Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

servantskap neo 600 hvit

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Kampanjedager! Se alle våre tilbud her.

 

 

  • Produktinfo
  • Neo baderomsmøbel med funksjoner som en moderne kommode forventes å ha. Perfekt for mindre baderom. Møbelet fås i klassisk hvit matt, i størrelsene 600 og 800 mm. og har to skuffer med fulluttrekk og Soft Close-funksjon. Skuffefrontene er glatte og forboret på innsiden for håndtak i størrelsen CC 128 eller sentrert knopp. Du kjøper de håndtak som passer din stil best. Velg Neo nedsenket servant i porselen til ditt skap. Skuffesidene er tynne, slanke i mørkegrå. Med sine to matchende skuffeinnsatser i grått, gir det møbelet ekstra god oppbevaring, fra store håndkler til små baderomsartikler. Møbelet kommer ferdigmontert og monteres på vegg med justerbare oppphengsbeslag for enkel og rask montering. Forberedt for både gulv- og veggavløp.

    Artikkelnr. 57295257
  • Dokumenter