Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

svedbergs forma baderomsmøbler

 • Produktinfo
 • Med Forma baderomsmøbler kan du mikse og matche som du vil.

   

  Her kan du velge stil, fronter, skap, farger, materialer, bredder, dybder og detaljer. Du bestemmer alt. Dette er fremtidens måte å kjøpe baderomsmøbler på.

   

  Forma leveres ferdig montert. 

   

  Ta kontakt med din Byggmakker så hjelper vi deg å finne ditt bad!

   

  Baderomsboken 2020

   

  Detaljene skaper helheten.
  Alle våre skuffer er fullt uttrekkbare, mykstengende og lettjusterte. Skuffeinnsatsene er rominndelt (både de øvre og nedre) og støpt etter skuffens størrelse. I skuffer med 45 cm dybde inngår det en sminkeinnsats i to nivåer der den ene delen kan løftes ut. Plastmaterialet gjør innsatsene robuste og enkle å holde rene.
  Skuffene er også utstyrt med praktiske avdelere som sørger for at flasker ikke velter og en matte som holder saker og ting på plass. Som et ekstra tilvalg kan du velge å få skuffen opplyst innvendig og med treinnredning. Det gir et mer luksuriøst inntrykk og forsterker følelsen av kvalitet.

  Flere stikkontakter
  Å ha stikkontakter i baderomsskapet, eller i en skuff, er et smart tilvalg som du kommer til å ha mye bruk for.

  Praktisk skittentøykurv
  Legg til en praktisk skittentøykurv som passer til sideoppbevaringsmøblene. Velg mellom to størrelser som er enkle å løfte ut og ta med til vaskemaskinen.

  Funksjonell forstørrelsesspeil
  Alle skjønnhetsinteressertes beste venn. Et perfekt tilvalg for deg som vil gjøre sminkingen fullkommen.

  Sminkeinnsats inngår
  Sminkeinnsats i to nivåer, der den ene delen kan løftes ut, inngår i skuffer med 45 cm dybde. Plastmaterialet gjør innsatsene robuste og enkle å holde rene.

  Fordeler med LED
  Fordelen med LED-belysning er levetiden som er ca. 50 ganger lengre sammenlignet med en lyspære og 3–4 ganger lengre sammenlignet med lysrør. Det er også et godt miljøvalg ettersom LED har lavt energiforbruk og ikke inneholder kvikksølv. Teknikken tåler hyppige tenninger uten at levetiden påvirkes og det blir lyst omgående uten noen forsinkelse.

  Høyeste el-sikkerhet
  IP44 har høyest sikkerhetsnivå og passer i dusj- og badesoner samt i veldig trange baderom. Alle elektriske komponenter i vårt sortiment er dessuten CE- og S-merket.