StartsidenTips og rådProff

Proffgulv som sparer tid og helse

Dette proffgulvet er det eneste av sitt slag på markedet. Forestia proffgulv er gulvrevolusjonen som både er lettere og kortere enn «vanlige» gulvplater.

Gulvunderlag skal tåle belastning uten at det oppstår skader eller knirking når bjelkene tørker. Det trenger du ikke bekymre deg for med Forestia proffgulv. Overflaten blir alltid jevn, og du kan enkelt montere proffgulvet alene. Da kan du spare tid, penger – og ryggen din.

— Det er flere håndverkere som har begynt å se de helsemessige gevinstene ved å bruke Forestia proffgulv. De som har valgt å prøve det går ikke tilbake til de vanlige standardplatene.

Det sier produktsjef i Forestia, Christian Sørlie. Han kaller gulvplatene en revolusjon for håndverkere, og flere og flere har de siste årene fått øynene opp for nettopp Forestia proffgulv. Det er det grunner til.

«Det er mye lettere arbeid å gjennomføre, og det vil spesielt lønne seg i lengden»

— Christian Sørlie, produktsjef Forestia proffgulv

Énmannsjobb å legge proffgulv

Proffgulvet har redusert lengden fra standard 2,40 meter til 1,80 meter. Dermed har gulvplaten blitt enklere å håndtere for håndverkeren.

I tillegg har platene en enkel og brukervennlig klikkprofil som ikke finnes på markedet fra før. Klikkprofilen og den kortere lengden gjør at man ikke lenger trenger å bruke ressurser og tid på å være to for å legge gulv.

— Å legge gulv har blitt en énmannsjobb, sier Sørlie.

Som følge av at lengden er redusert, har naturlig nok vekten også gått ned. Nå veier en gulvplate 16 kg, der den før veide 22 kg. Klikkprofilen gjør også at gulvet alltid blir jevnt og fint.

— Når det blir jevnt og tett trenger man heller ikke bruke tid og ressurser på etterarbeid på plata. Det er viktig å lette hverdagen til byggmesterne, uten at det skal gå ut over kvaliteten på produktene, sier Sørlie.

PÅ PLASS: Forestia Proffgulv er enkelt å håndtere.  

Slik bestiller du varene enklest mulig:

 

Mindre belastning

Selv om Sørlie og Forestia er stolte av sitt velutviklede klikksystem, understreker han at resultat ikke er alt. Den reduserte vekten på platene gir et lettere arbeid, som går positivt utover den totale belastningen det gir på kroppen.

— Du sparer på både helsa og ryggen. Det er mye lettere arbeid å gjennomføre, og det vil spesielt lønne seg i lengden, sier Sørlie.

Han forteller at han har et inntrykk at håndverkere blir stadig mer bevisste på å bruke produkter som er enklere å håndtere.

— I Forestia er vi stolte over å utvikle produkter som tar HMS på alvor. Proffgulv fra Forestia er i en særklasse når det gjelder HMS for de som legger gulv, sier Sørlie.

ÉNMANNSJOBB: Forestia proffgulv er både kortere og lettere enn andre standardplater. Da kan du legge gulv på egenhånd.

Ikke medlem av Team Proff?

 

Smartere oppussing Byggmakker

Smartere oppussing

09.03.2021

For å ta best mulig vare på våre hjem og hytter bør vi ta smarte valg og gode grep når vi pusser opp. Men hvordan gjør vi det? Les rådene som er utarbeidet av Direktoratet for byggkvalitet til hvordan du kan pusse opp smartere.

Bli ekspert på gipsplater  Byggmakker

Bli ekspert på gipsplater

04.03.2021

Du som er håndverker, vet at ulike rom krever ulike konstruksjoner – men visste du at det finnes ulike gipsplater med ulike egenskaper? Vi har tatt for oss fem helt forskjellige produkter fra Norgips.

Her er grunnene til å velge høytrykkslaminatgulv Byggmakker

Her er grunnene til å velge høytrykkslaminatgulv

04.03.2021

Høytrykkslamineringen gjør gulvet betydelig sterkere enn vanlig laminat, men det er bare én av mange grunner til å velge høytrykkslaminat.

Derfor er jeg Fiks Ferdig-partner  Byggmakker

Derfor er jeg Fiks Ferdig-partner

02.03.2021

Snekker Evensen har mer enn hundre Fiks Ferdig-oppdrag på CVen. Les videre og finn ut hvorfor han tar flere av oppdragene sine i samarbeid med Byggmakker.