Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

servantskap studio antracit 900

  • Produktinfo
  • Studio har en stilren møbeldesign med innovative, tekniske løsninger for deg som vet å sette pris på kvalitet og design. Det integrerte håndtaket gir møbelet og rommet som helhet et lett preg. Studio fås i totalt fem bredder, fra 600 til 1200 mm, og sjansen er stor for at du finner noe som passer i nettopp ditt hjem. Fås i fargene hvit matt, soft grå matt og antrasitt. Velg mellom tre nedfelte servanter i porselen eller betong. Du kan også velge et elegant frittstående håndfat på en benkeplate. Studio har skuffer med fullt uttrekk og Soft Close-funksjon. Medfølgende skuffeinnredning i form av uttakbare skuffematter og brikke av bambus med porselensskåler. Innovative opphengsbeslag for rask og enkel installasjon og justering av skuffer. Enhetene kommer ferdigmontert.

    Artikkelnr. 56920946
  • Dokumenter
Inspirasjon til baderommet: Velg mørkt og minimalistisk  Byggmakker

Inspirasjon til baderommet: Velg mørkt og minimalistisk

25.02.2020

Planlegger du å fornye badet? Mørke detaljer gir badet et sofistikert uttrykk og kan kombineres med alle farger. Les videre og se hvordan du kan gi badet ditt en smart og tidløs oppgradering.

Puss opp badet selv! Byggmakker

Puss opp badet selv!

26.08.2019

Mange drømmer om et nytt baderom, men stopper opp når de ser hva det koster å renovere. Med disse enkle rådene kan du derimot oppgradere deler av badet ditt selv – rimelig, enkelt og stilfullt!

Verdensnyhet! Dusjløsning med justerbare vinkler Byggmakker

Verdensnyhet! Dusjløsning med justerbare vinkler

16.03.2018

Med en helt ny patent tar baderomseksperten Hafa dusjhjørnet til nye høyder. Selskapet lanserer dusjserien IglooPro som kombinerer banebrytende teknologi med lekkert design.