Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

håndvask easy portabel m/ tank

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Kampanjedager! Se alle våre tilbud her.

 

 

  • Utstyrt med hjul
  • Vasken er utstyrt med en såpedispenser
  • Kapasitet: 19 liter

Fra 1 499,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Portabel vask godt egnet til håndvask og tannpuss i anneks, utedoen eller campingen. Vasken er kompakt og leveres komplett med tank for rent vann, tank for avløp og kran med fotpumpe. - Komplett vask ideell for tannpuss og håndvask i annekset eller på hytta - Velegnet til håndvask på utedoen, camping eller hagen - Leveres komplett med 2 x tank, pumpe og kran - Utstyrt med hjul som gjør den svært mobil Tanken for rent vann er en del av vaskens fot, den er enkel å fylle med inntil 19 liter rent vann. Tanken er utstyr med en fotpumpe (kapasitet 180 ml) som sørger for vann i den medfølgende kranen. I settet medfølger også en avløpstank (24 liter). Vasken er også utstyrt med en såpedispenser (3 liter), men denne anbefales ikke brukt med mindre vasken står frostfritt. Kapasitet: 19 liter Mål: 50,5 x 33 x 103 cm Vekt: 3,5 kg

    Artikkelnr. 53565744