StartsidenTips og rådProff

Slik gir de kundene en enklere hverdag

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

Våre proffselgere er lidenskapelig opptatt av det de gjør. Med stor fagkunnskap og engasjement hjelper de folk med å gjøre de riktige valgene i byggeprosjektene sine.

Vurderer du å bli proffkunde hos Byggmakker? Kanskje er du det allerede og bare vil vite mer om fordelene? Les videre og få de beste innsidetipsene til proffselgerne Steffen, Jørgen og Ingar.

Fleksibel og pålitelig levering

– Det beste med å være proffselger er å jobbe tett på kundene og hjelpe de med å løse utfordringer, sier Steffen Bjørnstad, proffselger på Byggmakker Elverum.

Hos Byggmakker finner du et bredt utvalg av materialer, men ifølge Bjørnstad er det de fleksible leveringsløsningene og kunnskapen til selgerne som skiller Byggmakker fra konkurrentene.

– Hadde vi ikke vært gode på levering og tilgjengelighet hadde vi mistet både kunder og troverdighet, forteller Bjørnstad, og fortsetter:

– Det er også viktig å gi skryt til sjåførene våre. Vi får hele tiden positive tilbakemeldinger fra kunder om at de er løsningsorienterte når de kommer for å levere materialer på byggeplassene.

PÅLITELIG: Proffselger Steffen Bjørnstad mener at det viktigste i jobben er å være tilgjengelig, pålitelig og kunnskapsrik. Det mener han at Byggmakker lykkes med.

Proffselgerne veileder også kundene til en grønn byggeplass, og stiller flere krav til sortering av avfall og ryddige byggeplasser på de største prosjektene.

Byggmakker har bevisst hatt et større fokus på miljø de siste årene, og det merkes at kundene også blir mer opptatt av å velge miljøvennlige materialer – spesielt til innsiden av byggene.

– Det er også et mål for Byggmakker at alle varehusene skal være sertifisert som miljøfyrtårn, og det er vi godt på vei til å oppnå, sier Bjørnstad.

 

BM-portalen for en enklere hverdag

– Mange tror at BM-portalen kun er en nettbutikk, men som bruker får du tilgang til så mye mer. Blant annet får du enkel oversikt over ordrehistorikk, diverse dokumentasjon, HMS og signaturhistorikk fra leveringer, forteller proffselger Jørgen Sollie ved Byggmakker Overhalla.

FOR ALLE: Jørgen Sollie anbefaler alltid kunder å ta i bruk BM-portalen for bedre oversikt og effektivitet. Det gjelder både små enkeltpersonforetak og store millionbedrifter.

– Noe av det beste med jobben min er å se aha-opplevelsen kunder får når de skjønner hvor mye enklere BM-portalen kan gjøre arbeidshverdagen deres, forteller Sollie.

Siden portalen kommer med så mange muligheter for kundene, er Sollie opptatt av å gi grundig opplæring. På den måten vil kunden kunne effektivisere arbeidsdagen sin mest mulig.

– Det er ikke bare vi som lærer opp kundene våre, de lærer også oss hvordan vi kan forbedre brukeropplevelsen. Det er blant annet på grunn av kundenes tilbakemeldinger at vi gjør endringer i hvilke funksjonaliteter portalen gir. Vi ønsker alltid å forbedre oss, og tar med glede imot forslag, forteller Sollie.

MANGE FORDELER: I tillegg til tilgang på BM-portalen får proffkunder også tilgang på forsikringer, juridisk rådgiving, avfallshåndtering, tekniske tjenester som tegning, beregning og søknader, samt utleie av containere og annet utstyr.

Benytt deg av kunnskapen vår

DEN USYNLIGE HJELPER: Ingar Eiterjord og resten av proffselgerne til Byggmakker jobber kontinuerlig for at kundene skal få en enklere hverdag.

Ingen dager er like som proffselger i Byggmakker. En arbeidsdag kan bestå av besøk på byggeplasser, sparring med kunder rundt prosjekter eller nysalg. Ofte har kunder god kunnskap fra før, og med fagkunnskapen til proffselgerne jobber de sammen for å finne den beste og mest kostnadseffektive løsningen.

– Definisjonen på en god proffselger er en med god fagkunnskap som er løsningsorientert, forteller Ingar Eiterjord, salgsleder hos Byggmakker Bodø, og fortsetter:

 – Jeg opplever at kundene våre er takknemlige når vi kommer med forslag som er tids- eller kostnadsbesparende, uten at de går utover kvaliteten. Det er viktig å spille på lag og å være en god samarbeidspartner, mener Eiterjord.

For å utvikle fagkunnskapen til proffselgerne arrangeres det tre fagmesser og praktiske messer hvert år. I tillegg brukes det mye tid på produktkurs med de enkelte leverandørene.

– I møte med kundene er det godt å ha en god porsjon fagkunnskap i bunn, sier Eiterjord.

Er du ikke proffkunde hos Byggmakker ennå?

Treterrasser på terreng Byggmakker

Treterrasser på terreng

15.06.2021

Byggforskserien har revidert anvisning 517.111, som omhandler terrasser av tre i flukt med bakken eller direkte over terreng. Anvisningen kan også være aktuell for tregulv på balkonger og takterrasser.

Revidert om yttervegg av bindingsverk Byggmakker

Revidert om yttervegg av bindingsverk

15.06.2021

En revidert anvisning i Byggforskserien om oppbygging av yttervegger med bindingsverk av tre, beskriver materialer, varmeisolasjon og tettesjikt. Her får du veiledning i montering av isolasjon, vindsperre og dampsperre.

Bli ekspert på gipsplater  Byggmakker

Bli ekspert på gipsplater

04.03.2021

Du som er håndverker, vet at ulike rom krever ulike konstruksjoner – men visste du at det finnes ulike gipsplater med ulike egenskaper? Vi har tatt for oss fem helt forskjellige produkter fra Norgips.

Derfor er jeg Fiks Ferdig-partner  Byggmakker

Derfor er jeg Fiks Ferdig-partner

02.03.2021

Snekker Evensen har mer enn hundre Fiks Ferdig-oppdrag på CVen. Les videre og finn ut hvorfor han tar flere av oppdragene sine i samarbeid med Byggmakker.