StartsidenTips og rådProff

Nytt tetteprodukt fra Isola


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

FlexWrap 60 skal gjøre tettearbeidet både enklere og mer effektivt, hevder produsenten.

Isola lanserer nå et nytt tilskudd i FlexWrap-sortimentet: Et hendig tapeformat med bredde på kun 60 millimeter. Denne tapen er i likhet med de andre FlexWrap-produktene forkomprimert og består av en kreppet Tyvek-duk med fleksibel og selvklebende butyl. Dermed fungerer tapen også til tetting rundt alle typer gjennomføringer som ikke er standardiserte, samt ferdigtilpassede forhåndsproduserte mansjetter.

Aktuelle bruksområder for FlexWrap 60 inkluderer tetting rundt bjelker, braketter, rektangulære ventilasjonskanaler, elektrikerbokser eller lignende.

Ettersom tapen er forkomprimert, er den svært enkel å forme også til vinkler og hjørner. Den selvklebende butylen sørger for en god og tett tilslutning med varige heftegenskaper. FlexWrap 60 kan også brukes til tettearbeid både på vind- og dampsperrer av polyetylen eller polypropylen, og hefter godt til de fleste faste materialer som treverk, metaller, mur og betong. Imidlertid må porøse og sugende underlag alltid primes før du bruker FlexWrap 60.

Tapen er for øvrig kompatibel med alle vindsperre-  og undertakvariantene som inngår i Isola Tyvek Klimasystem. FlexWrap 60 blir tilgjengelig på markedet våren 2018.

Mindre punsjing neste gang du bestiller byggevarer? Byggmakker

Mindre punsjing neste gang du bestiller byggevarer?

27.03.2020

Forbedringene som har blitt gjort i BM Portalen det siste året, har gitt mange av proffkundene til Byggmakker gode gevinster. Integrasjon med kalkulasjonsprogrammer og et nytt BREEAM-filter er noen av funksjonene som skal gi deg en mer effektiv hverdag – hver dag!

Kraftig vekst i BM Portalen: Proffen vil bestille selv! Byggmakker

Kraftig vekst i BM Portalen: Proffen vil bestille selv!

06.01.2020

Byggmakkers skreddersydde nettjeneste for proffen har fått mange nye brukere i 2019. Enda enklere varebestilling og tilgang til informasjon og dokumentasjon gjør hverdagen mer effektiv.

Bestiller du uspesifisert badegulv? Byggmakker

Bestiller du uspesifisert badegulv?

17.12.2019

Ditt nye bad kan bli ekstra dyrt hvis du glemmer å be håndverkeren bruke kvalitetsprodukter der det synes minst, men teller mest.

Håndverkere ekstra utsatt: – Det kan få store konsekvenser Byggmakker

Håndverkere ekstra utsatt: – Det kan få store konsekvenser

27.11.2019

– Vi ser veldig mye skader i håndverkerbransjen. Ikke fordi de gjør en dårlig jobb, men fordi en feil kan få veldig store konsekvenser, sier Harald Holm Glad, fagansvarlig for ansvarsforsikring i Gjensidige.