Startsiden

Byggmakkergarasjene

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

Alle våre Byggmakkergarasjer har den samme gode kvaliteten og funksjonene, og mulighet for både bod og lagringsplass.

Når du kjøper en garasje fra Byggmakker kan du velge mellom tre stilarter:

  1. Arkitekt
    Vil kunne leveres speilvendt uten tillegg i prisen.
  2. Design
    Vil kunne leveres speilvendt uten tillegg i prisen.
  3. Standard
    Leveres som enkle eller dobbelgarasjer med saltak, eller valmet tak.

Alle garasjene er beregnet for montering på støpt plate med oppkant 20 cm,
og taket er kalkulert med en snølast på 450 kg/m2.

Garasjene kan om ønskelig omprosjekteres og måltilpasses mot et tillegg
i prisen. De vil si at en enkel garasje kan videreutvikles med detaljer fra
designserien, eller tilpasses din eksisterende bolig.

For bestilling/befaring klikk her

Tips!

For optimal bruk av garasjen er det lurt å se på innredning for oppbevaring, mulighet for skyvedører til bodarealet dersom man ønsker å bruke dette aktivt som en samlingsplass med naboer, venner og familie.

Valg av garasje

Vi har alt fra design- og arkitektgarasjer, til standardgarasjer med plass til en eller to biler.

En garasje trenger ikke bare å være en garasje. Det er lurt å gjøre seg noen tanker om hvordan garasjen skal se ut, og hvor stor den skal være. Skal den kun være til oppbevaring av bilen, så kommer du langt med en enkelgarasje. Har du flere biler og behov for plass til gressklipperen, sykler og ski bør du velge en garasje med god oppbevaringsplass.

Er du glad i å mekke på bilen eller er en ivrig skiløper? Da kan garasjen bli noe mye mer for deg enn bilparkering. Hva med et lite sykkelverksted, smørebod, hagestue eller plass til å holde grillfest en sommerkveld? Garasjen kan bli stedet for rekreasjon og hobbyaktiviteter. Dersom du liker å forlenge sommermånedene kan det være en mulighet å gjøre om deler av garasjen til en hagestue?

Arkitektgarasjene Bodø, Bergen, Steinkjer og Surnadal har mange bruksområder. Alt fra garasje til hagestue og smørebod. Hva passer best for deg?

Arkitekt garasje

Vi hjelper deg gjerne med å bygge din garasje spesialtilpasset din tomt og bolig. Arkitektgarasjene Bodø og Steinkjer har mange bruksområder. Alt fra garasje til hagestue og smørebod. Hva passer best for deg? 

Bodø

Bodø

En garasje trenger ikke bare å være en garasje. Bodø byr på flere bruksmuligheter. Garasje, carport, hagestue, grillplass og arbeidsplass. Mulighetene er mange.

Link
Steinkjer

Steinkjer

Dette er en elegant arkitekttegnet garasje med carport og avsatt bodplass på 6 m2. Steinkjer kan i tillegg benyttes som hagestue, grillplass og arbeidsplass, her er mulighetene mange!

Link

Design garasje

En garasje trenger ikke bare å være en garasje. Det er lurt å gjøre seg noen tanker om hvordan garasjen skal se ut, og hvor stor den skal være. Se de flotte designgarasjene Bergen og Surnadal.

Bergen

Bergen

Stor dobbelgarasje med et stilig design og avsatt plass til romslig bod på 10,6 m2 med separat dør i front. Boden gir gode lagringsmuligheter for sesongutstyr som ski, sykler og hagemøbler.

Link
Surnadal

Surnadal

Surnadal er en enkel og praktisk designgarasje som ikke tar opp for mye plass på eiendommen, og har en kombinasjon av liggende og stående Royalimpregnert kledning som gir et stilfullt uttrykk.

Link

Standard - dobbelgarasje

Har du flere biler og behov for plass til gressklipperen, sykler og ski bør du velge en garasje med god oppbevaringsplass. Se våre dobbelgarasjer i Standard-serien; Lillestrøm, Røros, Namsos, Verdal, Hamar og Lillehammer.

Lillestrøm

Lillestrøm

Dobbelgarasje med saltak og plass til to biler.Avsatt plass til romslig bod på 8,3 m2. Boden gir gode muligheter for lagring av sesongutstyr som ski, sykler og hagemøbler.

Link
Røros

Røros

Dobbelgarasje med saltak og plass til to biler. Garasjen har avsatt plass for romslig bod på 9,1 m2 med separat dør i front. Her er det er god plass for lagring av dekk, sesong- og hageredskaper.

Link
Namsos

Namsos

Dobbelgarasje med saltak og plass til to biler. Romslig loft med 24 m2 bruksareal for ekstra oppbevaring. Kanskje blir dette guttas spillerom, eller en egen ungdomsavdeling?

Link
Verdal

Verdal

Dobbelgarasje med saltak og plass til to biler. Romslig loft med 24 m2 bruksareal for ekstra oppbevaring. Kanskje blir dette guttas spillerom, eller en egen ungdomsavdeling?

Link
Hamar

Hamar

Dobbelgarasje med valmet tak. Mulighet for romslig bod på 8,6 m2 via inngangs-dør i front på garasjen. Her har du lagringsmuligheter for sykler, ski og hagemøbler.

Link
Lillehammer

Lillehammer

Dobbelgarasje med valmet tak. Mulighet for romslig i bod på 8,6 m2 i bakkant med egen inngangsdør. Her har du lagringsmuligheter for sykler, ski og hagemøbler.

Link

Standard - enkel garasje

Skal garasjen kun være til oppbevaring av bilen, så kommer du langt med en enkelgarasje. Se våre fine enkelgarasjer i Standard-serien; Svolvær, Oppdal og Seljord.

Svolvær

Svolvær

Enkelgarasje med saltak. Mulighet for bod på 5 m2 i bakkant med egen inngangsdør. Her har du gode lagringsmuligheter for sesongutstyr som ski, sykler og dekk.

Link
Oppdal

Oppdal

Enkelgarasje med valmet tak. Mulighet for bod på 5 m2 i bakkant med egen inngangsdør. Her har du gode lagringsmuligheter for sesongutstyr som ski, sykler og dekk.

Link
Seljord

Seljord

Garasje med carport og mulighet for bod på 5 m2 i bakkant med egen inngangsdør. Det er svært praktisk med en carport til parkering, men også som arbeidsområde med overbygg.

Link

Alle garasjene har samme kvalitet og funksjon, og mulighet for bod og lagringsplass

Kledning:

Arkitekt og design: Stående er det benyttet dobbelfalset furu 19x148 mm
Brun Royal. Liggende er det benyttet 19x148 mm Setersvart Royal med fuge i front. Det er mulighet for andre fargevalg, Bergen og Surnadal er vist på bilder med Royal Grå.
Standardgarasjer: Gran 19x148 mm grunnet dobbelfalset liggende kledning.

Tak:

På arkitekt- og designgarasjene leveres det selvbygger ett-lags takbelegg.
Standardgarasjer leveres med sort dobbeltkrommet betongtakstein.

Bod:

Alle garasjer leveres med avsatt plass for bod. Standard og designgarasjer leveres med egen inngangsdør.

For bestilling og mer informasjon, kontakt din lokale Byggmakker