Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

våtrompl 12x620x2390 venezia sand

 

Se hvilke produkter vi har i vår Sommerkampanje!

 

  • Produktinfo
  • FORESTIA Elitex Tak er et gjennomprøvd plateprodukt som har vært i Forestias sortiment i over 40 år. Elitex har en fuktbestandig kjerne som består av kun furuvirke og fuktforsterket lim og er en røff plate som tåler en støyt. Elite kjernemateriale er spesielt godt egnet hvor det forekommer fuktpåvirkning. Platene er laminert med melaminbelegg på begge sider og er dermed helt klare for bruk uten ekstra arbeidsoppgaver som maling eller pussing. Med de gode egenskapene er Elitex perfekt i mange sammenhenger, bl.a. i tekniske rom, boder, vaskerom, industribygg, sportsboder, landbruksbygg, garasjer og mye annet.

    Artikkelnr. 48658082
Dette er baderomstrendene i 2020 Byggmakker

Dette er baderomstrendene i 2020

09.06.2020

Marmor og naturstein er store baderomstrender akkurat nå. Les videre og finn ut hvordan du kan gjenskape de fineste stilene uten å bruke en formue.

Montering av veggpanel: Slik går du frem Byggmakker

Montering av veggpanel: Slik går du frem

20.05.2020

Veggpanelene fra Fibo er enkle å installere og lette å holde rene. Her kan du lese om hvordan du monterer dem.

Drømmen om livet på landet Byggmakker

Drømmen om livet på landet

01.03.2018

Oppussingsprosjektet ble ikke helt som tenkt for de to venninnene som kjøpte bolig sammen i landlige omgivelser. Heldigvis var ikke Sinnasnekker’n sen om å hjelpe.