Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

dusjhjørn frost c svart 70 dør 90

  • Produktinfo
  • En stor Noro-nyhet er at du også kan velge profiler med svart matt finish til din dusj i klarglass. Fleksibel dusjløsning som består av en fast vegg i frostet glass og en dør i klart herdet sikkerhetsglass. Dusjveggen og døren består av 8mm/6mm klart herdet sikkerhetsglass med magnetstenging. Løftehengsler som løfter 5mm. Dusjen er vendbar. Kan festes til vegg eller tak. Håndtak inngår.

    Artikkelnr. 56730266
  • Dokumenter
Inspirasjon til baderommet: Velg mørkt og minimalistisk  Byggmakker

Inspirasjon til baderommet: Velg mørkt og minimalistisk

25.02.2020

Planlegger du å fornye badet? Mørke detaljer gir badet et sofistikert uttrykk og kan kombineres med alle farger. Les videre og se hvordan du kan gi badet ditt en smart og tidløs oppgradering.

Puss opp badet selv! Byggmakker

Puss opp badet selv!

26.08.2019

Mange drømmer om et nytt baderom, men stopper opp når de ser hva det koster å renovere. Med disse enkle rådene kan du derimot oppgradere deler av badet ditt selv – rimelig, enkelt og stilfullt!

Verdensnyhet! Dusjløsning med justerbare vinkler Byggmakker

Verdensnyhet! Dusjløsning med justerbare vinkler

16.03.2018

Med en helt ny patent tar baderomseksperten Hafa dusjhjørnet til nye høyder. Selskapet lanserer dusjserien IglooPro som kombinerer banebrytende teknologi med lekkert design.