Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

svedbergs dk baderomsmøbler

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

 

 

 • Produktinfo
 • Møbelserien DK setter fokus på estetikk og funksjon. Serien har en design som kombinerer trefølelse med hvitt for å understreke det lyse og luftige skandinaviske uttrykket.


  Oppdag alt bak dørene

  DK er betydelig mer enn bare det ytre, det finnes mye å oppdage bak dører og skuffer. Alt ånder av kvalitet. Du merker det på håndverket og detaljene.

  Svedbergs_DK_bak_dørene.JPG

  DK i ny form
  Møbelserien er allerede en klassiker, med sitt eksklusive, skandinaviske uttrykk har den raskt blitt en favoritt hos mange. De siste årene har vi videreutviklet møbelsortimentet til nye høyder.
  Svedbergs_DK_ny_form.JPG

  Fire ulike servanter
  Servanten i et baderom har stor betydning for helhetsopplevelsen. I møbelserien DK finnes det fire ulike å velge mellom: Fyn, Ocean, Fross rund eller Fross rektangulær. Hva velger du?
  Svedbergs_DK_servant.JPG

  Et av verdens beste skuffesystemer

  Takket være vårt samarbeid med bedriften GRASS kan vi tilby det som kanskje er verdens beste skuffesystemer. Vinner av den prestisjefulle Red Dot-prisen i 2014. Som et ekstra tilvalg kan du velge å få skuffen opplyst innvendig og med treinnredning. Det gir et mer luksuriøst inntrykk og forsterker følelsen av kvalitet.
  Svedbergs_DK_2_2020.JPG

  Benstativ skaper rom
  Blant nyhetene for DK er benstativene av stål noe som utmerker seg. En designdetalj som skaper karakter, luft og rom. Det finnes noe grafisk ved produktene og en omtanke for detaljenes betydning.

  Svedbergs_DK_ben.JPG