Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

sisterne monolith 2 f/vegg hvit

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

  • Produktinfo
  • GEBERIT MONOLITH - FUNKSJONELL DESIGN AV HØY KVALITET Geberit Monolith sanitærmoduler er designløsninger med rene linjer og førsteklasses materialer. Modulene gir baderommet et rent og siltfullt uttrykk. Frontene i høykvalitets sikkerhetsglass leveres i fargene hvit, sort, mintgrønn og umbra. Sidepanelene er i børstet aluminium. Modulene lar seg kombinere med ulike blandebatterier og servanter/ toalettskåler. Servantmodulene kan leveres med hull for vegghengt blandebatteri og for servant med blandebatteri montert på servant. Toalettmodulene leveres for både gulvstående og vegghengt toalett. Toalettmodulene leveres i to høyder, 101 cm og 114 cm. Servantmodulene er alle 114 cm høye. Servantmodulene kan leveres med skuffeseksjoner. GEBERIT MONOLITH PLUS TOALETTMODULER - EN OPPGRADERT VERSJON MED EN REKKE TILLEGGSFUNKSJONER Geberit Monolith Plus har alle de samme kvalitetene som de andre Monolith toalettmoduler, men leveres også med integrert luktavsug ved hjelp av keramisk filter og en stillegående vifte. Alle modellene har også innebygget stemningslys i syv valgfrie farger.

    Artikkelnr. 52079296
  • Dokumenter