StartsidenTips og rådProff

Nytt tetteprodukt fra Isola

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Kampanjedager! Se alle våre tilbud her.

 

 

FlexWrap 60 skal gjøre tettearbeidet både enklere og mer effektivt, hevder produsenten.

Isola lanserer nå et nytt tilskudd i FlexWrap-sortimentet: Et hendig tapeformat med bredde på kun 60 millimeter. Denne tapen er i likhet med de andre FlexWrap-produktene forkomprimert og består av en kreppet Tyvek-duk med fleksibel og selvklebende butyl. Dermed fungerer tapen også til tetting rundt alle typer gjennomføringer som ikke er standardiserte, samt ferdigtilpassede forhåndsproduserte mansjetter.

Aktuelle bruksområder for FlexWrap 60 inkluderer tetting rundt bjelker, braketter, rektangulære ventilasjonskanaler, elektrikerbokser eller lignende.

Ettersom tapen er forkomprimert, er den svært enkel å forme også til vinkler og hjørner. Den selvklebende butylen sørger for en god og tett tilslutning med varige heftegenskaper. FlexWrap 60 kan også brukes til tettearbeid både på vind- og dampsperrer av polyetylen eller polypropylen, og hefter godt til de fleste faste materialer som treverk, metaller, mur og betong. Imidlertid må porøse og sugende underlag alltid primes før du bruker FlexWrap 60.

Tapen er for øvrig kompatibel med alle vindsperre-  og undertakvariantene som inngår i Isola Tyvek Klimasystem. FlexWrap 60 blir tilgjengelig på markedet våren 2018.

Treterrasser på terreng Byggmakker

Treterrasser på terreng

15.06.2021

Byggforskserien har revidert anvisning 517.111, som omhandler terrasser av tre i flukt med bakken eller direkte over terreng. Anvisningen kan også være aktuell for tregulv på balkonger og takterrasser.

Revidert om yttervegg av bindingsverk Byggmakker

Revidert om yttervegg av bindingsverk

15.06.2021

En revidert anvisning i Byggforskserien om oppbygging av yttervegger med bindingsverk av tre, beskriver materialer, varmeisolasjon og tettesjikt. Her får du veiledning i montering av isolasjon, vindsperre og dampsperre.

Kampanjedager tak! Byggmakker

Kampanjedager tak!

27.04.2021

20% på takstein, takplater og takbelegg* Gjelder i perioden 2. - 20. juni

Bli ekspert på gipsplater  Byggmakker

Bli ekspert på gipsplater

04.03.2021

Du som er håndverker, vet at ulike rom krever ulike konstruksjoner – men visste du at det finnes ulike gipsplater med ulike egenskaper? Vi har tatt for oss fem helt forskjellige produkter fra Norgips.