Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

dørbl sd craft 04l 7x21 hvit

Swedoor
  • Produktinfo
  • SWEDOOR SKYVEDØR Craft 04 er en massiv fyllingsdør med 4 speil i et klassisk design. Døren bygges av massive ramme- og fyllingskomponenterne som gir en støydempende effekt. Dette gir et eksklusivt sluttprodukt, et absolutt topp produkt. Produktinformasjon : Hvitmalt (NCS S0502-Y bomull) 40mm fyllingsdør med 105mm massivt ramtre og 15mm massive fyllinger. Utfrest spor i underkant Leveres med monterte skåler og draring. Dørene kan leveres i andre farger mot tillegg i prisen. Craft serien leveres også som glassdører, skyvedører og pardører. Swedoor gir deg 5 års garanti på produktet.

    Artikkelnr. 56154098
  • Dokumenter
Frisk opp hjemmet med nye innerdører  Byggmakker

Frisk opp hjemmet med nye innerdører

01.07.2019

En dør er ikke bare en dør. Når du skal velge dører hjemme bør du tenke på flere ting, blant annet dørens design, funksjon og kvalitet.

Tredimensjonalt trendvarsel for 2018 Byggmakker

Tredimensjonalt trendvarsel for 2018

15.03.2018

Swedoor lanserer innerdører med 3D-mønster og vi har falt pladask for trenden. Her har vi plukket ut våre favoritter. Håper du blir inspirert til forandring!

Skyvedører kan frigjøre mye plass som du ikke visste at du hadde Byggmakker

Skyvedører kan frigjøre mye plass som du ikke visste at du hadde

13.02.2018

Kanskje det til og med kan åpne for helt nye romløsninger i boligen din?