StartsidenTips og rådProff

Praktisk med container på byggeplassen

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

Høres det fristende ut med automatisk etterfylling av varer og innendørs lagring av utstyr? Hos Byggmakker kan du leie din egen byggeplasscontainer som effektiviserer arbeidsdagen.

– Vi har flere typer containere, hver type til sin bruk. Når kulden setter inn er det ekstra viktig med oppbevaringsplasser som er varme og tørre til større verktøy. Også for lim og fug er det essensielt at temperaturen ikke er under null grader, sier han.

Det sier Terje Mørch, uteselger i Byggmakker. I sitt område har de en containerpark på 37 containere som rullerer mellom aktive byggeplasser. Særlig på vinteren er slike oppbevaringsløsninger populært, skal vi tro Mørch.

Containertilbudet er en del av logistikkløsningene Byggmakker tilbyr. Du kan velge mellom fire ulike løsninger i ulike størrelser og forskjellig innredning.  

 PÅ VEI INN FOR Å FYLLE PÅ: Uteselger i Byggmakker, Terje Mørch.

Velg mellom 4 utstyrspakker

UTSTYRSPAKKE 1
Den enkleste utgaven kommer uten innredning.

UTSTYRSPAKKE 2
Denne utgaven leveres med 16 A elektrisk inntaksboks med to innvendige stikk, lysbryter, lysstoffarmatur i taket og 200 W varmevifte på veggen.

UTSTYRSPAKKE 3 - Vår bestselger
Denne utgaven leveres med det samme elektriske opplegget som pakke 2, men i tillegg kommer stålhyller i 40 x 100 cm, samt hylleplater og slingrekanter.

UTSTYRSPAKKE 4 - En komplett løsning
Den mest velutstyrte containeren leveres med komplett HMS-løsning med fullt utstyrt medisinskap, førstehjelpskoffert, båreskap med ulltepper og nakkekrage, brannslukker, brannteppe og øyeskyll. Containeren
leveres med samme innredning som pakke 3, men har også verktøytavle 896 x 480 mm, låsbart verktøyskap 950 x 450 mm, 90 cm skinne med 5 klips og Maglite med ladestasjon. HMS-pakken kan også kjøpes separat.

Mer lønnsomt for håndverkeren

Orden og effektivitet er viktig for alle som jobber på en byggeplass. Mørch forteller at de mest populære containerne til Byggmakker er de som blir etterfylt med festemidler.

Hvilke festemidler og utstyr containeren leveres og etterfylles med avgjøres i et innledende møte tidlig i prosessen.

– Noen kunder trenger ukentlig oppfølging mens andre klarer seg med en enkeltleveranse. For kunder som bestiller ofte lager vi en egen handleliste i BM-portalen som navngis «container.» På den måten holder vi prosessen adskilt fra andre bestillinger i portalen, forteller han.

LEVERES MED KRAN: Containeren fra Byggmakker kan enkelt tilpasses din byggeplass. Foto: Byggmakker Høvellast Lillestrøm

– Å bruke digitale løsninger til bestillinger er helt nødvendig fordi kunden skal vite hvilket produkt han eller hun bestiller. Vi har et svært bredt sortiment på festemidler, så det er viktig å sikre at vi leverer riktig.

Mørch får støtte av en proffkunde som bruker byggeplasscontainer aktivt.  

– Med containeren fra Byggmakker slipper vi å administrere leveransene av festemidler. Det gjør det veldig enkelt for oss, sier Arnt Ove Lindstrøm, anleggsleder i Fuglesang Dahl AS.

Den lokale entreprenøren på Innherred i Trøndelag har valgt bestselgeren til Byggmakker. I utstyrspakke 3 får Lindstrøm tørr og varm oppbevaring av anleggsutstyr og et praktisk lagringssystem for skruer og festemidler. Sortimentet velges ut gjennom BM-portalen, og så fylle Byggmakker på automatisk.

– Vi kan til enhver tid hente standardsortimentet vårt i containeren. Det gir oss en enklere arbeidshverdag, og vi kan bruke tiden vår på det vi syns er mest givende, avslutter anleggslederen.

 

Treterrasser på terreng Byggmakker

Treterrasser på terreng

15.06.2021

Byggforskserien har revidert anvisning 517.111, som omhandler terrasser av tre i flukt med bakken eller direkte over terreng. Anvisningen kan også være aktuell for tregulv på balkonger og takterrasser.

Revidert om yttervegg av bindingsverk Byggmakker

Revidert om yttervegg av bindingsverk

15.06.2021

En revidert anvisning i Byggforskserien om oppbygging av yttervegger med bindingsverk av tre, beskriver materialer, varmeisolasjon og tettesjikt. Her får du veiledning i montering av isolasjon, vindsperre og dampsperre.

Bli ekspert på gipsplater  Byggmakker

Bli ekspert på gipsplater

04.03.2021

Du som er håndverker, vet at ulike rom krever ulike konstruksjoner – men visste du at det finnes ulike gipsplater med ulike egenskaper? Vi har tatt for oss fem helt forskjellige produkter fra Norgips.

Derfor er jeg Fiks Ferdig-partner  Byggmakker

Derfor er jeg Fiks Ferdig-partner

02.03.2021

Snekker Evensen har mer enn hundre Fiks Ferdig-oppdrag på CVen. Les videre og finn ut hvorfor han tar flere av oppdragene sine i samarbeid med Byggmakker.