Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

takdusj mix slim square 150cc sort

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Fra 8 490,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Komplett takdusj med et slankt og elegant dusjhode i rustfritt stål, 250x250 mm. Termostatbatteri i messing med skåldesperre og HeatProtection, en varmebeskyttende kapsling. Dusjstang med teleskopfunksjon som lett lar deg tilpasse høyden mellom 780 til1490 mm. Justerbart veggfeste i dybden. AntiTwist, noe som betyr at du fritt kan rotere dusjhåndtaket uten at slangen tvinner seg. Praktisk og stilren hånddusj i forkrommet ABS. Antikalksystem for enkel fjerning av kalk i dusjhode og hånddusj. Med Water Save, som gjør at du bruker mindre vann. 10 l/min

    Artikkelnr. 56169733
  • Dokumenter
Inspirasjon til baderommet: Velg mørkt og minimalistisk  Byggmakker

Inspirasjon til baderommet: Velg mørkt og minimalistisk

25.02.2020

Planlegger du å fornye badet? Mørke detaljer gir badet et sofistikert uttrykk og kan kombineres med alle farger. Les videre og se hvordan du kan gi badet ditt en smart og tidløs oppgradering.

Puss opp badet selv! Byggmakker

Puss opp badet selv!

26.08.2019

Mange drømmer om et nytt baderom, men stopper opp når de ser hva det koster å renovere. Med disse enkle rådene kan du derimot oppgradere deler av badet ditt selv – rimelig, enkelt og stilfullt!

Verdensnyhet! Dusjløsning med justerbare vinkler Byggmakker

Verdensnyhet! Dusjløsning med justerbare vinkler

16.03.2018

Med en helt ny patent tar baderomseksperten Hafa dusjhjørnet til nye høyder. Selskapet lanserer dusjserien IglooPro som kombinerer banebrytende teknologi med lekkert design.