StartsidenTips og rådProff

Tak-over-tak beskytter mot kostbare vannlekkasjer

Én av nyhetene i Team Proff Fordelsprogram er leie av tak-over-tak til en rimelig penge. Nedre Romerike Bygg AS er blant de som fra før har god erfaring med å bruke nettopp slike løsninger.

Byggmakker kan fra og med våren 2018 tilby proffkunder en rekke nye tjenester gjennom sitt fordelsprogram. En av nyhetene det er knyttet stor begeistring til er muligheten til å leie avanserte tak-over-tak-løsninger fra Ramirent. Deres systemer er basert på midlertidige takløsninger som er laget av kederduk, og har et spenn på opptil 36 meter. Tak-over-tak sørger for at du kan jobbe tørt og uforstyrret av vær og vind, at trivselen øker og sykefraværet synker, samtidig som fremdriften i byggeprosjektet opprettholdes.

Håndverkerbedriften Nedre Romerike Bygg AS, som er fast kunde hos Byggmakker Høvellast på Lillestrøm, har allerede god erfaring med å bruke tak-over-tak i sine prosjekter. De har valgt å investere i sitt eget system, og bruker det flittig. Daglig leder Vidar Liljebakk er overbevist om at flere av Byggmakkers proffkunder kommer til å sette pris på at de nå får enkel tilgang til tak-over-tak:

– Ja, dette er nok en fordel, bekrefter Liljebakk.

– Tak-over-tak er svært nyttig ved alle jobber som berører åpning av takkonstruksjon – ikke bare takstein – samt påbygg. Dette er en sikkerhet for å unngå vannlekkasjer. Det er vanskelig å klare dette med presenninger. Ved dårlig vær får du ikke gjort noe om du ikke har tak-over-tak. Har du planlagt å gjøre en jobb en uke og været ikke er på lag, kan du allikevel gjennomføre med tak-over-tak, forklarer han videre.

Selv sier han at responsen fra kundene har vært svært god, og at de derfor har begynt å bruke tak-over-tak på alle prosjekter som har med åpning av takkonstruksjoner å gjøre.

– Det er en sikkerhet for fremdrift for byggmesteren og kunden, samt en sikkerhet mot vannlekkasjer. Kundene som velger Nedre Romerike Bygg AS blir mer fornøyd når det benyttes tak over tak løsning enn andre kunder, avslutter Liljebakk.

Setter ny kvalitetsstandard for vinduer og dører Byggmakker

Setter ny kvalitetsstandard for vinduer og dører

15.09.2020

Som ekspert på vinduer tilpasset nordiske forhold, har Natre nå utviklet praktiske innadslående vinduer, samt videreutviklet sine klassiske heve- og skyvedører for det moderne hjem.

Har funnet nøkkelen til en effektiv byggeplass Byggmakker

Har funnet nøkkelen til en effektiv byggeplass

02.09.2020

For Entreprenør Svein Rommen AS handler veien til en effektiv byggeplass om grundig planlegging, god logistikk og en effektiv bruk av ressursene.

Nyhet: Arbeidshansker tilpasset nordiske forhold Byggmakker

Nyhet: Arbeidshansker tilpasset nordiske forhold

21.08.2020

Disse hanskene sitter som støpt på hendene, har lang levetid, full luftsirkulasjon og fingertupper laget for touchscreen.

Gulvduell: parkett vs. klikkvinyl  Byggmakker

Gulvduell: parkett vs. klikkvinyl

21.08.2020

Parkett er et godt gulvvalg – men noen ganger fungerer andre gulvtyper bedre. Denne klikkvinylen egner seg like godt i privatboliger som næringsbygg – og har noen ekstra fordeler du som proff bør vite om.