StartsidenTips og rådProff

Proffgulv som sparer tid og helse

Dette proffgulvet er det eneste av sitt slag på markedet. Forestia proffgulv er gulvrevolusjonen som både er lettere og kortere enn «vanlige» gulvplater.

Gulvunderlag skal tåle belastning uten at det oppstår skader eller knirking når bjelkene tørker. Det trenger du ikke bekymre deg for med Forestia proffgulv. Overflaten blir alltid jevn, og du kan enkelt montere proffgulvet alene. Da kan du spare tid, penger – og ryggen din.

— Det er flere håndverkere som har begynt å se de helsemessige gevinstene ved å bruke Forestia proffgulv. De som har valgt å prøve det går ikke tilbake til de vanlige standardplatene.

Det sier produktsjef i Forestia, Christian Sørlie. Han kaller gulvplatene en revolusjon for håndverkere, og flere og flere har de siste årene fått øynene opp for nettopp Forestia proffgulv. Det er det grunner til.

«Det er mye lettere arbeid å gjennomføre, og det vil spesielt lønne seg i lengden»

— Christian Sørlie, produktsjef Forestia proffgulv

Énmannsjobb å legge proffgulv

Proffgulvet har redusert lengden fra standard 2,40 meter til 1,80 meter. Dermed har gulvplaten blitt enklere å håndtere for håndverkeren.

I tillegg har platene en enkel og brukervennlig klikkprofil som ikke finnes på markedet fra før. Klikkprofilen og den kortere lengden gjør at man ikke lenger trenger å bruke ressurser og tid på å være to for å legge gulv.

— Å legge gulv har blitt en énmannsjobb, sier Sørlie.

Som følge av at lengden er redusert, har naturlig nok vekten også gått ned. Nå veier en gulvplate 16 kg, der den før veide 22 kg. Klikkprofilen gjør også at gulvet alltid blir jevnt og fint.

— Når det blir jevnt og tett trenger man heller ikke bruke tid og ressurser på etterarbeid på plata. Det er viktig å lette hverdagen til byggmesterne, uten at det skal gå ut over kvaliteten på produktene, sier Sørlie.

PÅ PLASS: Forestia Proffgulv er enkelt å håndtere.  

Slik bestiller du varene enklest mulig:

 

Mindre belastning

Selv om Sørlie og Forestia er stolte av sitt velutviklede klikksystem, understreker han at resultat ikke er alt. Den reduserte vekten på platene gir et lettere arbeid, som går positivt utover den totale belastningen det gir på kroppen.

— Du sparer på både helsa og ryggen. Det er mye lettere arbeid å gjennomføre, og det vil spesielt lønne seg i lengden, sier Sørlie.

Han forteller at han har et inntrykk at håndverkere blir stadig mer bevisste på å bruke produkter som er enklere å håndtere.

— I Forestia er vi stolte over å utvikle produkter som tar HMS på alvor. Proffgulv fra Forestia er i en særklasse når det gjelder HMS for de som legger gulv, sier Sørlie.

ÉNMANNSJOBB: Forestia proffgulv er både kortere og lettere enn andre standardplater. Da kan du legge gulv på egenhånd.

Ikke medlem av Team Proff?

 

Slik får du slett tak uten å slipe og sparkle Byggmakker

Slik får du slett tak uten å slipe og sparkle

29.10.2020

Taket er vanskelig å nå. Disse ferdigtapetserte takplatene har en innovativ funksjon som sparer deg for den tyngste jobben.

Konservativ byggmester på nett med Byggmakker Byggmakker

Konservativ byggmester på nett med Byggmakker

01.10.2020

Byggmester Bjørnar Sæterhaug anser seg selv som konservativ i faget, men logger seg allikevel stadig inn i BM-portalen. Der henter han ut prisinformasjon, tekniske godkjenninger og annen dokumentasjon til ECO Nordlands mange ulike prosjekter.

Setter ny kvalitetsstandard for vinduer og dører Byggmakker

Setter ny kvalitetsstandard for vinduer og dører

15.09.2020

Som ekspert på vinduer tilpasset nordiske forhold, har Natre nå utviklet praktiske innadslående vinduer, samt videreutviklet sine klassiske heve- og skyvedører for det moderne hjem.

Har funnet nøkkelen til en effektiv byggeplass Byggmakker

Har funnet nøkkelen til en effektiv byggeplass

02.09.2020

For Entreprenør Svein Rommen AS handler veien til en effektiv byggeplass om grundig planlegging, god logistikk og en effektiv bruk av ressursene.