svedbergs dk baderomsmøbler

 • Produktinfo
 • Skandinavisk design signert Morten Voss og Stinne Knudsen.

  Less is more

  Aldri har vel uttrykket ” less is more” passet bedre. DK er et møbel som er utviklet i samarbeid med to danske formgivere. Det er rent og minimalistisk. De rette linjene gir en moderne og eksklusiv følelse.

  Kvalitet og godt håndverk

  Detaljene er  godt gjennomtenkt, noe som blant annet merkes på de gjærede hjørnene og skuffenes innredning. Innredningen er betydelig mer enn bare det ytre, det finnes mye å oppdage bak dører og skuffer.

  Alt ånder av kvalitet. Du merker det på håndverket og detaljene. De gjærede hjørnene og de innenforliggende dørene og skuffefrontene skaper høy kvalitetsfølelse. Forsterk stilen med pene håndtak, hvorfor ikke i trendy messing?

  Servant: Finn din stil

  Servanten i et baderom har stor betydning for helhetsopplevelsen. I møbelserien DK finnes det tre ulike å velge mellom: porselensservanten Jylland, den ovenpåliggende Fyn eller nedsenkede Ven. Hva velger du?

  Det lille ekstra

  Som et ekstra tilvalg kan du velge å få skuffen opplyst innvendig og med tre innredning. Det gir et mer luksuriøst inntrykk og forsterker følelsen av kvalitet.

  Ta kontakt med din Byggmakker så hjelper vi deg å finne ditt bad!