Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

dusjkabinet aurora home black 90x90

 

Fra 6 290,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Dusjkabinett Aurora Home Black er et stødig og solid dusjkabinett som egner seg like godt på hytta som hjemme. Aurora Home har en praktisk 6-kantet form som gjør dusjingen enda mer komfortabel og samtidig tar det seg flott ut på baderommet. Aurora Home er 10 cm høyere enn øvrige dusjer i Aurora-serien. - Stilrent design og høy kvalitet - hjemme eller på hytta! - Med dusjsøyle integrert i bakre hjørne - Elegant glassvegg i 8 mm frostet glass i hjørnet for festing av blandebatteri - Doble skyvedører - Enkel montering - Bak- og frontvegger i 5 mm herdet, klart glass Dusjkabinettet Aurora leveres i hele elementer for rask og enkel montering. Dusjkabinettet har profiler i sortlakkert aluminium, og en solid og stødig konstruksjon. Dusjen har doble, justerbare trinser både oppe og nede på dørene. Stilrent design og høy kvalitet som byr på ekte "mountain lodge" stemning med sort ramme, like godt egnet hjemme som på hytta! Den avtagbare fronten gjør det lettere å få tilgang til sluktet og monteringen blir enklere. Bærekonstruksjonen er i rustfritt stål. Unngå vannsøl med den praktiske oppkanten. Dusjstang, slange og hånddusj medfølger. Blandebatteri kommer i tillegg. Merk at dusjpakke med fotpumpe ikke kan brukes med Aurora Home. Avløp: 32 mm diameter Mål: 90 x 90 x 205 cm Vekt: 98 kg

    Artikkelnr. 56576546
Inspirasjon til baderommet: Velg mørkt og minimalistisk  Byggmakker

Inspirasjon til baderommet: Velg mørkt og minimalistisk

25.02.2020

Planlegger du å fornye badet? Mørke detaljer gir badet et sofistikert uttrykk og kan kombineres med alle farger. Les videre og se hvordan du kan gi badet ditt en smart og tidløs oppgradering.

Puss opp badet selv! Byggmakker

Puss opp badet selv!

26.08.2019

Mange drømmer om et nytt baderom, men stopper opp når de ser hva det koster å renovere. Med disse enkle rådene kan du derimot oppgradere deler av badet ditt selv – rimelig, enkelt og stilfullt!

Verdensnyhet! Dusjløsning med justerbare vinkler Byggmakker

Verdensnyhet! Dusjløsning med justerbare vinkler

16.03.2018

Med en helt ny patent tar baderomseksperten Hafa dusjhjørnet til nye høyder. Selskapet lanserer dusjserien IglooPro som kombinerer banebrytende teknologi med lekkert design.