StartsidenTips og rådSesong

Terrasse uten synlige skruehoder, fliser eller sprekker

 

Se hvilke produkter vi har i vår Sommerkampanje!

 

Ønsker du å gå en flisefri sommer i møte på terrassen? Da anbefaler vi deg å bruke HDS fra Essve, et genialt system for skjult innfestning. Med HDS er det enklere å bygge terrasse, samtidig som terrassen får et luksuriøst preg uten synlige skruer eller sprekker.

Går du med planer om å oppgradere terrassen? Da har vi verktøyet du ikke klarer deg uten.

 

Enkel montering

Skruene monteres enkelt i sidene på terrassebordet, slik at skruene blir skjult. Til det bruker du et spesialtilpasset monteringsverktøy og bits. HDS-skruene har en unik borspiss som gjør at du slipper forboring. En av de store fordelene med systemet er at skruene er lette å skru inn, og monteringsverktøyet gjør at du ikke skrur for langt og ødelegger treverket. Verktøyet sørger også for lik avstand mellom terrassebordene.

LES OGSÅ: SKRUEGUIDE TIL TERRASSEN

 

Kinderegg. Ikke bare får du et lekkert og behagelig terrassegulv, HDS fra Essve sørger også for lik avstand mellom terrassebordene. Gode verktøy er halve jobben – med Hidden Deck System er du garantert er flott resultat.

Video: Se hvordan bygge terrasse med  HDS- monteringsverktøy:

 

Syrefaste skruer for lang levetid

HDS-skruene er syrefaste og kan dermed brukes uansett miljø eller størrelse på terrassen. Skruene tåler bevegelser i trevirket og passer utmerket til brygger, terrasser ved sjøen eller på fjellet. HDS-skruene anbefales spesielt til Kebony, Malmfuru, Royalimpregnert/varmebehandlet virke og Sibirsk Lerk.

For mer informasjon, se www.essve.no/hds  eller kjøp det nå hos Byggmakker.

Wow. Se hvor mye finere det er med skjult innfesting. Her kan man trygt gå med bare føtter hele sommeren. 

Effektivt og enkelt uten plugg Byggmakker

Effektivt og enkelt uten plugg

20.04.2020

Lettbetongskruen fra ESSVE trenger ikke forboring. I ulike lengder og tykkelser vil denne skruen forenkle og effektivisere din hverdag.

Hurtig, enkel og justerbar karmskrue Byggmakker

Hurtig, enkel og justerbar karmskrue

26.03.2020

Denne karmskruen halverer monteringstiden og kan brukes i alt fra tre og stål til betong, Leca og tegl. Her kan du lese om Programa Karmfix fra ESSVE.

Terrasseinspirasjon: Barbeint sommer, uten en flis   Byggmakker

Terrasseinspirasjon: Barbeint sommer, uten en flis

24.03.2020

Da Kine og Tom bygget drømmeterrassen hadde de ett krav: Barna skulle få boltre seg fritt – uten sko på beina. Løsningen ble 8000 usynlige skruer.

For alle typer vær og vind – og farger Byggmakker

For alle typer vær og vind – og farger

12.04.2019

I dag selges det langt mer royalimpregnerte fasadebord enn tidligere. Da holder det ikke med tradisjonelle galvaniserte skruer. Nå har ESSVE utviklet syrefaste skruer i forskjellige farger som matcher fargen på treverket.