlinglekene: Den neste generasjonen

04.10.2019

Når Lærlinglekene blir arrangert i Trondheim, er det for å knytte kontakter mellom den nåværende og den neste generasjonen håndverkere. – De er fremtiden vår, sier proffselger.