Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

hafa shape baderomsmøbler

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

 • Shape kan kombineres i en rekke varianter
 • Rett og nøktern design
 • Finnes i en rekke bredder og farger.
 • Produktinfo
 • Hafa Shape er baderomsmøbelet for deg som ønsker det personlige, formbare og et elegant uttrykk. Rett og nøktern design i kombinasjon med fullendt teknologi gir deg et møbel du vil ha glede av i mange år. Shape kan kombineres i en rekke varianter slik at den passer dine behov og ditt baderom. Serien fås i en rekke bredder og farger, suppler med Store-speil eller speilskap.

  Hafa shape kan tilpasses de fleste baderom. Myktlukkende skuffer med fullt uttrekk, skuffesider av metall og en innredning av bambus for småsakene. Dessuten en uttakbar skuffematte som holder tingene på plass. Velg mellom frittstående håndfat i porselen på en benkeplate eller en nedfelt vaskeservant i porselen. Suppler med Store rektangulært eller rundt speil eller speilskap med innfelt LED-profil eller LED-spotter med varmhvitt lys. Det runde speilet har integrert LED-lys som lyser fremover og utover for beste funksjon. Hafa_Shape_spegel_image_720x720.jpg
  Store speil. Stilrent, rundt speil med dekorativ og funksjonell LED-belysning rundt. Berøringsfunksjon gjør speilet dimbart.

  Hafa_Shape_circle_facett_fristaende_handfat.jpg
  Fire forskjellige håndfat. Alle i porselen med matt finish. Legg merke til det fine fasettrelieffet på Circle Facett. Spring Small passer til våre kompakte modeller.
  Hafa_Shape_lada_720x720.jpg
  Nyeste teknologien. Myktlukkende skuffer med nyeste teknologien, slanke skuffesider av mattlakkert metall og fullt uttrekk. Skuffe-innredning av bambus og en uttakbar skuffematte inngår.
  Hafa_Shape_underdel_720x720.jpg
  Servantskap i ulike bredder. Våre servantskap fås i breddene 600, 800, 900, 1000 og 1200. De fleste kan også kombineres sammen med sidemodul 300 for ytterligere bredde eller en annen løsning.

  Hafa_Shape_hogskap_720x720.jpgStor høyskap og veggskap. Store høyskap fås i to utførelser og med to ulike dybder Velg mellom push-open uten håndtak eller myktlukkende dører med valgfritt håndtak. Veggskapet har en grunn dybde.