StartsidenTips og rådSesong

Terrasse uten synlige skruehoder, fliser eller sprekker


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

Ønsker du å gå en flisefri sommer i møte på terrassen? Da anbefaler vi deg å bruke HDS fra Essve, et genialt system for skjult innfestning. Med HDS er det enklere å bygge terrasse, samtidig som terrassen får et luksuriøst preg uten synlige skruer eller sprekker.

Går du med planer om å oppgradere terrassen? Da har vi verktøyet du ikke klarer deg uten.

 

Enkel montering

Skruene monteres enkelt i sidene på terrassebordet, slik at skruene blir skjult. Til det bruker du et spesialtilpasset monteringsverktøy og bits. HDS-skruene har en unik borspiss som gjør at du slipper forboring. En av de store fordelene med systemet er at skruene er lette å skru inn, og monteringsverktøyet gjør at du ikke skrur for langt og ødelegger treverket. Verktøyet sørger også for lik avstand mellom terrassebordene.

LES OGSÅ: SKRUEGUIDE TIL TERRASSEN

 

Kinderegg. Ikke bare får du et lekkert og behagelig terrassegulv, HDS fra Essve sørger også for lik avstand mellom terrassebordene. Gode verktøy er halve jobben – med Hidden Deck System er du garantert er flott resultat.

Video: Se hvordan bygge terrasse med  HDS- monteringsverktøy:

 

Syrefaste skruer for lang levetid

HDS-skruene er syrefaste og kan dermed brukes uansett miljø eller størrelse på terrassen. Skruene tåler bevegelser i trevirket og passer utmerket til brygger, terrasser ved sjøen eller på fjellet. HDS-skruene anbefales spesielt til Kebony, Malmfuru, Royalimpregnert/varmebehandlet virke og Sibirsk Lerk.

For mer informasjon, se www.essve.no/hds  eller kjøp det nå hos Byggmakker.

Wow. Se hvor mye finere det er med skjult innfesting. Her kan man trygt gå med bare føtter hele sommeren. 

Terrasseinspirasjon: Barbeint sommer, uten en flis   Byggmakker

Terrasseinspirasjon: Barbeint sommer, uten en flis

24.03.2020

Da Kine og Tom bygget drømmeterrassen hadde de ett krav: Barna skulle få boltre seg fritt – uten sko på beina. Løsningen ble 8000 usynlige skruer.

Skjult innfesting sørger for at terrassegulvet ikke fliser Byggmakker

Skjult innfesting sørger for at terrassegulvet ikke fliser

09.03.2018

– For meg som håndverker er det gøy å se et flott terrassegulv hvor du slipper å oppleve at treverket flises opp av skruer, sier tømrer Helge Rognes.

Bygge terrasse - Alt du trenger å vite! Byggmakker

Bygge terrasse - Alt du trenger å vite!

16.02.2018

Terrassen og uterommet er det nye inne. Vi finner stadig flere måter å utnytte terrassen på slik at vi kan være ute selv når sola ikke står høyest på himmelen. En investering i en drømmeterrasse lønner seg alltid – både for sjelen og lommeboka.

9 av 10 håndverkere vil ha Essbox mini Byggmakker

9 av 10 håndverkere vil ha Essbox mini

15.02.2018

ESSVE følger opp salgssuksessen ESSBOX og lanserer ESSBOX MINI. Torstein Raths fra Ditt Bygg AS på Lørenskog har testet den, og er fornøyd med det han har sett. – Skal jeg på et serviceoppdrag og ikke trenger all verdens av bokser, er den veldig fin å ta med seg.