StartsidenTips og rådProff

Tak-over-tak beskytter mot kostbare vannlekkasjer

Én av nyhetene i Team Proff Fordelsprogram er leie av tak-over-tak til en rimelig penge. Nedre Romerike Bygg AS er blant de som fra før har god erfaring med å bruke nettopp slike løsninger.

Byggmakker kan fra og med våren 2018 tilby proffkunder en rekke nye tjenester gjennom sitt fordelsprogram. En av nyhetene det er knyttet stor begeistring til er muligheten til å leie avanserte tak-over-tak-løsninger fra Ramirent. Deres systemer er basert på midlertidige takløsninger som er laget av kederduk, og har et spenn på opptil 36 meter. Tak-over-tak sørger for at du kan jobbe tørt og uforstyrret av vær og vind, at trivselen øker og sykefraværet synker, samtidig som fremdriften i byggeprosjektet opprettholdes.

Håndverkerbedriften Nedre Romerike Bygg AS, som er fast kunde hos Byggmakker Høvellast på Lillestrøm, har allerede god erfaring med å bruke tak-over-tak i sine prosjekter. De har valgt å investere i sitt eget system, og bruker det flittig. Daglig leder Vidar Liljebakk er overbevist om at flere av Byggmakkers proffkunder kommer til å sette pris på at de nå får enkel tilgang til tak-over-tak:

– Ja, dette er nok en fordel, bekrefter Liljebakk.

– Tak-over-tak er svært nyttig ved alle jobber som berører åpning av takkonstruksjon – ikke bare takstein – samt påbygg. Dette er en sikkerhet for å unngå vannlekkasjer. Det er vanskelig å klare dette med presenninger. Ved dårlig vær får du ikke gjort noe om du ikke har tak-over-tak. Har du planlagt å gjøre en jobb en uke og været ikke er på lag, kan du allikevel gjennomføre med tak-over-tak, forklarer han videre.

Selv sier han at responsen fra kundene har vært svært god, og at de derfor har begynt å bruke tak-over-tak på alle prosjekter som har med åpning av takkonstruksjoner å gjøre.

– Det er en sikkerhet for fremdrift for byggmesteren og kunden, samt en sikkerhet mot vannlekkasjer. Kundene som velger Nedre Romerike Bygg AS blir mer fornøyd når det benyttes tak over tak løsning enn andre kunder, avslutter Liljebakk.

Håndverkere ekstra utsatt: – Det kan få store konsekvenser Byggmakker

Håndverkere ekstra utsatt: – Det kan få store konsekvenser

27.11.2019

– Vi ser veldig mye skader i håndverkerbransjen. Ikke fordi de gjør en dårlig jobb, men fordi en feil kan få veldig store konsekvenser, sier Harald Holm Glad, fagansvarlig for ansvarsforsikring i Gjensidige.

Aldri mer «løses på byggeplass»! Byggmakker

Aldri mer «løses på byggeplass»!

11.11.2019

Med helproffe tekniske tjenester levert av Byggmakker Team Proff vil prosjekteringsarbeidet ditt få en helt ny dimensjon.

Proffkunder med papirene i orden Byggmakker

Proffkunder med papirene i orden

31.10.2019

Det stilles strenge krav til dokumentasjon i norsk bygg- og anleggsbransje, samtidig som konsekvensene kan bli alvorlige hvis du ikke har alt på stell.

Bruker BM Portalen fordi det er lettvint Byggmakker

Bruker BM Portalen fordi det er lettvint

21.10.2019

Rørosbedriften Kjellmark sparer mye tid på å legge inn varebestillinger og hente ut dokumentasjon fra Byggmakkers smarte nettløsning for proffen.