StartsidenTips og rådSesong

Enkel fornyelse med farger

 

Se hvilke produkter vi har i vår Sommerkampanje!

 

Alt kan fornyes og få nytt liv med kvalitetsprodukter fra Scanox. Ikke bare får du et varig og lekkert resultat, men produktene er også enkle å påføre og fargeutvalget fantastisk. Sjekk ut noen inspirerende tips til fornyelse under.

Noe ikke alle andre har

Designerklassikere eller bare ting du liker? Gi det et strøk maling, så er det trendy og helt unikt. Vi har alle våre skatter vi er glade i. Hvorfor ikke male det og la det forbli din stolthet?

Perfekt for hagemøbler. Forny hagemøblementet med morsomme farger. Det kan bli både lekkert og unikt!

Lek deg. Det er bare fantasien som setter grenser for hva som kan fornyes med et strøk maling i din favorittfarge.

 

Alt kan males

Det aller meste kan faktisk males! Tre, metall eller hardplast? Det viktigste er å bruke rett maling slik at gjenstanden fremdeles kan brukes som normalt. Quick Bengalack får du i alle mulige farger. Så lenge gjenstanden er ren sitter malingen gjennom både røff bruk og dårlig vær.

 

Lyst på ny stil på gulvet ditt?

Det er fort gjort å glemme at gulvet er minst like synlig som veggene. Når man velger farge på vegger og møbler bør man ta hensyn til gulvet. Eller så kan man rett og slett male gulvet i en matchende farge. Da blir gulvet som nytt, og man kan male gulvet i alle farger. Med TreStjerner Gulvmaling kan man også velge mellom matt, halvblank eller blank finish. Få det akkurat slik du selv vil ha det!

 

Eller hva med å male et sjakkmønstret gulv? Finn ut hvor enkelt det er her

 

 

Slik gjør du det

Du kan male de aller fleste gulv, fra parkett og heltre til laminat. Er du i tvil, les på emballasjen eller kontakt Trestjerner.no. Er gulvet laminat, eller tidligere lakkert eller malt, er det bare å rense gulvet med TreStjerner Gulvrens, og deretter male i to strøk. Er treverket ubehandlet bør det grunnes med TreStjerner Sperrende Grunning før det males.

Malingen er lett å male med, den flyter godt ut og tørker raskt.

 

 

Gjør trappa om til et stilrent møbel

Det er mange av oss som ergrer oss over trappa hjemme.  Den er kanskje slitt, gammel furutrapp og krever veldig stor plass midt i huset. En kraftig farge forvandler trappa til et stilrent designinnslag i huset.

 

Slik maler du ubehandlet tregulv.

 

Kakse med koks. Mal med TreStjerner Gulvmaling i glansgrad Matt. Det er superlekkert! På dette bildet har huseier valgt fargen Koks, og er svært godt fornøyd.

 

Oppdag potensialet i gulvet ditt

Drømmer du om et naturlig matt gulv, men en annen farge enn gulvet ditt har i dag? Da bør du olje det. Har du parkett eller tregulv er dette enkelt!

Treverk kan fargesettes med en pigmentert olje i nesten alle farger. Alt du trenger å gjøre er å rense det med TreStjerner Rens, slipe ned til bart treverk og så olje det med TreStjerner Gulvolje i ønsket farge. Effekten er magisk!

Se hvor kult det kan bli i denne filmen.

 

Naturlig matt. Her ser du delikate Trestjerner Gulvolje 2050 Hvit Sne.

 

Ekstra slitesterkt

Gulvet kan fint stå med kun TreStjerner Gulvolje, men det trenger vedlikehold. Har du en aktiv familie og ønsker en bekymringsløs framtid anbefaler TreStjerner å gi oljen et par toppstrøk med TreStjerner GulvMatt. Denne har utseende til en olje, matt og naturlig, men den gir en ekstra beskyttelse og slitestyrke som en lakk. Da tåler gulvet både mennesker og dyr, år etter år.

 

Gentleman på boks

Både TreStjerner Gulvolje og TreStjerner GulvMatt er helt matte og tåler godt flekking og reparasjoner om noe skulle skje. TreStjerner GulvMatt er så snill at om du har utfordringer med å plassere møbler mens du påfører det, så kan du først ta halve gulvet, og la lakken tørke. Deretter flytter du alle møbler over til det tørre området og lakkerer resten av gulvet. Smart!

 

Forny uteplassen: Dette er vårens mest trendy farger Byggmakker

Forny uteplassen: Dette er vårens mest trendy farger

02.03.2020

Skriker terrassen og hagemøblene dine etter oppgradering og kjærlighet? Finn favorittfargene dine og sett i gang.

Male trapp: Så enkelt gjør du det  Byggmakker

Male trapp: Så enkelt gjør du det

24.02.2020

Å male trappen er et genialt grep for å fornye hjemmet – og med de riktige produktene blir det latterlig lett også.

Inspirasjon: Forvandlet hytta med nytt gulv på ett døgn  Byggmakker

Inspirasjon: Forvandlet hytta med nytt gulv på ett døgn

19.02.2020

Familien ønsket seg en lys sommerhytte, men resultatet ble noe ganske annet enn hva de hadde forestilt seg.

Skal du på loppemarked i høst? Byggmakker

Skal du på loppemarked i høst?

16.10.2019

Slik forvandler du skrot til skatter med spraymaling.