Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

papir/wc-børsteholder fs krom norm

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Kampanjedager! Se alle våre tilbud her.

 

 

Fra 529,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Diverse frittstående og veggmontert utstyr til Venus-serien. Speil, glassholdere, såpeskåler, håndklehyller, håndklestativ etc. Venus-serien er laget av ren messing som er polert og overflatebehandlet med krom eller med ovnsherdet klarlakk for å beskytte messingen mot å anløpe. Det er viktig at messingutstyret ikke utsettes for påkjenninger som skader lakken i form av riper eller agressive kjemikalier. Bruk derfor ikke sterke eller ripende rengjøringsmidler, men mild, naturlig såpe som også tar vare på glansen og finishen i utstyret. De mest utsatte delene, såpeskålen og tannbørsteholderen har ekstra beskyttelse av klar acryl. Venus leveres som Ren Messing, Forkrommet Messing eller kombinasjonen av Messing og Krom, Bi-Color. Venus Frittstående utstyr er utstyr til å sette på gulv eller servantplate når veggplassen er begrenset eller når man vil unngå å skru i veggen.

    Artikkelnr. 23225634