StartsidenTips og rådProff

Praktisk med container på byggeplassen

Høres det fristende ut med automatisk etterfylling av varer og innendørs lagring av utstyr? Hos Byggmakker kan du leie din egen byggeplasscontainer som effektiviserer arbeidsdagen.

– Vi har flere typer containere, hver type til sin bruk. Når kulden setter inn er det ekstra viktig med oppbevaringsplasser som er varme og tørre til større verktøy. Også for lim og fug er det essensielt at temperaturen ikke er under null grader, sier han.

Det sier Terje Mørch, uteselger i Byggmakker. I sitt område har de en containerpark på 37 containere som rullerer mellom aktive byggeplasser. Særlig på vinteren er slike oppbevaringsløsninger populært, skal vi tro Mørch.

Containertilbudet er en del av logistikkløsningene Byggmakker tilbyr. Du kan velge mellom fire ulike løsninger i ulike størrelser og forskjellig innredning.  

 PÅ VEI INN FOR Å FYLLE PÅ: Uteselger i Byggmakker, Terje Mørch.

Velg mellom 4 utstyrspakker

UTSTYRSPAKKE 1
Den enkleste utgaven kommer uten innredning.

UTSTYRSPAKKE 2
Denne utgaven leveres med 16 A elektrisk inntaksboks med to innvendige stikk, lysbryter, lysstoffarmatur i taket og 200 W varmevifte på veggen.

UTSTYRSPAKKE 3 - Vår bestselger
Denne utgaven leveres med det samme elektriske opplegget som pakke 2, men i tillegg kommer stålhyller i 40 x 100 cm, samt hylleplater og slingrekanter.

UTSTYRSPAKKE 4 - En komplett løsning
Den mest velutstyrte containeren leveres med komplett HMS-løsning med fullt utstyrt medisinskap, førstehjelpskoffert, båreskap med ulltepper og nakkekrage, brannslukker, brannteppe og øyeskyll. Containeren
leveres med samme innredning som pakke 3, men har også verktøytavle 896 x 480 mm, låsbart verktøyskap 950 x 450 mm, 90 cm skinne med 5 klips og Maglite med ladestasjon. HMS-pakken kan også kjøpes separat.

Mer lønnsomt for håndverkeren

Orden og effektivitet er viktig for alle som jobber på en byggeplass. Mørch forteller at de mest populære containerne til Byggmakker er de som blir etterfylt med festemidler.

Hvilke festemidler og utstyr containeren leveres og etterfylles med avgjøres i et innledende møte tidlig i prosessen.

– Noen kunder trenger ukentlig oppfølging mens andre klarer seg med en enkeltleveranse. For kunder som bestiller ofte lager vi en egen handleliste i BM-portalen som navngis «container.» På den måten holder vi prosessen adskilt fra andre bestillinger i portalen, forteller han.

LEVERES MED KRAN: Containeren fra Byggmakker kan enkelt tilpasses din byggeplass. Foto: Byggmakker Høvellast Lillestrøm

– Å bruke digitale løsninger til bestillinger er helt nødvendig fordi kunden skal vite hvilket produkt han eller hun bestiller. Vi har et svært bredt sortiment på festemidler, så det er viktig å sikre at vi leverer riktig.

Mørch får støtte av en proffkunde som bruker byggeplasscontainer aktivt.  

– Med containeren fra Byggmakker slipper vi å administrere leveransene av festemidler. Det gjør det veldig enkelt for oss, sier Arnt Ove Lindstrøm, anleggsleder i Fuglesang Dahl AS.

Den lokale entreprenøren på Innherred i Trøndelag har valgt bestselgeren til Byggmakker. I utstyrspakke 3 får Lindstrøm tørr og varm oppbevaring av anleggsutstyr og et praktisk lagringssystem for skruer og festemidler. Sortimentet velges ut gjennom BM-portalen, og så fylle Byggmakker på automatisk.

– Vi kan til enhver tid hente standardsortimentet vårt i containeren. Det gir oss en enklere arbeidshverdag, og vi kan bruke tiden vår på det vi syns er mest givende, avslutter anleggslederen.

 

Disse arbeidsklærne vil proffen ha Byggmakker

Disse arbeidsklærne vil proffen ha

28.01.2021

Utvalget av arbeidsklær har tidligere vært preget av enkle universalløsninger og kjedelig design. I takt med tiden har også funksjonalitet, tekniske løsninger, personlig sikkerhet – og stil, blitt viktigere enn noensinne.

Byggebransjen tar miljøansvar  Byggmakker

Byggebransjen tar miljøansvar

28.01.2021

Byggenæringen er blant bransjene som har størst klimafotavtrykk, og trenger å bli mer bærekraftig. Slik tar Byggmakker og deres leverandører ansvar.

Har arbeidsdagen for få timer? Byggmakker

Har arbeidsdagen for få timer?

20.01.2021

Byggmakker tilbyr profesjonelle tekniske tjenester slik at du får kabalen til å gå opp.

Byggmakker legger til rette for digital handel med kunder fra det offentlige Byggmakker

Byggmakker legger til rette for digital handel med kunder fra det offentlige

20.01.2021

Stadig flere offentlige virksomheter krever at leverandørene tilfredsstiller økte krav til e-handel. Lillestrøm kommune krever for eksempel at alle leverandørene skal kunne motta elektronisk bestilling på avtalene de har med sine kunder i form av EDI-bestillinger. Byggmakker har nå laget en løsning som gjør det enklere for kommuner å velge riktige varer.