StartsidenTips og rådSesong

Gjør vårrengjøringen enkel med en høytrykksspyler

Nå er det endelig på tide å rydde bort vinteren og klargjøre for vår og sommer. Hagearbeid, utvendig vedlikehold og spennende utendørsprosjekter står på trappene, og med en god høytrykkspyler gjør du jobben mye enklere.

En høytrykkspyler har mange bruksområder, og med en Kärcher høytrykkspyler kan du fjerne vanskelig skitt på sekunder. Vi har et stort utvalg høytrykkspylere, med et enda større utvalg av tilbehør som gir deg utallige bruksmuligheter. Du kan vaske bilen, sykkelen, terrassen, de mosegrodde hellene i hagen, turstøvlene, hageutstyret, utemøblene og mye mer!

Video: 3 ting du ikke visste du kunne bruke høytrykkspyleren til:

 

Velg riktig høytrykkspyler for ditt behov

Riktig høytrykkspyler gjør arbeidet betydelig enklere og mer effektivt. Kärcher tilbyr et stort utvalg av modeller med forskjellig ytelse, mobilitet, brukskomfort, støynivå og størrelse. Ytelsesgraden utgjør forskjellen når det kommer til trykk, og er helt avgjørende for vasketiden. Ulike tekniske funksjoner, kapasitet og tilbehør er også viktig. Det er viktig å ta utgangspunkt i rengjøringsbehov for å finne riktig høytrykkspyler for ditt bruk. Uansett er vi sikre på at Kärcher har en maskin som passer for deg og dine rengjøringsutfordringer.

Anvendelig. Med en mobil spyler, OC 3, kan du rengjøre det meste raskt og effektivt.

 

Nedenfor har vi tatt frem noen av modellene vi anbefaler, for en oversikt over utvalg og priser kan du også se her.

 

Full Control Plus

Full Control Plus høytrykkspylere leveres med én multi 3-i-1 lanse som gjør at du slipper å endre lanse for ulike rengjøringsoppgaver. For å ha mest mulig kontroll under rengjøringen vises trykket hele tiden på høytrykkspistolens LCD-display. Innstillingene kan enkelt endres ved bruk av tommelen. 

 

Full Control

Høytrykkspylerne i Full Control-serien har trykkregulering på lansen og trykkindikator på høytrykkspistolen som hjelper deg med å finne den riktige innstillingen for de ulike underlagene slik at du alltid får det beste rengjøringsresultatet. Kärchers Full Control høytrykkspylere gir maksimal kontroll uansett rengjøringsoppgave. Alt fra pistolgrepet til teleskophåndtaket og kabeloppbevaring gir en svært god rengjøringsopplevelse. Produktene har også et teleskophåndtak for optimal lagring og Plug'n' Clean system for enkel bruk av rengjøringsmidler.

Smart. Med en teleskopstang tilkoblet høytrykksspyleren er det lett å komme til i høyden.

Premium

Premium-versjonene har også slangetrommel for enkel oppbevaring.

 

Flex

Flex-versjonene leveres med fleksibel slange som ikke kveiler seg, samt slangetrommel.

 

K 2 og K 3

Modellene i K 2 og K 3 klassene er mobile, fleksible høytrykkspylere for rengjøring av mindre mengder smuss og gjenstander en gang i blant.

Smart tilbehør. Tilbehøret gjør høytrykkspyleren din enda mer anvendelig.

Kickstart vårrengjøringen med en vindusvask Byggmakker

Kickstart vårrengjøringen med en vindusvask

26.03.2020

Våren er her, og det synes på rutene. Gi vinduene en omgang med såpe, vann og rengjøringsteknologi.

Fasadevask med høytrykkspyler: Slik får du et vellykket resultat Byggmakker

Fasadevask med høytrykkspyler: Slik får du et vellykket resultat

06.03.2020

Mange bekymrer seg for at trykket blir for sterkt og at husmalingen slites bort – men bruker du riktig utstyr har du ingen grunn til bekymring.

Så enkelt vasker du bilen, huset og terrassen med høytrykkspyler Byggmakker

Så enkelt vasker du bilen, huset og terrassen med høytrykkspyler

05.04.2019

Det er ikke til å unngå at overflater blir skitne og trenger en real vask. Her er de beste tipsene for hvordan du kan bruke høytrykkspyleren din trygt og effektivt!

Stopp skitten med høytrykkspyler Byggmakker

Stopp skitten med høytrykkspyler

09.07.2018

94 prosent av skitten kommer inn gjennom døren. Ved å holde det rent på utsiden rundt inngangen reduseres mengden av skitt som dras til inngangen og til slutt det som kommer helt inn i huset. Med en høytrykkspyler kan du effektivt bli kvitt smuss på alt fra sykler og biler til husfasader og uteplasser.