StartsidenTips og rådProff

Strålende respons for «Fiks Ferdig Bad»

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

 

Male huset – slik gjør du det!

 

 

De første pilotprosjektene med rørleggerkjeden VB ble gjennomført våren 2018, og så langt ser samarbeidet ut til å bære frukter.

Byggmakker har i 2018 utvidet sitt populære Fiks Ferdig-konsept til også å gjelde bad, og har i den forbindelse inngått en strategisk samarbeidsavtale med VB om salg av installasjonstjenester. I løpet av våren har det blitt gjennomført flere pilotprosjekter via fem av varehusene, og alt tyder på at dette er en tjeneste som er kommet for å bli.

– Vi er veldig godt fornøyd med responsen til nå. De tilbakemeldingene vi har fått, både fra våre egne varehus og VB, går på at dette er en etterlengtet tjeneste blant kundene, sier Runar Didriksen, Salgssjef Retail, i Byggmakker Handel A/S.

– Hele poenget med Fiks Ferdig er at du skal kunne spare tid og penger, og samtidig føle deg trygg på at jobben gjøres av kvalifiserte fagfolk. Akkurat oppussing av bad er det nok mange som er litt usikre på, og derfor hjelper det å ha med en rørleggerkjede som er kjent for høy kvalitet og god service på laget, legger Didriksen til.

Flere oppdrag for VB

For VB sin del medfører samarbeidet at de får tilgang til Byggmakkers kunder, hvor en stor andel av de som ønsker befaring er oppriktig interessert i å signere en avtale med rørleggerkjeden så lenge tilbudet svarer til forventningene. Tanken er at en slik ordning vil føre til færre bomturer og flere oppdrag.

– Rørleggerkjeden VB har, i likhet med Byggmakker, en strategi om å vokse og ta større markedsandeler. Samarbeid med andre aktører er et viktig ledd i denne satsningen. Ettersom VB er tuftet på fagkompetanse, er det først og fremst ekspertisen vår vi selger. Gjennom Byggmakker-avtalen får VB-bedriftene gode muligheter til å skaffe enda flere oppdrag, sier Morten Boye-Hansen, Leder Bedriftsmarked/Manager B2B.

– Tilgang til Byggmakker sine byggeprosjekter i proffmarkedet er en annen mulighet, sier han videre.

Lokalt samarbeid

Betingelsene for Fiks Ferdig Bad og hvordan dette håndteres i praksis avtales lokalt mellom hvert enkelt Byggmakker-varehus og VB-bedriften. Fellesnevneren er likevel at kundene får tilbud om gratis befaring når de er i kontakt med Byggmakker, og at en rørlegger fra VB deretter leverer et pristilbud på et «fiks ferdig» bad med både materialer og rørleggerarbeid inkludert. Dette er med andre ord et helhetlig konsept som skal sikre en god og profesjonell kundeopplevelse, takket være tett samarbeid mellom VB og Byggmakker – som begge har et felles mål om å skape fornøyde kunder.

For VB-bedriftene Nore VVS i Oslo og Lunder & Aas på Jessheim, førte det nye samarbeidet til oppdrag omtrent med det samme. Like etter lansering, var disse to rørleggerbedriftene allerede i gang med hvert sitt bad.

Pilotprosjektene med Fiks Ferdig Bad ble lansert gjennom varehusene BM Lillestrøm, BM Gunvald Johansen Fauske, BM Gipling Steinkjer, BM Eiker og BM Strand (Jørpeland), og responsen fra kundene har vært svært positiv.

– Jeg kaller dette en «Win-Win»-situasjon, ettersom det selvsagt gagner både oss og VB, men ikke minst kundene våre også. Fiks Ferdig Bad er et etterlengtet tilbud i markedet som vi tror kan senke terskelen for at flere velger å renovere badet, avslutter Didriksen.

Ikke medlem av Team Proff?

Få med deg alle fordelene her

Link
Treterrasser på terreng Byggmakker

Treterrasser på terreng

15.06.2021

Byggforskserien har revidert anvisning 517.111, som omhandler terrasser av tre i flukt med bakken eller direkte over terreng. Anvisningen kan også være aktuell for tregulv på balkonger og takterrasser.

Revidert om yttervegg av bindingsverk Byggmakker

Revidert om yttervegg av bindingsverk

15.06.2021

En revidert anvisning i Byggforskserien om oppbygging av yttervegger med bindingsverk av tre, beskriver materialer, varmeisolasjon og tettesjikt. Her får du veiledning i montering av isolasjon, vindsperre og dampsperre.

Bli ekspert på gipsplater  Byggmakker

Bli ekspert på gipsplater

04.03.2021

Du som er håndverker, vet at ulike rom krever ulike konstruksjoner – men visste du at det finnes ulike gipsplater med ulike egenskaper? Vi har tatt for oss fem helt forskjellige produkter fra Norgips.

Derfor er jeg Fiks Ferdig-partner  Byggmakker

Derfor er jeg Fiks Ferdig-partner

02.03.2021

Snekker Evensen har mer enn hundre Fiks Ferdig-oppdrag på CVen. Les videre og finn ut hvorfor han tar flere av oppdragene sine i samarbeid med Byggmakker.