Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

dusjhjørne igloopro fold 70x80 sort

  • Produktinfo
  • Dusjhjørne med foldbare dører med klart glass som frigjør plass og gjør det mulig å lage en smart dusjløsning for det lille baderommet der et tradisjonelt hjørne kan være vanskelig å plassere. Foldedøren kan enkelt foldes mot veggen når den ikke er i bruk, og skaper en praktisk dusjløsning selv om toalett og baderomsmøbler er plassert i nærheten av dusjen. Dusjhjørnet er stabilt med veggprofiler i eloksert eller svart lakkert aluminium som kan monteres med skrue eller limbrikker. Den har en patentert løsning for enkel installasjon og justering, Hafas InstaQuick.Dusjdørene har løftehengsler slik at de ikke berører gulvet når de åpner og er vendbare så du kan velge hvordan de skal installeres. Dusjdøren kan kombineres med andre dører og vegger i IglooPro-serien. 6 mm herdet sikkerhetsglass. Høyde 2000 mm. Kan monteres med utenpåliggende rør, 35 mm. 18 mm slepelist, magnetlist og integrert håndtak er inkludert.

    Artikkelnr. 57886303
  • Dokumenter
Inspirasjon til baderommet: Velg mørkt og minimalistisk  Byggmakker

Inspirasjon til baderommet: Velg mørkt og minimalistisk

25.02.2020

Planlegger du å fornye badet? Mørke detaljer gir badet et sofistikert uttrykk og kan kombineres med alle farger. Les videre og se hvordan du kan gi badet ditt en smart og tidløs oppgradering.

Puss opp badet selv! Byggmakker

Puss opp badet selv!

26.08.2019

Mange drømmer om et nytt baderom, men stopper opp når de ser hva det koster å renovere. Med disse enkle rådene kan du derimot oppgradere deler av badet ditt selv – rimelig, enkelt og stilfullt!

Verdensnyhet! Dusjløsning med justerbare vinkler Byggmakker

Verdensnyhet! Dusjløsning med justerbare vinkler

16.03.2018

Med en helt ny patent tar baderomseksperten Hafa dusjhjørnet til nye høyder. Selskapet lanserer dusjserien IglooPro som kombinerer banebrytende teknologi med lekkert design.