StartsidenTips og rådProff

Tak-over-tak beskytter mot kostbare vannlekkasjer

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

Én av nyhetene i Team Proff Fordelsprogram er leie av tak-over-tak til en rimelig penge. Nedre Romerike Bygg AS er blant de som fra før har god erfaring med å bruke nettopp slike løsninger.

Byggmakker kan fra og med våren 2018 tilby proffkunder en rekke nye tjenester gjennom sitt fordelsprogram. En av nyhetene det er knyttet stor begeistring til er muligheten til å leie avanserte tak-over-tak-løsninger fra Ramirent. Deres systemer er basert på midlertidige takløsninger som er laget av kederduk, og har et spenn på opptil 36 meter. Tak-over-tak sørger for at du kan jobbe tørt og uforstyrret av vær og vind, at trivselen øker og sykefraværet synker, samtidig som fremdriften i byggeprosjektet opprettholdes.

Håndverkerbedriften Nedre Romerike Bygg AS, som er fast kunde hos Byggmakker Høvellast på Lillestrøm, har allerede god erfaring med å bruke tak-over-tak i sine prosjekter. De har valgt å investere i sitt eget system, og bruker det flittig. Daglig leder Vidar Liljebakk er overbevist om at flere av Byggmakkers proffkunder kommer til å sette pris på at de nå får enkel tilgang til tak-over-tak:

– Ja, dette er nok en fordel, bekrefter Liljebakk.

– Tak-over-tak er svært nyttig ved alle jobber som berører åpning av takkonstruksjon – ikke bare takstein – samt påbygg. Dette er en sikkerhet for å unngå vannlekkasjer. Det er vanskelig å klare dette med presenninger. Ved dårlig vær får du ikke gjort noe om du ikke har tak-over-tak. Har du planlagt å gjøre en jobb en uke og været ikke er på lag, kan du allikevel gjennomføre med tak-over-tak, forklarer han videre.

Selv sier han at responsen fra kundene har vært svært god, og at de derfor har begynt å bruke tak-over-tak på alle prosjekter som har med åpning av takkonstruksjoner å gjøre.

– Det er en sikkerhet for fremdrift for byggmesteren og kunden, samt en sikkerhet mot vannlekkasjer. Kundene som velger Nedre Romerike Bygg AS blir mer fornøyd når det benyttes tak over tak løsning enn andre kunder, avslutter Liljebakk.

Treterrasser på terreng Byggmakker

Treterrasser på terreng

15.06.2021

Byggforskserien har revidert anvisning 517.111, som omhandler terrasser av tre i flukt med bakken eller direkte over terreng. Anvisningen kan også være aktuell for tregulv på balkonger og takterrasser.

Revidert om yttervegg av bindingsverk Byggmakker

Revidert om yttervegg av bindingsverk

15.06.2021

En revidert anvisning i Byggforskserien om oppbygging av yttervegger med bindingsverk av tre, beskriver materialer, varmeisolasjon og tettesjikt. Her får du veiledning i montering av isolasjon, vindsperre og dampsperre.

Bli ekspert på gipsplater  Byggmakker

Bli ekspert på gipsplater

04.03.2021

Du som er håndverker, vet at ulike rom krever ulike konstruksjoner – men visste du at det finnes ulike gipsplater med ulike egenskaper? Vi har tatt for oss fem helt forskjellige produkter fra Norgips.

Derfor er jeg Fiks Ferdig-partner  Byggmakker

Derfor er jeg Fiks Ferdig-partner

02.03.2021

Snekker Evensen har mer enn hundre Fiks Ferdig-oppdrag på CVen. Les videre og finn ut hvorfor han tar flere av oppdragene sine i samarbeid med Byggmakker.